Meho nije trenirao strogocu sa dodatnim treninzima, nego pokusavao da ih spremi kondiciono da lice na igrace. A uprava je kriva za sve ostalo. Da je imao odrijesene ruke da od par njih napravi primjer, sad bi licili na nesto.kanarinac je napisao/la:Ma nama treba trener koji ce da uvede disciplinu da istjera iz ekipe onog ko je los,Meho je pokusavao da uvede disciplinu i strogocu ali na pogresan nacin treninzi poslije utakmice i vanredni treninzi svima i onda cijela ekipa mu okrenula ledja to se ne radi tako vec najgore odstranis i kaznis ih a ne one koji nisu zasluzili normalno kad ispastas nesto sto nisi zasluzio da ces praviti pobunu,znaci pojedince kaznis koji su zasluzili a ovi ostale kad vide njih kaznjenje nece rizikovati kaznu.
Znaci strog trener da propisaju krv ali da se nagrade poslije dobre utakmice.Nama takticki znalac za ovu ligu bas toliko nije ni potreban samo je vazno da dobro unkonponuje ekipu da stavi 11 razlicitih profila igraca da ima ko i dati go i faul napraviti,i zadnji pas dati i protrcati i predriblati,a ne kao dzeno 8 igraca u 11 ajmo reci zadnjih veznih koji samo znaju zagradit,izbit i srusit.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ali se u zadnje vrijeme stvorila fama o Kodri, za nepovjerovati.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da je Mehe sad opet Bogdom' da nas vadi iz -7 i govana u kojim nas je ostavio zalizani kao i prošli put... Sve isto bukvalno, -7, fizičko stanje igrača katastrofa, a sve zaslugom zalizanog debila i ostatka "stručnog" štaba, i onda dođe "Gvardiola iz San Sebastiana" i vrati nas u život.
1946
Amar Osim je predobar trener,i ja bi ga rado volio vidjeti na klupi Sarajeva,samo mislim da on ima unosan ugovor u Kataru i da se ne misli vracati u BIH...kako god,on je jedan od vodecih trenera na ovim prostorima! za dlaku je mogao biti trener Dinama.. kazem opet mislim da nije realno da on prihvati nasu pnudu,mada vrijedi pokusati...keno83 je napisao/la:sto se strogoce i znanja tice ja bih odma angazovao Amara Osima, pa se vi slozili ili ne, ali on bi se sigurno setao ligom sa ovim timom.
pored dobrog trenera trebaju nam i pojacanja,sa ovim igracima smo rame uz rame sa pola lige,ni trunke bolji!
- ElCartel11
- Kontakt:
Uprava je postavila privremeni strucni stab najkasnije do kraja mjesecasto neznaci, da ce oni stvarno biti do kraja mjeseca
Moje misljenje je, da ce nas voditi protiv Borca i u iducoj sedmici ce se znati na cemu smo sa trenerom. Svidja mi se da ne lete sa trenerom kao sto je bio obicaj prethodnih godina, jedan ode, odmah sledeci dan dolazi drugi.
A i svidja mi se ovo da bi uzeli KK i RK Bosna pod svoje. Dati ime K/RK Sarajevo Bosna, to bi bilo divota
trebamo samo Adzu nagovoriti na tu temu malo
Poznato je da bi ulaganja tu bila znatno manja, jer najvise od svih sportova se ulaze u fudbalu ali mislim da od toga svega nece biti nista, mada bi stvarno bilo ljepo da imamo svoj rukometni i kosarkaski klub.

A i svidja mi se ovo da bi uzeli KK i RK Bosna pod svoje. Dati ime K/RK Sarajevo Bosna, to bi bilo divota

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Juce sam se uvjerio da imamo jednu od najnespremnijih ekipa u drzavi sto se tice fizicke spreme, naravno. Sta samo rade ti kondicioni treneri i za sta pare uzimaju nije mi jasno nikako. S druge strane, sve mi je jasnije zasto je otjeran Kodro i to na kakav bijedan nacin.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Samo tebe volimo...
zasto ti ne bi da me prosetas, posto si tako opasan, i red zavodis?zagorski je napisao/la:Ajd ti odšetaj sa teme!keno83 je napisao/la:sto se strogoce i znanja tice ja bih odma angazovao Amara Osima, pa se vi slozili ili ne, ali on bi se sigurno setao ligom sa ovim timom.
Ili nađi Amara pe neka te malo prošeta!
Ma joj ljudi nerealni ste smanjio je on sa igrom preko kurca i sirokog nikad goreg da je siroki pobjedjivao nebi nam ni gvardiola pomogao,Kodro je napustio klupu kao 4 na tabeli visila nam evropa,meni je drago sto je Dzeno napustio ali ljudi nemojte poricati nesto covjek nam je donio titulu 7 utakmica 6 pobjeda.Zato budite malo realni,sjetite se samo igre kod Kodre ,Drina,Borac,Celik itd itd..za ove 3 utakmice napravili smo 2 sanseBitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Mehe sad opet Bogdom' da nas vadi iz -7 i govana u kojim nas je ostavio zalizani kao i prošli put... Sve isto bukvalno, -7, fizičko stanje igrača katastrofa, a sve zaslugom zalizanog debila i ostatka "stručnog" štaba, i onda dođe "Gvardiola iz San Sebastiana" i vrati nas u život.
Samo Sarajevo
Jeste li vas dvojica normalni ikako?? Pa ne zna se je li vise nasi navijaci mrze Osima ili on nas.. Podjebavao on nas, mi vrijeđali njega(nekad i previse za moj ukus) i vi bi ga sad na klupu jbt.. Ne mogu da vjerujem nekad sta citam..bosnas_ je napisao/la:Amar Osim je predobar trener,i ja bi ga rado volio vidjeti na klupi Sarajeva,samo mislim da on ima unosan ugovor u Kataru i da se ne misli vracati u BIH...kako god,on je jedan od vodecih trenera na ovim prostorima! za dlaku je mogao biti trener Dinama.. kazem opet mislim da nije realno da on prihvati nasu pnudu,mada vrijedi pokusati...keno83 je napisao/la:sto se strogoce i znanja tice ja bih odma angazovao Amara Osima, pa se vi slozili ili ne, ali on bi se sigurno setao ligom sa ovim timom.
pored dobrog trenera trebaju nam i pojacanja,sa ovim igracima smo rame uz rame sa pola lige,ni trunke bolji!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Drina, Čelik = bojkot igrača. A i bojkotovan čovjek je kako i sam kažeš otjeran sa klupe sa svega 1 bodom zaostatka za Širokim ako me dobro sjećanje služi, a preuzeo je upravo na -7, zaslugom opet znamo kogakanarinac je napisao/la:Ma joj ljudi nerealni ste smanjio je on sa igrom preko kurca i sirokog nikad goreg da je siroki pobjedjivao nebi nam ni gvardiola pomogao,Kodro je napustio klupu kao 4 na tabeli visila nam evropa,meni je drago sto je Dzeno napustio ali ljudi nemojte poricati nesto covjek nam je donio titulu 7 utakmica 6 pobjeda.Zato budite malo realni,sjetite se samo igre kod Kodre ,Drina,Borac,Celik itd itd..za ove 3 utakmice napravili smo 2 sanseBitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Mehe sad opet Bogdom' da nas vadi iz -7 i govana u kojim nas je ostavio zalizani kao i prošli put... Sve isto bukvalno, -7, fizičko stanje igrača katastrofa, a sve zaslugom zalizanog debila i ostatka "stručnog" štaba, i onda dođe "Gvardiola iz San Sebastiana" i vrati nas u život.

[youtube][/youtube]
A ovo za Osima ja mislim da nema potrebe komentarisati

1946
- 7aprildomemoj
Ljudski je praštati 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Eto ti znas ko radi dva posla .. Covjek je oprostio dug prema njemu sto je bio,naravno i ostali medicinski kadar kluba.. A veci je navijac od pola nas ovjde.. Da ne bude off,Dzeno je smijenjen,dolazi novi pijun dok se glavni krivci i dalje smiju nama svima.trunks1946 je napisao/la:I treba ga prekrizit, radi na 2 posla jos se uhljebio tu, bolje nekog s faxa zaposlit isti ce posao odradjivati...
Ja kod Kodre nezz nijednu dobru odigranu utakmicu jesmo mi za Sirokim kasnili bod kad je otisao al zeljo je kasno 10 za Sirokim pa ih prestigao,a da bih bio dobar trener trebas znati se postaviti da nedobijes bojkotBitiSrcemVezan je napisao/la:Drina, Čelik = bojkot igrača. A i bojkotovan čovjek je kako i sam kažeš otjeran sa klupe sa svega 1 bodom zaostatka za Širokim ako me dobro sjećanje služi, a preuzeo je upravo na -7, zaslugom opet znamo kogakanarinac je napisao/la:Ma joj ljudi nerealni ste smanjio je on sa igrom preko kurca i sirokog nikad goreg da je siroki pobjedjivao nebi nam ni gvardiola pomogao,Kodro je napustio klupu kao 4 na tabeli visila nam evropa,meni je drago sto je Dzeno napustio ali ljudi nemojte poricati nesto covjek nam je donio titulu 7 utakmica 6 pobjeda.Zato budite malo realni,sjetite se samo igre kod Kodre ,Drina,Borac,Celik itd itd..za ove 3 utakmice napravili smo 2 sanseBitiSrcemVezan je napisao/la:Da je Mehe sad opet Bogdom' da nas vadi iz -7 i govana u kojim nas je ostavio zalizani kao i prošli put... Sve isto bukvalno, -7, fizičko stanje igrača katastrofa, a sve zaslugom zalizanog debila i ostatka "stručnog" štaba, i onda dođe "Gvardiola iz San Sebastiana" i vrati nas u život.![]()
[youtube][/youtube]
A ovo za Osima ja mislim da nema potrebe komentarisati

Samo Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
A jel slucajno znas zbog cega su ga igraci bojkotovali?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Doci ce novi trener za 20ak dana...naravno uz novi ovog puta nadam se istinski strucni stab...i valjda konacno ovi ljudi uvide ko vrijedi a ko ne od igraca..i onda se ovim drugim zahvaliti.
Ispade Kodro top strucnjak. Ista prica se pricala sa Kodrom i Dzenom samo se tad Meho pljuvao. Nemojte zaboraviti istina je uvijek na pola puta. Nit je Kodro toliko dobar, a niti je to Dzeno tada bio. Prije ili kasnije sve izadje na povrsinu.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Džaba kakav si god trener ako nemaš podršku uprave protiv takvih stvari se ne možeš izboriti.kanarinac je napisao/la: Ja kod Kodre nezz nijednu dobru odigranu utakmicu jesmo mi za Sirokim kasnili bod kad je otisao al zeljo je kasno 10 za Sirokim pa ih prestigao,a da bih bio dobar trener trebas znati se postaviti da nedobijes bojkot
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Posto je vec šef struke iz omladinskog nek ubaci bar 2 mlada igrača i ako izgubimo niko ih neće ionako kritikovati, a ovako bgm.. Taman umjesto Benkeca jedan,umjesto Puzija jedan i neki myb u sredini...
Moze Nedima ubaciti kake veze ima sto ima 16 godina ionako i oni u Borcu imaju popa do 20, onda na zadnjem veznom ubaci Nihada i vamo ko valja... Svi mi ćemo lakše prebroditi poraz njihov nego Puzija,Mese, Krstea itd. .. A momci će se max truditi, a ako pobjedis to će biti top
Moze Nedima ubaciti kake veze ima sto ima 16 godina ionako i oni u Borcu imaju popa do 20, onda na zadnjem veznom ubaci Nihada i vamo ko valja... Svi mi ćemo lakše prebroditi poraz njihov nego Puzija,Mese, Krstea itd. .. A momci će se max truditi, a ako pobjedis to će biti top
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Još jedan poraz na Koševu u ovoj sezoni nema tog čimbenika koji će ga ublažiti, makar cijela ekipa bila juniori Akademije.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@bosanas yebem li ti trunje jucer hoces Odovica sad hoces amawa!
Nemoj setat..nemoj.Mrs u tri lijepe sa ove teme!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemoj setat..nemoj.Mrs u tri lijepe sa ove teme!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia, juka55, Lecler, mire971, Seipronto, supervizor i 91 gost.