RamizBegovic je napisao/la:Jutro Tuzlaci
a nije se spavalo prpa fata dolaze vam Rođeni,a prpa fata nocne more pocinju polako da uticu na vas a prpa fala.
solinas,razumijem te sbog sracke a prpa fata
nema usrali smo se od strahaRamizBegovic je napisao/la:zatišje pred buru....a strah vas je a prpa vas fata,dolaze vam Rođeni
Hvala,mislim da smo mi prvi popusili za megafonBordoArmy88 je napisao/la:Samo bih da iskažem podršku vašem predsjedniku u borbi protiv mafije u savezu koja sramotnim činom "suspenzije" tog' po meni korektnog čovjeka još jednom dokazuje da kod nas samo lopovi i podobni prolaze a dok oni koji nešto dobro žele pokrenuti i uložiti u fudbal bivaju samo kažnjavani i marginalizirani (FKS recimo redovno pljačkaju za razne gluposti npr. za megafon 1500KM kazne itd.)!!!! SAVEZ NAPOLJE!!!!
RamizBegovic je napisao/la:zatišje pred buru....a strah vas je a prpa vas fata,dolaze vam Rođeni
dobra je ova skrozSaltCityAttack je napisao/la:RamizBegovic je napisao/la:zatišje pred buru....a strah vas je a prpa vas fata,dolaze vam Rođeni
hahahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaobado se covjek.RamizBegovic je napisao/la:dobra je ova skrozSaltCityAttack je napisao/la:RamizBegovic je napisao/la:zatišje pred buru....a strah vas je a prpa vas fata,dolaze vam Rođeni
hahahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to vec gace skidate pa polako sutra je tekma,a prpa vas fata a strah u kostima
U redu je pastrmka. ...uzmi leksaurin. ...bit ce bolje ,razbijate nas sutra. ...sad smanji dozivljaj I gas sa temeRamizBegovic je napisao/la:zatišje pred buru....a strah vas je a prpa vas fata,dolaze vam Rođeni
bojamora je napisao/la:E eto vam pitara jarana što vam ga zabiše Zna se dobro ko odlučuje i čiji je savez Baš mi je vala drago nek su vas nagazili
I vi i oni i škutori ste topla braća.bojamora je napisao/la:E eto vam pitara jarana što vam ga zabiše Zna se dobro ko odlučuje i čiji je savez Baš mi je vala drago nek su vas nagazili
RamizBegovic je napisao/la:dobra je ova skrozSaltCityAttack je napisao/la:RamizBegovic je napisao/la:zatišje pred buru....a strah vas je a prpa vas fata,dolaze vam Rođeni
hahahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to vec gace skidate pa polako sutra je tekma,a prpa vas fata a strah u kostima
A prpa nas fata1922VFC1981 je napisao/la:Sto bola saljete prijave za nas forum ?![]()
![]()
solinas je napisao/la:A prpa nas fata1922VFC1981 je napisao/la:Sto bola saljete prijave za nas forum ?![]()
![]()
2. liga.white1950 je napisao/la:Hoce biti kakve solidarnosti od Slobode danas(bod,bodovi),necete ih valjda gurnuti ka 2.ligi??
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, denimen99, Direktorcic, Vanja8 i 30 gostiju.