FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
@solinas
Zar ti citavo vrijeme ne potenciras pricu da zelimo opstanak osigurati,sto je i sasvim logicno,a sad pises da se ide na titulu i da si se cuo sa Azmirom ?! Zar ti nisi ovdje pisao ne mogu se sjetit kad da ce u Slobodu doci jak sponzor ako udje u premijer ligu,ako nisi onda se izvinjavam ! Nemoj pogresno da me shvatis..
Zar ti citavo vrijeme ne potenciras pricu da zelimo opstanak osigurati,sto je i sasvim logicno,a sad pises da se ide na titulu i da si se cuo sa Azmirom ?! Zar ti nisi ovdje pisao ne mogu se sjetit kad da ce u Slobodu doci jak sponzor ako udje u premijer ligu,ako nisi onda se izvinjavam ! Nemoj pogresno da me shvatis..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
SLAŽEM SE U VEZI KUPA , NJEGA TREBA PREPUSTITI MALIM KLUBOVIMA DA TU TRAŽE AFIRMACIJU.emirzlaTu je napisao/la:NAPUNIMO SJEVER!!!
Naravno da smeta Sloboda,predstoji nam borba sa vjetrenjacama.Vidim igramo u petak utakmicu sa Mladosti,jel to radi kupa?Ja bi ispo odma iz kupa i sve snage dao u prvenstvo,zasad nam ide na ruku sve(u sportskom smislu).
Ja volim FK Tuzla City
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel sad Husic ima pravo zalbe i kome. ... da li zalba odlaze izvrsenje. ....jel on ovo optuzen za fizicki napad, ahaha. ....TEK SAM SAD 1000 % SIGURAN DA CE IM J E B A T MAJKU, ahaha. ...opusteno samo i u nedelju svi na Tusanj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kacavenda se moze slobodno u Tz preselit, svako kolo je na Tusnju linijski xd
Cudno mi Antoni pomocni, navikao sam da je glavni
Sad ce Azmir kupit stan u onoj zgradi do Tusnja da moze pratit utakmice
salu na stranu ovo je smijesna odluka i misle da ce nas tako sjebat 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nisu svjesni da su covjeka naljutilisolinas je napisao/la:Znam druze,znam.neke stvari necu pisat,samo ce se reci na polusezoni.ovu bitku dobijaju,Ali Rat nema sanse ba.TaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Cuo sam se danas sa azmirom...
Nisam htio pisati danas...ocigledno sarajevska mafija zeli zaustaviti slobodu,kakva sloga ljudi...
Zaboravljaju jednu stvar.
U uo sjede neki ljudi kojima azmir vjeruje.on nemora biti na celu slobode..
Ali nakon ovog danas,neka znaju
Sloboda ce biti prvak drzave......
Pametnom je i isaret dosta
Ide se uskoro u Cazin na prijateljsku pa bujrum , a bicemo prvaci u inat
I sta rece babuka,uzecemo ligu makar nikada licence ocima nevidili
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Da jesam.naravno.
Pisao sam i za Stadion isto.kako si to profulao...
I mnoge stvari Koje sam pisao,kako za Klub igrace i TD
Potvrdio je i sam predsjednik.
Banalan primjer,ibricic,i stevanovic.
Oba potvrdjena öd samog predsjednika u dva odvojena intervjua.
Zasto nisu dosli,ipak zna on najbolje.
Tako i za stadion,i sponzora.
Nemam ja tebe sta pogresno svatiti.Ali pratim i ja tvoje postove malo....
Tacno bataliti ovo **** i pisite nagadjajte,diskutujte.
Pljuvali su me takvi kao ti i u federalnoj,ti najvise...
I sta bi....ispuni se Stosta...
Budi mi pozdravljen.
Tacno mi IDE na **** ovo sve.
Sta god napises,ako nebude kada vi sebi zamislite,IDE pljuvanje.
Pa eto pljujte i dalje.ugodan forumski zivot zelim
Budi mi pozdravljen.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nisi ti pasa moj skonto mene,ali hajd sta cu ti jaa
niti sam te napao niti priblizno tome,samo sam pitao neke stvari,ali ajde ti si to shvatio kako tebi odgovara.. uzivajj
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi u kupu uvijek budemo izvuceni da igramo u gostima..emirzlaTu je napisao/la:NAPUNIMO SJEVER!!!
Naravno da smeta Sloboda,predstoji nam borba sa vjetrenjacama.Vidim igramo u petak utakmicu sa Mladosti,jel to radi kupa?Ja bi ispo odma iz kupa i sve snage dao u prvenstvo,zasad nam ide na ruku sve(u sportskom smislu).
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
De bolan, koji ti je....sta si se primo. ....idemo mi lagano ja nasem cilju...sta odgovaras svaka, jbtsolinas je napisao/la:Da jesam.naravno.
Budi mi pozdravljen.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Koliko god ova odluka bila nama smijesna,koliko god Azmira"naljutila"nije ovo bezazleno nimalo.Svi znamo sta nam se desavalo u proslosti,zato me pocinje hvatat neki strah na sta ce sve ovo izaci!?Vjerujem Azmiru da ce izaci kao pobjednik iz ovog i mi svi zajedno sa njim.Velez treba raskovat ko paletu u inat dusmanima da pokazemo koliko smo jaki i koji nam je cilj.
Solinas,rucna tebra,svi smo ovde zbog istog cilja i iste ljubavi.Svi smo crveno crna braca i manite na prvu sa negativnim zakljuccima.
Sa tobom u pobjede noveeee,ja dacu zivot svoj...
Solinas,rucna tebra,svi smo ovde zbog istog cilja i iste ljubavi.Svi smo crveno crna braca i manite na prvu sa negativnim zakljuccima.
Sa tobom u pobjede noveeee,ja dacu zivot svoj...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Je li ovo provjereno da igramo u petak?emirzlaTu je napisao/la:NAPUNIMO SJEVER!!!
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Nesporazum, @Solinas nemoj se ljutit nije ti ništa loše mislio, a Harry brate, vjerovatno je mislio da se okolnosti ovim danas mijenjaju, i da se od danas okreće priča, drugi su ciljevi odmah, uz inat namjerno ovom raspalom i mrtvom savezu.harry_90 je napisao/la:Nisi ti pasa moj skonto mene,ali hajd sta cu ti jaaniti sam te napao niti priblizno tome,samo sam pitao neke stvari,ali ajde ti si to shvatio kako tebi odgovara.. uzivajj
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jest druze,stavili su na raspored programa,BHT prenosi.FKMLADOSTDK je napisao/la:Je li ovo provjereno da igramo u petak?emirzlaTu je napisao/la:NAPUNIMO SJEVER!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ma jok ba kull sam ja,uredu je.
Nemoze ba staragarda,nakupi se öd jednih te istih,Ali nebitno BA.picimo dalje svojim putem,davno zacrtanim.
Vidicemo na sta ce ispast ovo sve.Karte su podjeljene..
Nemoze ba staragarda,nakupi se öd jednih te istih,Ali nebitno BA.picimo dalje svojim putem,davno zacrtanim.
Vidicemo na sta ce ispast ovo sve.Karte su podjeljene..
"Modra boja,na bijelome platnu,
ebiga ljudi ovo je planski uradjeno da izletimo iz kolosjeka u kojem smo trenutno
opusteno ba imaju ljudi koji su zaduzeni do vode racuna o ovome, imamo UO ociscen od gamadi, skupstina je takodjer svjetlosnu godinu napredovala, imamo UG iz kojeg su crpljeni kadrovi u skupstinu........ mogu nam dudlati. nase je da pruzimo podrsku odlaskom na domace i gostujuce tekme
sta i da nas malo izbace iz kolosjeka par tekmi opet cemo se dici 
Sloboda Tuzla
Alea iacta est! 
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Da i mi jednom budemo na TV-u.emirzlaTu je napisao/la:Jest druze,stavili su na raspored programa,BHT prenosi.FKMLADOSTDK je napisao/la:Je li ovo provjereno da igramo u petak?emirzlaTu je napisao/la:NAPUNIMO SJEVER!!!
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada bih fakat volio da pokvarimo svima planove. Prije par dana sam bio zadovoljan sto radimo svoje, bjezimo daleko od opstanka ali ovako kada ti se u normalan rad mijesaju neki ljudi iz Pizdovca sada bih volio da se ide do kraja i pomrse svima planovi.
Covjek je od seoskog kluba Simin Han napravio funkcionalan klub sa boljim uslovima. Od Slobode je sa vise od sedam mil duga skinuo na manje od 4 i uveo je u PL. Od poharanog vodstva je napravio najfunkcionalnije koje prije od svih klubova izvrsi obaveze i sredi igracki kadar.
Da Azmir preuzme ovo u Bosni sve i uvede Simin Han u ligu pa da pisamo po drugima kao Mamic sa Lokomotivom i smijemo se od zadovoljstva dok drugi pate.
Uz ovo nabijem i grad Tuzla i vodstvo. Ako uskoro ne pocnu da ispunjavaju ono sto su obecali i ne krenu sa reprogramom i stadionom otici pred opstinu i zasuti ih svim sto moze da leti..
Covjek je od seoskog kluba Simin Han napravio funkcionalan klub sa boljim uslovima. Od Slobode je sa vise od sedam mil duga skinuo na manje od 4 i uveo je u PL. Od poharanog vodstva je napravio najfunkcionalnije koje prije od svih klubova izvrsi obaveze i sredi igracki kadar.
Da Azmir preuzme ovo u Bosni sve i uvede Simin Han u ligu pa da pisamo po drugima kao Mamic sa Lokomotivom i smijemo se od zadovoljstva dok drugi pate.
Uz ovo nabijem i grad Tuzla i vodstvo. Ako uskoro ne pocnu da ispunjavaju ono sto su obecali i ne krenu sa reprogramom i stadionom otici pred opstinu i zasuti ih svim sto moze da leti..
tuzlak1987 je napisao/la:Kacavenda se moze slobodno u Tz preselit, svako kolo je na Tusnju linijski xd
Toni Bandić je pomoćni. Antoni je slobodan ovo kolo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.