Pa sto onda nama govoris da mi udjemo ?
Davno su prosle te fore
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emir_ZENICA je napisao/la:Znam da je blog..al reko davno je prosao ovaj fazon
P.S Sto Emire jarane cirilicom a ostalo latinicom ?

pa sta radisDevil je napisao/la:ooo jbt gorim.Na asfaltu ima jedno 50 stepeni.Popio sam od jutros jedno 20 litara vode i sokova ali ne pomaze.
Pripremam se da uletim u skrinju.majestic24 je napisao/la:pa sta radisDevil je napisao/la:ooo jbt gorim.Na asfaltu ima jedno 50 stepeni.Popio sam od jutros jedno 20 litara vode i sokova ali ne pomaze.
Bio sam i ja, cini mi se da je bilo vise od 120km hehebambina je napisao/la:Marš Mira 120km ,bila sam.
11.7. na godišnjici. DA se nikad ne zaboravi.Imaš grupu na Fbooku,mail.slike pa vidi.
Pozz
Krece iz Nezuka 8. jula, pa 10. jula stignes u Potocare, i sutradan klanjas dzenazu.T-MAC je napisao/la:e ovako imam jedno pitanje
interesuje me kojeg tacno datuma bude onaj mars mira,put slobode za srebrenicu
i odakle krece ta kolona i koliko to dana ukupno traje,znaci i tamo i vamo
sikirica je napisao/la:Pozzz.Ako neko ovdje zna dobro engleski jezik neka mi malo pomogne.
Treba mi prevod ovog sastava:
Prolazi moja mladost...Dolaze druga vremena,ono sto je nekad bilo,toga vise nema...Zivot dode i prode dok udarimo dlanom o dlan.Sada sam odrasla osoba koja stoji na raskrsnici svoga zivota i razmislja sta i kako dalje.Moja prvobitna odluka pri kojom ostajem i sada je upis u Ekonomsku skolu.Nadam se da cu je jednog dana uspijesno zavrsiti i nastaviti u tom smjeru svoje dalje skolovanje kako bih posigla svoj cilj i postala neka uspjesna i poznata osoba koja bih sutra mogla,na dobar nacin doprinjeti nasoj drzavi.Sebe vidim kao poslovnu,mladu i uspjesnu zenu punu zivota i nade u bolje sutra,kada nece biti vazno ciji si sin da bih dobio posao i ono radno mjesto za koje si se skolovao.Takode se nadam da cu ja imati priliku da iskazem i dokazemsvoje znanje i sposobnosti.Ja jos uvjek ''sanjam'' ovaj san i mislim da ce se on jednog dana pretvoriti u stvarnost.Ovo su samo neki od stihova koji obiljezavaju jedan dio naseg zivota.
P.S. Ovo nije moj rad i nemojte ni slucajno misliti da sam zensko.![]()
Ovo mi je rad od drugarice.
Ovo je pismena iz engleskog.Osmi razredMaliMemo je napisao/la:sikirica je napisao/la:Pozzz.Ako neko ovdje zna dobro engleski jezik neka mi malo pomogne.
Treba mi prevod ovog sastava:
Prolazi moja mladost...Dolaze druga vremena,ono sto je nekad bilo,toga vise nema...Zivot dode i prode dok udarimo dlanom o dlan.Sada sam odrasla osoba koja stoji na raskrsnici svoga zivota i razmislja sta i kako dalje.Moja prvobitna odluka pri kojom ostajem i sada je upis u Ekonomsku skolu.Nadam se da cu je jednog dana uspijesno zavrsiti i nastaviti u tom smjeru svoje dalje skolovanje kako bih posigla svoj cilj i postala neka uspjesna i poznata osoba koja bih sutra mogla,na dobar nacin doprinjeti nasoj drzavi.Sebe vidim kao poslovnu,mladu i uspjesnu zenu punu zivota i nade u bolje sutra,kada nece biti vazno ciji si sin da bih dobio posao i ono radno mjesto za koje si se skolovao.Takode se nadam da cu ja imati priliku da iskazem i dokazemsvoje znanje i sposobnosti.Ja jos uvjek ''sanjam'' ovaj san i mislim da ce se on jednog dana pretvoriti u stvarnost.Ovo su samo neki od stihova koji obiljezavaju jedan dio naseg zivota.
P.S. Ovo nije moj rad i nemojte ni slucajno misliti da sam zensko.![]()
Ovo mi je rad od drugarice.
Predpostavljam da je ovo za seminarski iz engleskog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.