Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

delinjo
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 12 sep 2015, 03:03

18!!!!!!!!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 sep 2015, 03:04

Da, odbrana je odlicna a cini mi se i da je u ovim duzim razmjenama dosta sigurniji nego prije.
Tesko je dati neku prognozu za finale. Ako nista, barem imam neku sumnju. :D
Prije turnira sam bio uvjeren da ne moze dobiti Novaka na 3 seta.

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 12 sep 2015, 03:07

Fedex rutinski odradio Stana. Kakav samo tenis igra, zaista je zaslužio tu GS titulu. Čeka nas vrhunsko finale i duel 2 uvjerljivo najbolja tenisera. Favorita nema i sve je moguće, ali mislim da je vrijeme za punoljetstvo.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 sep 2015, 03:09

Edin TM87 je napisao/la:Samo cu reci, vrijeme je ljudi moji vise.
Nadam se. :pray:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 sep 2015, 03:22

Djokovic je naravno favorit da dobije mec, ali ostaje nada da ce Fedex odigrati svoj najbolji mec na USO i uzeti 18. GS. Sigurno mu je prednost u odnosu na Wimbledon, sto se nije istrosio u SF, te bez izgubljenog seta ulazi u mec protiv Djokovica..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 sep 2015, 03:28

Nije se ni na Wimbledonu trosio. Rijesio Andya za dva sata u SF, do finala izgubio jedan set mislim.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 12 sep 2015, 03:31

geoxx je napisao/la:Nije se ni na Wimbledonu trosio. Rijesio Andya za dva sata u SF, do finala izgubio jedan set mislim.
Ma sve je na njegovoj glavi, ako odigra iole kako zna to je to :)

WE BEL18VE !!!
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 12 sep 2015, 03:36

Doslovno svaki njegov meč od prvog kola Cincinnatija do polufinala US Opena zaslužuje poseban osvrt i analizu. Ovo je ravno njegovoj igri iz 'Primea' i ako u nedelju ne uzme titulu sa ovim nivoom fakat ne znam kad će.

Svaka čast majstore na svemu što si prikazao u zadnjih 20-tak dana, nadam se da ćeš okruniti ovo 18. Grand slam titulom jer sve mimo toga bilo bi nepravedno. :thumbup:

http://****/us-open-2015-federer-p ... -us-openu/
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 sep 2015, 06:39

biće svega... je li finale u ponedeljak?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 sep 2015, 06:46

Edin TM87 je napisao/la:Samo cu reci, vrijeme je ljudi moji vise.
slika
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 sep 2015, 07:49

Totalno sam razocaran taktikom, ili bolje reci odsustvom taktike kod Vave. Plan je izgleda bio udarati svaku lopticu i sve snage i rizikovati sa svakim udarcem. Smijesno! Tako se ne moze igrati sa Fedom...

Vava u igru nije unio nista osim sirove snage i razornih udaraca. Nikakvih varijacija u igri.

Fed je sa druge strane agresivnim napadom na drugi servis u prvom setu izbacio Vavu iz takta da je to nevjerovatno. Fed uvijek ima potez kojim s vremena na vrijeme izbaci protivnika iz ritma. Vava nije imao nijedan takav potez.

Po meni, trebao je insistirati na duzim poenima, igrati duboko, snazno ali bez pretjeranog rizika, opteretiti Fedov bekend...

Drago mi je da je Fed u finalu, ali sam totalno razocaran igrom Vavrinke. Sa Noletom ce biti sasvim druga prica.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 sep 2015, 08:46

Valencia je napisao/la:Totalno sam razocaran taktikom, ili bolje reci odsustvom taktike kod Vave. Plan je izgleda bio udarati svaku lopticu i sve snage i rizikovati sa svakim udarcem. Smijesno! Tako se ne moze igrati sa Fedom...

Vava u igru nije unio nista osim sirove snage i razornih udaraca. Nikakvih varijacija u igri.

Fed je sa druge strane agresivnim napadom na drugi servis u prvom setu izbacio Vavu iz takta da je to nevjerovatno. Fed uvijek ima potez kojim s vremena na vrijeme izbaci protivnika iz ritma. Vava nije imao nijedan takav potez.

Po meni, trebao je insistirati na duzim poenima, igrati duboko, snazno ali bez pretjeranog rizika, opteretiti Fedov bekend...

Drago mi je da je Fed u finalu, ali sam totalno razocaran igrom Vavrinke. Sa Noletom ce biti sasvim druga prica.
pa gdje problem ? :D:D zar nisi rekao da je Stan bolji igrac od Rogera ?? sta se desilo ? :(
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 sep 2015, 09:09

Je l' se se seća neko onog promoa sa početka sezone na ES: ono kad B.Miller uzima zlato u skijanju, Contador pobedjuje TdF, a Federer diže pehar na USO nakon 5 setova sa Djokovićem...kao na foru ne otpisujte stare legende :?:

Prva dva su omašili, kod trećeg su blizu da pogode. ;)

habab
Kontakt:

Post Postao/la habab » 12 sep 2015, 09:13

delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
:guz: :guz:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 sep 2015, 11:09

možda je kod federera to i psihički na GS, ko zna, isto onako kao kad igra protiv nadala.
počevši sa finalom olimpijade roger uvijek u jednom meču na velikom turniru zakaže. vidjećemo prekosutra
bilo bi cool da on ovo osvoji, osim toga da sa druge strane stoji novak sve govori u njegovu korist, podloga mu odgovara više nego prethodnih godina, nije se oznojio do finala, osvojio je cinci, igra u top formi itd itd
ali ja bez obzira na sve imam osjećaj da ipak novak dobija

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 12 sep 2015, 11:25

U Federerovu pobjedu cu vjerovat samo ako cujem game,set,match Federer.Trebao bi da bude blizi pobjedi nego na Wimbledonu posto je za nijansu agresivniji.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 12 sep 2015, 12:20

delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ? :o

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 sep 2015, 12:43

Federeroljubci su ponovo u ekstazi kao i na Wimbledonu prije finala ali slijedi im ponovo brutalno prizemljene, novi poraz u GS finalu i prikopcavanje na aparate.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 12 sep 2015, 12:44

Imamo li pravo Paja da se nadamo? Ili smo zbog toga ti nekakvi ljupci sta vec.

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 12 sep 2015, 13:21

Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.