2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: 2015-16 NBA Off-Season
@Donnie Darko jes to, al zato kad je doso bio je toliko izvikan ko da je novi Lebron...uzeo pare i jbg
=\_1921_/=
Sa 14 godina bio profesionalac. Jbg.Donnie Darko je napisao/la:Hajmo realno, ko njega uopšte cijeni danas? Prestao je biti cijenjen trenutka kada su ljudi skontali kakve procente iz igre ima i kada je postao hit na twitteru.invincible1921 je napisao/la:Nije los, ali je debelo precijenjen...dscile je napisao/la:Rubio meni nije bas bezveze igrac, ali definitivno dobija vise kesa nego sto vrijedi.. Da ga povrede ne ubijaju, bio bi sasvim solidan, barem back up plej.
Njima fali bas taj neki vodja u terenu i tu se slazemo.. al ne moraju ga nuzno dovoditi, jer ocekujem da se vec ove sezone Wiggins ili Towns nametnu kao vodje.
Prosječan playmaker, a mislim da je to i generalni konsenzus.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
bio sam i ja u osnovnoj wunderkind iz matematike, najbolji u opstini i sire, a danas se znojim kad integral ugledam. jbg.Greivis je napisao/la: Sa 14 godina bio profesionalac. Jbg.
Ne vjerujem da si sa 14 znao matematiku ko oni sto su imali 25 tada. Jako lose poredjenje.Donnie Darko je napisao/la:bio sam i ja u osnovnoj wunderkind iz matematike, najbolji u opstini i sire, a danas se znojim kad integral ugledam. jbg.Greivis je napisao/la: Sa 14 godina bio profesionalac. Jbg.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa reko je wunderkid, znači imao je potencijala ali ga nije iskoristio, kao sto je u slucaju sa Rubiom. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Donnie Darko
- Kontakt:
sjećam se dana, circa doba SP u Turskoj, kada sam tvrdio da će Dragić biti igračina za Rubia. koliko sam samo sranja dobio ovdje. jedna od mojih jačih prognoza 

Jbt pa gdje ekipe kopaju ove igrace za traning kamp..Matt Janing,Oleksiy Pecherov pa mrtvi Tskitishvili itd..mislio sam da se neki od njih ne bave sportom vise
Pecherov je cini mi se bio biran u lutriji...kao nesto je obecavao..boze sacuvaj
Pecherov je cini mi se bio biran u lutriji...kao nesto je obecavao..boze sacuvaj
- theboss_RD07
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Warriorsi potpisali Nasha, valjda da radi sa igračima ili nešto slično
Odlična stvar za Stepha.

a daj jbt, ovo se timovi nadmecu ko ce napraviti gore alternativne dresove

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kako su ruzni ovi dresovi Rocketsa
Uzas!

Uzas!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma dze su ruzni, meni dobri, posebno ovaj crveno-crni
Peticija za vracanje onih sa pocetka 2000-te 

- tuzlak1987
- Kontakt:
A vise nema niceg na dresovima sto govori da su Rakete..
ne svidja mi se sto dosta ekipa uzima crnu boju..

Ovaj sivi dres im jedini lici na nesto dobro.
Ali i njega zezaju rukavi. 

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Ma dze su ruzni, meni dobri, posebno ovaj crveno-crni
Budi nekad realan. Meni su 100 ljepsi dresovi iz sampionse generacije. Ok, o ukusima se ne raspravlja ali ovo je dno dna!
To je moje misljenja pa...
P.s. nervira me konstantno mjenjanje boja kod nekih franchisa...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cuj budi realan a meni su ok, znaci realno je samo ako kazem da su raznu?BernardBarnjak je napisao/la:alemsa je napisao/la:Ma dze su ruzni, meni dobri, posebno ovaj crveno-crni
Budi nekad realan. Meni su 100 ljepsi dresovi iz sampionse generacije. Ok, o ukusima se ne raspravlja ali ovo je dno dna!
To je moje misljenja pa...
P.s. nervira me konstantno mjenjanje boja kod nekih franchisa...

Ma Rakete nikad nisu ni imali dresove da nesto valja, obicno uzimam ove crveno-zute aka McDonalds

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.