Zbog čega?tuzlak1987 je napisao/la:Eto dobio nam predsjednik kaznu od jedne godine zabrane rada. Sta sam ja vama rekao, ne treba vise nista da nas dotice. Kad ne dozvoljavaju normalnom i postenom covjeku da ulaze u sport u BiH..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel zbog Siminog Hana, i da, jesul na sudu sa federalnim savezomtuzlak1987 je napisao/la:Eto dobio nam predsjednik kaznu od jedne godine zabrane rada. Sta sam ja vama rekao, ne treba vise nista da nas dotice. Kad ne dozvoljavaju normalnom i postenom covjeku da ulaze u sport u BiH..
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://sportsport.ba/galerija/protesti- ... an/6207#14FaraonTM je napisao/la:Zbog čega?tuzlak1987 je napisao/la:Eto dobio nam predsjednik kaznu od jedne godine zabrane rada. Sta sam ja vama rekao, ne treba vise nista da nas dotice. Kad ne dozvoljavaju normalnom i postenom covjeku da ulaze u sport u BiH..
http://nsf bih.ba/novost/10575/saopstenje_za_javnost_
http://bp ortal.ba/rat-saopstenjima-zaostravaju-se-odnosi-na-relaciji-ns-fbih-sloga-simin-han/
Zbog ovog vjerovatno..
Ma uzas.Kad mali picic gredic moze da smjeni Odovicia legendu nu krivog ni duznog sta treba jos.Dobro rece jedan pitar oni igraju za Sarajvo a ne vole ga sekunde.Mnogi odustaju od odlVoluoaska na stadion nema kvaliteta.Lopta izvan16 jedva dodje do gola kad je opuca.Volio bi da ove godine u evropu odu Celik i Sloboda a ova prepucavanja izmedju Sarajevskih navijaca i ostali su dodijala nadjite nesto drugo nepije vode vise.
Ma mafija prava, ne mogu se klubovi sami boriti protiv saveza.tuzlak1987 je napisao/la:http://sportsport.ba/galerija/protesti- ... an/6207#14FaraonTM je napisao/la:Zbog čega?tuzlak1987 je napisao/la:Eto dobio nam predsjednik kaznu od jedne godine zabrane rada. Sta sam ja vama rekao, ne treba vise nista da nas dotice. Kad ne dozvoljavaju normalnom i postenom covjeku da ulaze u sport u BiH..
http://nsf bih.ba/novost/10575/saopstenje_za_javnost_
http://bp ortal.ba/rat-saopstenjima-zaostravaju-se-odnosi-na-relaciji-ns-fbih-sloga-simin-han/
Zbog ovog vjerovatno..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A nije on kriv ba sto je sve pocelo. U kantonalnim savezima jedni propisi, u savezu federacije drugi. Nema saradnje da tim nivoima, pa ovi klubovi iz TK kolektivno bilo koji da je dao promociju ne bi mogao jer su im u propisima dali neke druge uvjete koji se moraju ispuniti.
A ko zna koliko je covjek ulozio svog novca na tu promociju u federalnu prosle sezone i samo te poniste ovi sa vrha. Nema smisla, mogu ga samo otjerati..
Hajde nije toliko ni promocija bitna koliko je on mozda dobar covjek za buducnost fudbala u ovom dijelu Bosne. Krenuo je da dize ljestvicu, npr ako ovako nastavi raditi moze se od rada njegovog dobiti par dobrih igraca za 5-10 godina ko zna
A ko zna koliko je covjek ulozio svog novca na tu promociju u federalnu prosle sezone i samo te poniste ovi sa vrha. Nema smisla, mogu ga samo otjerati..
Hajde nije toliko ni promocija bitna koliko je on mozda dobar covjek za buducnost fudbala u ovom dijelu Bosne. Krenuo je da dize ljestvicu, npr ako ovako nastavi raditi moze se od rada njegovog dobiti par dobrih igraca za 5-10 godina ko zna
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 sep 2015, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Covjek je mutljaros i preverant i hoce sve na osnovu slajpeka i para nabijem i vas i vaseg "predsjednice" "predsjednice" na k**** sabani tuzlanski
Samo nas tokom bojkota 4.5 hiljade budeSignore je napisao/la:Ovo kolo je posjeta katastrofalna. Na samo jednoj utakmici je bilo vise od 1.000 ljudi, na Grbavici. U Istocnom Sarajevu i Banja Luci je bilo po 1.000, al to je prije navucena brojka nego sto je tako bilo. Borac ne igra najbolje, nije ni neki protivnik i njihova posjeta ove sezone je za pozelit. Slaviji dodje prvak i to je prvi put da imaju cetverocifrenu brojku, i to 1.000, a ne 3-4.000. Mislim da oni nemaju sanse da imaju prosjek iznad 1.000 gledatelja po utakmici.
Radnik? Radnik igra dobro, u poziciji su da se bore za Europu, dobili su Zelju na Grbavici, a imaju prosjek od 750 ljudi po utakmici, u Prijedoru se ni protiv Zrinjskog ne moze skupiti 1.000 ljudi. Bilo ih toliko u prvom kolu, povratnicka utakmica u PL i to je sve.
Dzabe nama skracenje lige. Profitirat ce ovi veliki zbog veceg broja medjusobnih utakmica. Ove male ce opet gledat par stotina ljudi bez obzira tko im gostuje. Sirokom svaka cast. Malo mjesto, ne blistaju na terenu, a opet prosjek 2.000. Mada, vidjet cemo iduce kolo, neatraktivan protivnik, nezeljen poraz u Zenici, smjena na klupi, sve losija atmosfera. Ako tu imadnu barem 1.000 onda za njih nema brige.
Znam da je jesen, da je kisa, hladno vrijeme, al isto tako hladno ce bit i u skracenoj ligi. Tko ce nas tad spasavat? Za kvalitet nogometa skracenje lige ce pomoci, ali za posjetu jako tesko. Mozda prve sezone, kasnije ce padat. I taj kvalitet nece bit bas toliko velik da mozedignuti posjetu. I onda netko prica o najvecem potencijalu u regiji. Imali bi potencijala kad bi igrali ligu 8, a i tad bi se morali molit da netko ne podbaci, a vecina bi imala prosjek 1.000 do 2.000.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Samo kad se klubovi svi ujedine protiv ove mafije otjerat cemo ih, ovako vise ne ide.. docekas uspijeh konacno i oni ti ga zele oduzeti na ovakav nacin, pa koja su to **** jbt... SAVEZ NAPOLJE !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Savez ostaniDoeTz je napisao/la:Samo kad se klubovi svi ujedine protiv ove mafije otjerat cemo ih, ovako vise ne ide.. docekas uspijeh konacno i oni ti ga zele oduzeti na ovakav nacin, pa koja su to **** jbt... SAVEZ NAPOLJE !

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Čuj savez napolje, savez radi sjajan posao 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Šavija, Husić.... koji predsjednik će imati čast da bude treći sretnik ? 

Mislim da ćeš se sloziti samnom da sa ovom garniturom saveza kroz par godina dostizemo nivo engleske lige po pitanju infrastrukture, suđenja pa i same kvalitete lige. Savez ostanishzna je napisao/la:Čuj savez napolje, savez radi sjajan posao

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Da, oni rade odličan posao za razliku od Osima i njegovog komiteta 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovo su neke stvari koje nas prate iz Federalne lige, tj efendija iz Cazina
Sto se tice PL nije bilo nekih problema do ovog trenutka, vjerovatno ce biti na kraju sezone ako se nadjemo na mjestu koje vodi u Evropu..

Sto se tice PL nije bilo nekih problema do ovog trenutka, vjerovatno ce biti na kraju sezone ako se nadjemo na mjestu koje vodi u Evropu..
-
- Kontakt:
Kone, da Bog da vam dosao Uscuplic za trenera, pa da vidite meraka kad vam ekipa zaigra poludesno

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Allah dragi dao da Violini nađu mjesto u vašoj upravibelosevic28 je napisao/la:Kone, da Bog da vam dosao Uscuplic za trenera, pa da vidite meraka kad vam ekipa zaigra poludesno![]()
![]()

-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ajzea je napisao/la:Allah dragi dao da Violini nađu mjesto u vašoj upravibelosevic28 je napisao/la:Kone, da Bog da vam dosao Uscuplic za trenera, pa da vidite meraka kad vam ekipa zaigra poludesno![]()
![]()
Merdanovic vam za sportskog direktora dosao inshallah

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I Baljak, joj kakvih se likova mota po našim klubovima
Jest protiv Sarajeva. A sta je s ostalim? Sloboda 1.200, Drina 600 i Siroki 800. Ta tekma sa Sarajevom vas izvukla i imate prosjek od 1.775 koji stalno pada. Jest bojkot, al na kraju sezone ta brojka ce se vrititi oko 1.000, 100-200 gore-dolje.BadrHari je napisao/la: Samo nas tokom bojkota 4.5 hiljade bude
To je ono sto sam govorio da kompletnu PL. Dzabe i prosjek od 3.000 ako taj prosjek dize par utakmica od 25-30.000. Puno je bitnije da bude sto manje utakmica sa posjetom manjom 1.000 nego da se bilda prosjek. Je*es prosjek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.