Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la invincible1921 » 07 sep 2015, 01:32

I dalje nas najbolji stoper, ali ovo sto se prica za foliranje, kabadahija i ostalo je tacno ....ko u to nevjeruje ili je baba od 70 godina ili je neki zaludjenik totalni...
=\_1921_/=

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 07 sep 2015, 03:09

Mucke provokacije Papeljubaca :kafa:
[youtube][/youtube]

:kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 sep 2015, 11:48

Svaka cast sto si izbjegao onu provokaciju od andorske gamadi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2015, 15:58

bhsport je napisao/la:Svaka cast sto si izbjegao onu provokaciju od andorske gamadi.
:thumbup: za razliku od Besica koji nije savladao jos te lekcije samokontrole nazalost i Spahic vrlo kasno

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 sep 2015, 23:43

bhsport je napisao/la:Svaka cast sto si izbjegao onu provokaciju od andorske gamadi.
Baš, svaka mu čast. Gledam usporeni snimak i ne vjerujem kakva je to ciganija.
Pa meni onako da uradi, tačno bi ga benzinom polio..
Iskulirao ga Spaha, svaka čast, pogotovo poznavajući njegov temperament :thumbup:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 sep 2015, 01:39

slika

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 sep 2015, 01:51

Spaha je ljudina, ali mnogi ovdje na forumu se ponašaju poput novinara žute štampe. Prenose nam neke insajderske informacije, kako Spaha tuče pola reprezentacije a drugoj polovici samo usmeno prijeti. Neki se sjećaju kada je Francuzima poklonjen penal i krive Spahu za isti, a ti danas Vranješa opravdavaju kada je napravio goru stvar samo u amaterskom stilu. Nikada nećemo imati boljeg štopera i kapitena. I dalje je ruka na srcu. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 sep 2015, 02:01

zgembo89 je napisao/la:slika
Šta zna Barba, za njih je Barba prvo kockar, pa tek onda bivši igrač reprezentacije.
A da ne spominjemo slučajno šta je igr'o, kako je igr'o, je li igr'o, kakav je odnos imao prema tom dresu..
Vole Bosanci južnjake, to je nenormalno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 sep 2015, 02:07

Iskren da budem ne bi volio odmah na poziciji selektora vidjeti Barbareza, obzirom da nema veliko trenersko iskustvo. Zbog toga mislim da bi trebao preuzeti u-21 reprezentaciju. Kada vidim kakav amater vodi trenutno našu u-21 reprezentaciju uvjeren sam da bi Barbarez bio bolje rješenje od Nestorovića koji nema pojma uz to niti voli ovu zemlju onako kako je Barbarez voli. Sjedio sam u jednom kafiću kada je Pirić pričao kako trenutnog selektora niko ne ferma 5%, ali do duše nije to neka novost.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 sep 2015, 02:08

A ma ko ne voli ovu dvojicu? Puno mi srce kad ih ovako zajedno vidim :ljepota:
This time next year we'll be millionaires.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2015, 02:22

Prle89 je napisao/la:Spaha je ljudina, ali mnogi ovdje na forumu se ponašaju poput novinara žute štampe. Prenose nam neke insajderske informacije, kako Spaha tuče pola reprezentacije a drugoj polovici samo usmeno prijeti. Neki se sjećaju kada je Francuzima poklonjen penal i krive Spahu za isti, a ti danas Vranješa opravdavaju kada je napravio goru stvar samo u amaterskom stilu. Nikada nećemo imati boljeg štopera i kapitena. I dalje je ruka na srcu. ;)
Francuzima nije poklonjen penal, nego je isti sasvim opravdan.Spahic umislio da je Maldini pa momak počeo driblati Nasrija u 16cu i tako nam ladno syeba kvalifikacije.

Pitaj Salihamdžića kakav je Spahić.

Ovdje se uvijek piše isto a to je, da su svi krivi samo kikser iz Dubrovnika nije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 sep 2015, 02:29

Saurman je napisao/la:
Prle89 je napisao/la:Spaha je ljudina, ali mnogi ovdje na forumu se ponašaju poput novinara žute štampe. Prenose nam neke insajderske informacije, kako Spaha tuče pola reprezentacije a drugoj polovici samo usmeno prijeti. Neki se sjećaju kada je Francuzima poklonjen penal i krive Spahu za isti, a ti danas Vranješa opravdavaju kada je napravio goru stvar samo u amaterskom stilu. Nikada nećemo imati boljeg štopera i kapitena. I dalje je ruka na srcu. ;)
Francuzima nije poklonjen penal, nego je isti sasvim opravdan.Spahic umislio da je Maldini pa momak počeo driblati Nasrija u 16cu i tako nam ladno syeba kvalifikacije.

Ovdje se uvijek piše isto a to je, da su svi krivi samo kikser iz Dubrovnika nije.
Opravdan koliko i igranje rukom Henrya u šesnaestercu Irske. A Salihamidžić me ne intersuje, gledao sam utakmice reprezentacije i u njegovo vrijeme. Nikada nije davao svoj maksimum za reprezentaciju, čak je lažirao neke povrede da ne bi zaigrao za istu.

Dubrovčanin je kikser po tvom mišljenju! :D Ok neka nisu Vranješ, Šunjić, Bičakčić i ostala kompanija kikseri. :rol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2015, 02:44

Prle89 je napisao/la:
A Salihamidžić me ne intersuje, gledao sam utakmice reprezentacije i u njegovo vrijeme. Nikada nije davao svoj maksimum za reprezentaciju, čak je lažirao neke povrede da ne bi zaigrao za istu.
Obične čaršijske priče kako bi se diskreditovao jedan od najboljih naših igrača.

Da je Hasan pravio penale,dobijao crvene kartone a uz to i zavodio pravdu u svlačionici i povrh svega bio uz lopove i krimose iz saveza poput Ušanovića e onda bi ga vjerovatno više cijenili u njegovoj zemlji.S obzirom da je u Bosni odavno poremećen sistem vrijednosti ništa me ne čudi.

Naravno da su Vranješ,Bičakčić,Šunjić klocevi to ja govorim godinama.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 sep 2015, 02:53

Saurman je napisao/la:
Prle89 je napisao/la:
A Salihamidžić me ne intersuje, gledao sam utakmice reprezentacije i u njegovo vrijeme. Nikada nije davao svoj maksimum za reprezentaciju, čak je lažirao neke povrede da ne bi zaigrao za istu.
Obične čaršijske priče kako bi se diskreditovao jedan od najboljih naših igrača.

Da je Hasan pravio penale,dobijao crvene kartone a uz to i zavodio pravdu u svlačionici i povrh svega bio uz lopove i krimose iz saveza poput Ušanovića e onda bi ga vjerovatno više cijenili u njegovoj zemlji.S obzirom da je u Bosni odavno poremećen sistem vrijednosti ništa me ne čudi.

A ovo o Spahiću nisu čaršijske priče, to je 100% istina. Ovom rečenicom pobijaš sve ono što si maloprije rekao. Ok vjerovaćemo na riječ Salihamidžiću, koji se stidi zastave naše lijepe Bosne i Hercegovine kao da je gubava, a imao je priliku promovirati našu lijepu domovinu prije Džeke. :salut:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 sep 2015, 03:22

Prle89 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Prle89 je napisao/la:

A ovo o Spahiću nisu čaršijske priče, to je 100% istina. Ovom rečenicom pobijaš sve ono što si maloprije rekao. Ok vjerovaćemo na riječ Salihamidžiću, koji se stidi zastave naše lijepe Bosne i Hercegovine kao da je gubava, a imao je priliku promovirati našu lijepu domovinu prije Džeke. :salut:
Prvo sve što se pisalo o Spahiću je istina osim ljudima koji i dalje zabijaju glavu u pjesak kao nojevi, odbijajući povjerovati da bi naš bezgriješni Spaha tako nešto učinio.Pa kad se desi neki incident a on bez njih ne može onda se optuže novinari od Bosne do Njemačke,Španije,Francuske.

Drugo Hasan je našu državu promovisao na najbolji mogući način igrajući za velikane poput Bayerna sa kojim je sve osvojio i gdje je ostavio dubok trag a tu je i Juventus.

Spahić je uspio guzicom zatvoriti vrata u većini kkubova gdje je igrao od Montpeliera,Seville,Leverkusena.Konstantno nas brukajući svojim istupima.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 10 sep 2015, 07:52

Prle89 je napisao/la:Salihamidžić, koji se stidi zastave naše lijepe Bosne i Hercegovine kao da je gubava, a imao je priliku promovirati našu lijepu domovinu prije Džeke. :salut:
Ukatko :kafa: upravo tako nazalost..istina :cry: ali ko ga...
Zato nista vise ni manje od Avdije :urnebes: nije dao za rep.BIH.

slika
:bih:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 11 sep 2015, 22:16

Saurman je napisao/la:

A tko može tvrditi da penal nije namjerno napravljen..... :tralala: :tralala: :tralala: :guz: :guz: :guz: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 12 sep 2015, 04:06

Emir Spahic - Heroj, a ne kriminilac!
shandrlike-tandrlike

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 sep 2015, 21:50

Kapiten! ;) :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 23:31

Hvala ti Emire. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, Sheyi i 15 gostiju.