FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
samo bez sranja da bude. i meč će biti sa dosta golovaTribalian je napisao/la:Realno gledajuci sastave i Zvezde i Partizana ovo bi mogao da bude pravi fudbalski praznik."Svaki remi na ’Marakani’ je neuspeh, pa i u večitom derbiju"- Božović
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
$ СРЦА ЗА ВАС & , ЈЕР " " $ "

I samo za ove sto nas povezuju sa Vesicem.

p.s. Kad i gde ima snimak utakmice da odgledam ko covek ?

I samo za ove sto nas povezuju sa Vesicem.

p.s. Kad i gde ima snimak utakmice da odgledam ko covek ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@Trib
Bolje nemoj, prepast ces se u 48 minuti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:@Trib
Sve sto sam video na utakmici su dve parole grobara , dva gola Zvezde u drugom poluvremenu i kopacke Abubakara.
Sta kaze stari, jel odlepio ?
To mu je uzrecica kada Zvezda vodi obicno, ali kada gubi onda mijenja upravu, trenera, tjera igrace i kudi navijace, tu negdje uleti Tole, pa savez i Vucic... Sve od rezultata zavisi brate, sve. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Vieira i Plavsic su yebene igracine. I vise nego zasluzeno ste uzeli.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Je li ko posjećivao svlačionicu Derviša na poluvremenu,miriše mi na to... kuknjava
Rooney88 je napisao/la:To mu je uzrecica kada Zvezda vodi obicno, ali kada gubi onda mijenja upravu, trenera, tjera igrace i kudi navijace, tu negdje uleti Tole, pa savez i Vucic... Sve od rezultata zavisi brate, sve.
Cekam @ DANTESA da mi objasni ono huliganisanje grobara .
Mnogo dugo nisam imao ovako mocan osecaj posle utakmice, yebo te kakve smo im golove davali jos uvek ne mogu da dodjem sebi.
Bio sam skeptik na pocetku sezone, ali ovo kako sada igramo je van svakog ocekivanja iako sam i tada govorio da smo tek na 40-50 % svojih mogucnosti....Naravno, i sada ima dosta prostora za napredak, jer je Srnić recimo debitovao veceras, Luković se tek vraca, ekipa se uigrava...
Mnogo osporavana i dosada samozatajni Hugo objasnio zasto je igrao ze jednu Benficu...
Grujić i Donald izdominirali na sredini
Derb potsjetio na one iz '90 i prvu polovinu '00...
Steta zbog te Evrope, jer bi sada vjerovatno prosli Kairat, ali eto, idemo na titulu, pa pokusati uci u LŠ ili LE sledece god...
[youtube][/youtube]
Mnogo osporavana i dosada samozatajni Hugo objasnio zasto je igrao ze jednu Benficu...
Grujić i Donald izdominirali na sredini
Derb potsjetio na one iz '90 i prvu polovinu '00...
Steta zbog te Evrope, jer bi sada vjerovatno prosli Kairat, ali eto, idemo na titulu, pa pokusati uci u LŠ ili LE sledece god...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 12 sep 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
@trib pa prestani da provociraš i niko te neće napadati 
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Očito je da utakmice koje ne mogu "zatvoriti" ne mogu ni dobiti
Mene niko nije napao.DANTES je napisao/la:@trib pa prestani da provociraš i niko te neće napadati
Sto bi reko jedan nas brat.
? ", " не ' & " $ ? по 10000 ? $ $ $ " групу, " то ' $ $ са свега пар " ?!
@trib more ti si tu glavni huligan. ti to sve napakuješ tim naivcima.. 
nego što se toliko ljudi lože na to ko kad i kako navija? kao bolji grobari bolji cigani? bolji kvalitet bolji kvantitet?
inače imate boljeg trenera i to je to. samo treba pogledati sastav i formaciju gdje babović zadnji vezni i sve ti je jasno . njegova nesposobnost da se vrati i iznese loptu je kumovala sva ti gola
nego što se toliko ljudi lože na to ko kad i kako navija? kao bolji grobari bolji cigani? bolji kvalitet bolji kvantitet?
inače imate boljeg trenera i to je to. samo treba pogledati sastav i formaciju gdje babović zadnji vezni i sve ti je jasno . njegova nesposobnost da se vrati i iznese loptu je kumovala sva ti gola
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobrojutarnji pozdrav za braću Cigane, a poseban pozdrav ide za Huga, Hugolinu i male Hugiće.
Bili smo mnogo bolji sinoć i zasluženo smo dobili.
Usput,

Bili smo mnogo bolji sinoć i zasluženo smo dobili.
Parole su im bile za sjesti i sit se isplakati.Tribalian je napisao/la:Sve sto sam video na utakmici su dve parole grobara
Usput,
Vukašin JovanovićKoliko sam video, nismo dali gol iz penala, a nismo imali ni igrača više, a opet smo pobedili
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Ako je nešto paćeničko bilo sinoć, to su parole koje su se mogle vidjeti na jugu, ništa drugo. O Jovanovićevoj izjavi neću uopšte da pričam jer je ona samo jedan mali dio odgovora (veći dio je igra Zvezde i pobjeda) na Vučelićeve i Milinkovićeve izjave pred derbi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Na parole grobara se ne treba ni obazirati.. malo je reci da su komicne, kako sinoc, tako i inace.
Zvezda je u ovom trenutku bolja ekipa, sto je dosta ocigledno.. A bice jos bolja kada se Lukovic vrati u formu, al vezni red i napad su nam fenomenalni. Donald je bukvalno ono sto nam je trebalo jos od Kastilja, Grujic vec sada dominira.. a ispred njih navala u vidu Kataia, Srnica, Plavsica, Vereda, Vieire, Jovica.. Ja sam prezadovoljan.
Sad ide tradicionalno dobro gostovanje Jagodini.. pa onda Novi Pazar na Marakani, gdje ocekujem minimum 25 hiljada.. mada mislim da mozemo i vise.
Zna li neko kakvo je stanje sa brojem clanova kluba? Citam nesto da se dosta ljudi juce uclanilo na onim standovima..
Zvezda je u ovom trenutku bolja ekipa, sto je dosta ocigledno.. A bice jos bolja kada se Lukovic vrati u formu, al vezni red i napad su nam fenomenalni. Donald je bukvalno ono sto nam je trebalo jos od Kastilja, Grujic vec sada dominira.. a ispred njih navala u vidu Kataia, Srnica, Plavsica, Vereda, Vieire, Jovica.. Ja sam prezadovoljan.
Sad ide tradicionalno dobro gostovanje Jagodini.. pa onda Novi Pazar na Marakani, gdje ocekujem minimum 25 hiljada.. mada mislim da mozemo i vise.
Zna li neko kakvo je stanje sa brojem clanova kluba? Citam nesto da se dosta ljudi juce uclanilo na onim standovima..
Clanstvo nam je pofino opalo u poslednjih par god. usled katastrofalnih poteza uprave i rezultata uopste...dscile je napisao/la: Zna li neko kakvo je stanje sa brojem clanova kluba? Citam nesto da se dosta ljudi juce uclanilo na onim standovima..
Znam da smo za vrijeme Robija imali cak oko 20 000 aktivnih clanova, sada maksimum nekih 5 000, ali ne sumnjam da do kraja sezone ide to opet na 15-20 000...
Sada je sigurno oko 5000, samo me zanima koliko se juce ljudi uclanilo.. ako sada nije momenat za akciju, da se svi uclane, ne znam kada ce biti.. Imamo fenomenalan tim, trenera, a slijede veoma vazni izbori u klubu.. Ja se potajno bas nadam cifri od 20 hiljada, ali nesto ne vjerujem u nju.. mislim da je duplo manje neka realnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.