Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
18!!!!!!!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da, odbrana je odlicna a cini mi se i da je u ovim duzim razmjenama dosta sigurniji nego prije.
Tesko je dati neku prognozu za finale. Ako nista, barem imam neku sumnju.
Prije turnira sam bio uvjeren da ne moze dobiti Novaka na 3 seta.
Tesko je dati neku prognozu za finale. Ako nista, barem imam neku sumnju.

Prije turnira sam bio uvjeren da ne moze dobiti Novaka na 3 seta.
-
- Kontakt:
Fedex rutinski odradio Stana. Kakav samo tenis igra, zaista je zaslužio tu GS titulu. Čeka nas vrhunsko finale i duel 2 uvjerljivo najbolja tenisera. Favorita nema i sve je moguće, ali mislim da je vrijeme za punoljetstvo.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Nadam se.Edin TM87 je napisao/la:Samo cu reci, vrijeme je ljudi moji vise.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Djokovic je naravno favorit da dobije mec, ali ostaje nada da ce Fedex odigrati svoj najbolji mec na USO i uzeti 18. GS. Sigurno mu je prednost u odnosu na Wimbledon, sto se nije istrosio u SF, te bez izgubljenog seta ulazi u mec protiv Djokovica..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nije se ni na Wimbledonu trosio. Rijesio Andya za dva sata u SF, do finala izgubio jedan set mislim.
Ma sve je na njegovoj glavi, ako odigra iole kako zna to je togeoxx je napisao/la:Nije se ni na Wimbledonu trosio. Rijesio Andya za dva sata u SF, do finala izgubio jedan set mislim.

WE BEL18VE !!!
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Doslovno svaki njegov meč od prvog kola Cincinnatija do polufinala US Opena zaslužuje poseban osvrt i analizu. Ovo je ravno njegovoj igri iz 'Primea' i ako u nedelju ne uzme titulu sa ovim nivoom fakat ne znam kad će.
Svaka čast majstore na svemu što si prikazao u zadnjih 20-tak dana, nadam se da ćeš okruniti ovo 18. Grand slam titulom jer sve mimo toga bilo bi nepravedno.
http://****/us-open-2015-federer-p ... -us-openu/
Svaka čast majstore na svemu što si prikazao u zadnjih 20-tak dana, nadam se da ćeš okruniti ovo 18. Grand slam titulom jer sve mimo toga bilo bi nepravedno.

http://****/us-open-2015-federer-p ... -us-openu/
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Edin TM87 je napisao/la:Samo cu reci, vrijeme je ljudi moji vise.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Totalno sam razocaran taktikom, ili bolje reci odsustvom taktike kod Vave. Plan je izgleda bio udarati svaku lopticu i sve snage i rizikovati sa svakim udarcem. Smijesno! Tako se ne moze igrati sa Fedom...
Vava u igru nije unio nista osim sirove snage i razornih udaraca. Nikakvih varijacija u igri.
Fed je sa druge strane agresivnim napadom na drugi servis u prvom setu izbacio Vavu iz takta da je to nevjerovatno. Fed uvijek ima potez kojim s vremena na vrijeme izbaci protivnika iz ritma. Vava nije imao nijedan takav potez.
Po meni, trebao je insistirati na duzim poenima, igrati duboko, snazno ali bez pretjeranog rizika, opteretiti Fedov bekend...
Drago mi je da je Fed u finalu, ali sam totalno razocaran igrom Vavrinke. Sa Noletom ce biti sasvim druga prica.
Vava u igru nije unio nista osim sirove snage i razornih udaraca. Nikakvih varijacija u igri.
Fed je sa druge strane agresivnim napadom na drugi servis u prvom setu izbacio Vavu iz takta da je to nevjerovatno. Fed uvijek ima potez kojim s vremena na vrijeme izbaci protivnika iz ritma. Vava nije imao nijedan takav potez.
Po meni, trebao je insistirati na duzim poenima, igrati duboko, snazno ali bez pretjeranog rizika, opteretiti Fedov bekend...
Drago mi je da je Fed u finalu, ali sam totalno razocaran igrom Vavrinke. Sa Noletom ce biti sasvim druga prica.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
pa gdje problem ?Valencia je napisao/la:Totalno sam razocaran taktikom, ili bolje reci odsustvom taktike kod Vave. Plan je izgleda bio udarati svaku lopticu i sve snage i rizikovati sa svakim udarcem. Smijesno! Tako se ne moze igrati sa Fedom...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Je l' se se seća neko onog promoa sa početka sezone na ES: ono kad B.Miller uzima zlato u skijanju, Contador pobedjuje TdF, a Federer diže pehar na USO nakon 5 setova sa Djokovićem...kao na foru ne otpisujte stare legende
Prva dva su omašili, kod trećeg su blizu da pogode.

Prva dva su omašili, kod trećeg su blizu da pogode.

delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!

možda je kod federera to i psihički na GS, ko zna, isto onako kao kad igra protiv nadala.
počevši sa finalom olimpijade roger uvijek u jednom meču na velikom turniru zakaže. vidjećemo prekosutra
bilo bi cool da on ovo osvoji, osim toga da sa druge strane stoji novak sve govori u njegovu korist, podloga mu odgovara više nego prethodnih godina, nije se oznojio do finala, osvojio je cinci, igra u top formi itd itd
ali ja bez obzira na sve imam osjećaj da ipak novak dobija
počevši sa finalom olimpijade roger uvijek u jednom meču na velikom turniru zakaže. vidjećemo prekosutra
bilo bi cool da on ovo osvoji, osim toga da sa druge strane stoji novak sve govori u njegovu korist, podloga mu odgovara više nego prethodnih godina, nije se oznojio do finala, osvojio je cinci, igra u top formi itd itd
ali ja bez obzira na sve imam osjećaj da ipak novak dobija
U Federerovu pobjedu cu vjerovat samo ako cujem game,set,match Federer.Trebao bi da bude blizi pobjedi nego na Wimbledonu posto je za nijansu agresivniji.
Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ?delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!

-
- Kontakt:
Federeroljubci su ponovo u ekstazi kao i na Wimbledonu prije finala ali slijedi im ponovo brutalno prizemljene, novi poraz u GS finalu i prikopcavanje na aparate.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Imamo li pravo Paja da se nadamo? Ili smo zbog toga ti nekakvi ljupci sta vec.
Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.