Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Mogao bi Bogdan da otčepi protiv Hrvata,naravno ukoliko se sastanemo sa njima u 1/4f.Ne bi želio da zvučim prepotentno i euforično ali krajnje objektivno mislim da Finci nemaju šta tražiti.
Mens sana in corpore sano.
- alan_kardec
- Kontakt:
Bezobrazan si i prepotentan, Hezonja će nas natrpati i poklopi se. Mi smo već ispali od Hrvata, samo to još nije zvanično
Promijenite temu.

Promijenite temu.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Bezobrazan si i prepotentan, Hezonja će nas natrpati i poklopi se. Mi smo već ispali od Hrvata, samo to još nije zvanično![]()
Promijenite temu.

Opusteno, ipak mi imamo tek 6-7. sastav na ovom EP.. odma smo iza Francuske, Spanije, Italije, Litvanije, Grcke.. tu negdje smo sa Hrvatima 
Da ne bude zabune, ako dodje do tog cetvrtfinala.. ne mislim da cemo ih razbiti 20 poena, ali u najmanju ruku smo favoriti. Svakako, te utakmice su posebne i moze se svasta desiti.. ali pricati kako ce nas oni otresti, a jos vise Hezonja, je u najmanju ruku optimisticno..
Ako nista, mozda nesto isciganisemo, poznati smo po tome

Da ne bude zabune, ako dodje do tog cetvrtfinala.. ne mislim da cemo ih razbiti 20 poena, ali u najmanju ruku smo favoriti. Svakako, te utakmice su posebne i moze se svasta desiti.. ali pricati kako ce nas oni otresti, a jos vise Hezonja, je u najmanju ruku optimisticno..
Ako nista, mozda nesto isciganisemo, poznati smo po tome

Ma odeš na medije u Hrvatskoj i vidiš u stvari da su oni protiv nas već odavno otpisani. Zna se valjda ko kosi a ko vodu nosi.
Pustite ovih par bosanaca koji provociraju s glupostima.
Ako procitate medije i poneki forum u Hrvatskoj, vidjet cete da nam je nakon izdanja u Zagrebu cilj 1/4finale. Sve vise od toga je bonus.
A vi ste kvalitetniji, izgledate puno bolje, ali kad igramo sve je moguce. Sjetim se kad smo pod Vrankovicem cini mi se 2010 odigrali na par koseva, a bili smo tuga od momcadi. Ali uglavnom, vi ste favoriti ako dodje do tog duela, a na nama je da probamo pa sta bude
Ako procitate medije i poneki forum u Hrvatskoj, vidjet cete da nam je nakon izdanja u Zagrebu cilj 1/4finale. Sve vise od toga je bonus.
A vi ste kvalitetniji, izgledate puno bolje, ali kad igramo sve je moguce. Sjetim se kad smo pod Vrankovicem cini mi se 2010 odigrali na par koseva, a bili smo tuga od momcadi. Ali uglavnom, vi ste favoriti ako dodje do tog duela, a na nama je da probamo pa sta bude

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kao sto sam rekao i pre prvenstva, ne treba se kriti iza etikete "jedni od favorita za zlato" jer smo pokazali u grupama sta mozemo i da smo s pravom prozvani od sireg auditorijuma za te top3 favorite, cak mislim da Sale tek treba da otkrije svoje specijale.
U ovom delu kostura smo realno gledajuci najjaci tim i verovatno cemo u svakoj od faza, ako ih budemo prolazili naravno, biti favoriti (manje ili vise) do samog finala, jer se glavni pretendenti za zlato nalaze na drugoj strani kostura. Italijane ne smatram preterano ozbiljnom ekipom, po meni je to visok individualan kvalitet pojedinih igraca sa i previse skorera u ekipi, klasicni divljaneri koji ako imaju dan, potopice i Amere, ali velika neozbiljnost u odbrani i prevelika sigurnost da ce ih sut sluziti do kraja, nemaju konstantu, tim koji je vise deluje kao nagazna mina.
Hrvati su vec druga prica, kompaktniji su znatno, tu jednostavno uvek ima vise od igre, napetost do krajnjih granica gde cak nece odluciti kvalitet, nego mentalitet u presudnim momentima.
Sto se nas tice, mnogo mi se svidja ona small ball petorka sa Ercegom i Bjelicom na 5 i 4 uz Kalinu, Nedovica i Bogdana. Koliko sam verovao da ce to u odbrani liciti lose, Sale me je razuverio. Prvo sto stizemo sve da preuzimamo u odbrani, a u napadu ova petorka moze da napravi takvu stetu da je to smesno. Najvise me iznenadio Nedovic. Odbrana, uvek sam cenio njegov talenat, napadacki potencijal koji ima tu jos mesta za napredak, ali odbrana je ono sto ne mogu a da ne pohvalim, suluda agresivnost, konacno koristi svoju agilnost na pravi nacin, i pre EP sam pricao da ce mi biti najradije ako pogresim u vezi njega, i ako ga Sale ne dotera u red, niko nece.
Finci, samo da se ne potcene (a nece) i tu jednostavno pobeda ne dolazi u pitanje.
U ovom delu kostura smo realno gledajuci najjaci tim i verovatno cemo u svakoj od faza, ako ih budemo prolazili naravno, biti favoriti (manje ili vise) do samog finala, jer se glavni pretendenti za zlato nalaze na drugoj strani kostura. Italijane ne smatram preterano ozbiljnom ekipom, po meni je to visok individualan kvalitet pojedinih igraca sa i previse skorera u ekipi, klasicni divljaneri koji ako imaju dan, potopice i Amere, ali velika neozbiljnost u odbrani i prevelika sigurnost da ce ih sut sluziti do kraja, nemaju konstantu, tim koji je vise deluje kao nagazna mina.
Hrvati su vec druga prica, kompaktniji su znatno, tu jednostavno uvek ima vise od igre, napetost do krajnjih granica gde cak nece odluciti kvalitet, nego mentalitet u presudnim momentima.
Sto se nas tice, mnogo mi se svidja ona small ball petorka sa Ercegom i Bjelicom na 5 i 4 uz Kalinu, Nedovica i Bogdana. Koliko sam verovao da ce to u odbrani liciti lose, Sale me je razuverio. Prvo sto stizemo sve da preuzimamo u odbrani, a u napadu ova petorka moze da napravi takvu stetu da je to smesno. Najvise me iznenadio Nedovic. Odbrana, uvek sam cenio njegov talenat, napadacki potencijal koji ima tu jos mesta za napredak, ali odbrana je ono sto ne mogu a da ne pohvalim, suluda agresivnost, konacno koristi svoju agilnost na pravi nacin, i pre EP sam pricao da ce mi biti najradije ako pogresim u vezi njega, i ako ga Sale ne dotera u red, niko nece.
Finci, samo da se ne potcene (a nece) i tu jednostavno pobeda ne dolazi u pitanje.
Iskreno, meni uopste nije drago sto igramo s vama, ako dodje do tog susreta...Kvalitetniji smo, ne bjezimo od toga, ali realno mecevi s vama su uvijek derbi i psihicki teski i napeti, bez obzira koji sport da se igra, tako da u nedelju navijam za Čehe...Lillard je napisao/la:Pustite ovih par bosanaca koji provociraju s glupostima.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Neće biti lako sa Hrvatima, imaju oni talentovanu ekipu.
Nego u kom terminu će se igrati to četvrfinale, hoće li opet biti ovaj nezgodni dnevni?
Nego u kom terminu će se igrati to četvrfinale, hoće li opet biti ovaj nezgodni dnevni?
Da ne bude na kraju kao vaterpolo
Očekuje se meč na jednu loptu, a bude rešen do poluvremena ili početkom treće nekom serijom tipa 15-0.
Ili Hrvati po dobrom starom običaju zakažu, pa uopšte ne dođe do meča o kojem svi danima pričaju. Uglavnom tako bude.

Ili Hrvati po dobrom starom običaju zakažu, pa uopšte ne dođe do meča o kojem svi danima pričaju. Uglavnom tako bude.
I think I'm a pussy one.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kad pogledam na papiru ovu Hrvatsku,rekao bih ekstra ekipa,za medalju da se bore ladno.A onda ih gledam u praksi i jednostavno tu nešto ne štima...Nešto yebeno fali toj ekipi,jednostavno ne ulijevaju utisak ekipe koja je pobjednička pored svih sjajnih igrača koje posjeduje.Veliki raskorak između potencijalai stvarne snage ovog tima,ja bih rekao.Texi je napisao/la:Da ne bude na kraju kao vaterpoloOčekuje se meč na jednu loptu, a bude rešen do poluvremena ili početkom treće nekom serijom tipa 15-0.
Đorđe pa na sp ni mi nismo djelovali kao neka ekipa.. Pa vidio si šta bi. Perasović je dobar trener
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Opet smo bolje djelovali neg Hrvati sad.Ne kazem ja da su oni losa ekipa ali jednostavno mi fali neki segment kod njih da bi bili ono sto po potencijalu realno mogu.DANTES je napisao/la:Đorđe pa na sp ni mi nismo djelovali kao neka ekipa.. Pa vidio si šta bi. Perasović je dobar trener
Ne do bog da ih potcjenjujem.
Ja se njih ipak malo bojim. Dosta je bilo mlaćenja njih. Ove godine real uze el, zvezda titulu, gsw titulu vidiš?? Luda sezona
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To ide nama u prilog, jer kako se vratila Zvezda, tako i nasa reprezentativna kosarka ide na mjesto koje joj pripada...DANTES je napisao/la:Ja se njih ipak malo bojim. Dosta je bilo mlaćenja njih. Ove godine real uze el, zvezda titulu, gsw titulu vidiš?? Luda sezona

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Znam na sta aludiras,ali mislim da je sa ova 3 nabrojana rezultata kvota tih timova ispunjena.Po tome bih prije vidio Talijane u kombinaciji(nakon 1999).DANTES je napisao/la:Ja se njih ipak malo bojim. Dosta je bilo mlaćenja njih. Ove godine real uze el, zvezda titulu, gsw titulu vidiš?? Luda sezona
Košarka se vratila prošle godine ovo je samo nastavak...marconato je napisao/la:To ide nama u prilog, jer kako se vratila Zvezda, tako i nasa reprezentativna kosarka ide na mjesto koje joj pripada...DANTES je napisao/la:Ja se njih ipak malo bojim. Dosta je bilo mlaćenja njih. Ove godine real uze el, zvezda titulu, gsw titulu vidiš?? Luda sezona
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa i nas povratak krece unazad 2-3 god...
Pa sad vi ste se vratilo ovo ljeto ako baš insistiraš... Magica je kačio frankenštajnove radove.
Ali nije to sve bitno. Ja gledam ovaj nadrealni aspekt koji je ponekad prisutan u sportu.
Ono što mi se sviđa su izjave đorđevića koji i dalje tvrdi da nije dobro i da može bolje
Ali nije to sve bitno. Ja gledam ovaj nadrealni aspekt koji je ponekad prisutan u sportu.
Ono što mi se sviđa su izjave đorđevića koji i dalje tvrdi da nije dobro i da može bolje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa i Srbija se vratila prosle god, s tim sto je kao i Zvezda bila druga, ove god. ce biti prva i to je to... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.