FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Ponos Torina
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 19:30

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nek si joj rekao :lol: :mrgreen: legenda
Trebo je u gepek ubaciti i odvest je kuci na linc da vidis ko je derpe :lol: :mrgreen:
Sto hoce ova novinarka da je anakonda proguta :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 19:34

Ali vidiš samo kako je kulturno zove i spušta prozor.

Epic win.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 maj 2010, 19:47

Maxvell povrijedjen,3 sedmice out.Sreca pa se Abidal taman sad oporavio tako da nema problema.Xavi ne igra protiv Valladolida zbog kartona,a citam da bi mozda i Iniesta mogao zaigrati,ali cisto sumnjam.Nije ni spreman za 90.minuta,a i bezveze je rizikovati.

Citam sad,kao,Laporta kaze da je vrijeme da se razmislja o novim igracima i da ce vjerovatno dovesti neko prije pocetka SP.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 21:24

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahaha joj najvise ga gotivim a nakon ovoga jos vise :lol: trebao je jos otjerati u 3 p m 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 21:31

kada napunimo 20k? :lol: vi ste smijesni kada govorite kao da Juventus niko ne prati, vec samo vi.. a ni jedne tekme niste pogledali.. osim mozda evropa ligu kada su protesti bili uveliko i tada su bile prazne tribine.. obicno bude 25k gledaoca.. a prima oko 26-27k.. zadnjih par tekmi, mjeseci je bilo 20-ak.. ali eto, nemamo kuci navijace radi dosta razloga.. ali kada ti vidis na Siciliji kako 30 hiljada Juventina bodri Juve na gostovanju, kada vidis kako u Milanu ( finale kup uefa ) navijaci ispuno citav San Siro i to Juventini iz Milana, Genove i Rima pretezno tek tada shvatis sta je i ko je.. a da ne pricam kako je glasnije 5k Juventusovih ultrasa nego li 90k Barcinih, Chelsejevih i slicnih klubova..

samo pogledajte molim vas:
[youtube][/youtube]

molim vas :lol: i obratite paznju kako ih englezi slikaju i sa divljenjem gledaju.. :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 21:36

ja kad sam pratio juve kad si ti imao 5 godina posto sada imas 16 :D a furao sam se na Ravanelija posto sam i ja sutao :lol: vjerovatno ni ne znas ko je on :? ne mozes doci ovdje i pametovati bar ne meni onoj djeci mozda ;) vi ste male mace sto se tice navijanja recimo za Napoli 8-) i prosjek ove sezone je bio oko 18 000 jel tako=? sto se tice engleza pa njihova navijacka scena je najgora u evropi bre :roll:
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 10 maj 2010, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 21:40

ma jok, ne znam ja ko je Ravaneli.. :mrgreen: tvoj post govori o tvom poznavanju scene u Italiji.. istina, Napoli ima fantasticne navijace koji svaki put ispune gornji dio tribine Sao Paolo, ali oni su tek iza Juventusa, Rome i Lazia.. ranga Genove.. ;) ne znam koji je prosjek.. ne bavim se statistikom..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 21:41

@ Daffy

Sjećaš li se ti Juventusa prije one čuvene afere i tribina Delle Alpia?

Da te napomenem: nema ni 20.000 ljudi a vidi se samo natpis(oprosti ako griješim oko imena ili nečega):"Ciao Dino Rivoli"!!!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 21:44

Monolog je napisao/la:@ Daffy

Sjećaš li se ti Juventusa prije one čuvene afere i tribina Delle Alpia?

Da te napomenem: nema ni 20.000 ljudi a vidi se samo natpis(oprosti ako griješim oko imena ili nečega):"Ciao Dino Rivoli"!!!
jos kad bi ti znao sto je toliko malo navijaca bilo,sve bi bilo ok :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 10 maj 2010, 21:45

Prvo i osnovno ovo nije tema da posta ko god stigne, nego posvecena FC Barceloni a ne juvetu, bilbau ili atleticu madirdu i slicnim ekipama. Kad ste vec usli u raspravu o navijacima u Spaniji treba naglasiti da su daleko ispred svih navijaci Real Betisa ali na zalost ove sezone ih nema u prvoj ligi ne znam kakvo je stanje u drugoj da li ce uci ali eto. I jos treba dodati da nije isto kad navija 100k i 25k, jer je puno lakse napraviti atmosferu sa 25k nego sa 100k ali eto valjda ce te nekad shvatiti neke stvari sto se tice navijaca.

A sad samo o FC BARCELONI

Sto se tice F4 rukometasa mislim da bi trebli obezbjediti finale a realno bilo koja druga ekipa da dodje u finale ili ciudad real ili Kiel jaci su od Barce ali ja znam da Barca moze obje te ekipe pobjediti u jednoj tekmi tako da vjerujem da se moze okititi i tim naslovom :D, dok da se igra po starom ne vjerujem da bi mogli osvojiti

PONAVLJAM SAMO FC BARCELONA ZA SVE OSTALO IMATE SVE OSTALE TEME NIJE VAM NIKO KRIV STO SU VAM KLUBOVI NE POPULARNI, A AKO SU NE POPULARNI TO NE ZNACI DA MORATE OVDJE SARATI VASE GLUPOSTI KOJE NIKOG NE ZANIMAJU, BAR NE ONE KOJI SU OVDJE RADI FC BARCELONE
Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 21:48

u Seriji A najjace navijace imaju ovi sa juga klubovi to je poznato ,a vidjecemo kada Juveu bude gotov stadion kakav ce prosjek biti .Barcini nisu Extra ali to je takva klutura mada imaju oni Boixsos Nois grupu vrlo problematicnu ako se sjetite Derbija protiv Espaynjola kada je bio prekid zbog njih 8-) i prijetili su Laporti smrcu :lol: ovo sto sam napisao ima veze sa barcom da nije off :D

@amertiger sto se betisa tice nemaju najbolje ali spadaju medju najbolje a primera im bjezi 6 bodova 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 10 maj 2010, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 maj 2010, 21:48

@Amere
Smiri se, ako si čitao postove, vidio bi da su povezani ovi Juventus - Barca. Ako nisi, onda pročitaj.

@Juve Sissoko

Ti sve znaš, niko drugi ni zna ništa. Činjenica je da je Juventus tad bio prvi na tabeli, a na stadionu(ne znam koliko Delle Alpi prima, niti me zanima) nije bilo ni 25.000 ljudi. Ok, popuni se kada dođe Inter ili Milan, ali poslije zjapi. Naravno, ti ćeš sada objasniti zašto je to tako. :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 21:54

Monolog je napisao/la:@Amere
Smiri se, ako si čitao postove, vidio bi da su povezani ovi Juventus - Barca. Ako nisi, onda pročitaj.

@Juve Sissoko

Ti sve znaš, niko drugi ni zna ništa. Činjenica je da je Juventus tad bio prvi na tabeli, a na stadionu(ne znam koliko Delle Alpi prima, niti me zanima) nije bilo ni 25.000 ljudi. Ok, popuni se kada dođe Inter ili Milan, ali poslije zjapi. Naravno, ti ćeš sada objasniti zašto je to tako. :mrgreen:
evo druze zasto,vecina od 15 miliona navijaca Juventusa zivi na jugu italije a Torino je na samom sjeveru,pa ti skontaj kakva je italija geografski,koliki je to put,drugi razlog je cinjenica da u samom Torinu ima mozda i vise navijaca Torina,a treca i najvaznija cinjenica i zbog toga se i srusio Delle Alpi, zbog toga nikad nije prisrastao srcu navijaca Juventusa je greska u dizajnu sto je dovodilo do toga da vjetrovi sa svih strana se koncentrisu pod i oko tribina a valjda ti ne trebam govorit kakvi vjetrovi pusu u Torinu ,gradu po Alpama,hajd ti otidji na ledaru na navijaj svaki put za razliku npr.od Barselone i lijepe klime Mediterana, :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 21:56

@monolog ukucaj na google "tripod juventini" i prva stranica.. i imas tamo o historijatu delle alpija.. od godina kada je napravljen sve se spustala i spustala prosjecna cifra navijaca. zasto? najvise zato sto stadion nije bio vise moderan kao engleski i spanski i njemacki.. ali vidjet cemo sta ce biti sa novim stadionom..

nije istina da bolju atmosferu mozes napraviti sa 25k.. pa kada 4x vise navijaca pjeva, nema sanse da nece biti bolja.. ;) istina, juznjaci jesu poznati i bolji su navijaci i predaniji svojim klubovima ( Napoli, Roma, Lazio, Palermo.. ).. sjever je razvijeni i imaju mentalitet kao i ostatak evrope.. smireno.. ali Juventusovi i Genovini navijaci iskacu iz toga.. zasto Genovini? stvarno ne znam.. zasto Juventusovi? zato sto na tekmama 75% bude navijaca iz Rima, Genove, Napulja, inozemstva, a ovih 25% bude iz Torina.. i nisu frlje kao Milanisti ( oba milanista )..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 21:59

dobro je vise !!!! 8-)

Golman Barcelone Victor Valdes te golman Atletico MAdrida David De Gea dva su nova imena u konkurenciji za golmana reprezentacije Španije za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Osim njih, nova imena su vezni igrač Javi Martinez iz Athletic Bilbaoa te naša zvijezda Pedro Rodriguez. Sa ovom "četvorkom" zaključen je spisak od 30 igrača na koje računa Vicente del Bosque za put u Južnu Afriku.

Među pozvanima su i odbrambeni igrač Osasune Cesar Azpilicueta, veznjak Santiago Cazorla iz Villarreal, Jesus Navas i Alvaro Negredo iz Sevilla, te napadač Athletica iz Bilbaoa Fernando Llorente. Kojih 23 igrača će otići u Južnu Afriku, ostaje da se vidi.

Predselekcija Španije izgleda ovako:

Golmani:

Iker Casillas (Real Madrid CF)
David De Gea (Atlético Madrid)
Diego López (Villareal)
José Manuel Reina (Liverpool)
Víctor Valdés (Barça)

Odbrana:

Raúl Albiol (Real Madrid)
Alvaro Arbeloa (Real Madrid)
César Azpilicueta (Osasuna)
Joan Capdevila (Villarreal)
Carlos Marchena (Valencia)
Gerard Piqué (Barça)
Carles Puyol (Barça)
Sergio Ramos (Real Madrid)

Vezni igrači:

Xabi Alonso (Real Madrid)
Sergio Busquets (Barça)
Cesc Fabregas (Arsenal)
Andrés Iniesta (Barça)
Javi Martínez (Athletic Club)
Marcos Senna (Villarreal)
David Silva (Valencia)
Xavi Hernández (Barça)

Napadači:

Santi Cazorla (Villarreal)
Jesús Navas (Sevilla)
Juan Mata (Valencia)
Pedro Rodríguez (Barça)
Dani Güiza (Fenerbache)
Fernando Llorente (Athletic Club)
Alvaro Negredo (Sevilla)
Fernando Torres (Liverpool)
David Villa (Valencia)

Engleska nema 1 golmana da valja spanija ne zna sta ce s golmanima :shock:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 maj 2010, 22:01

Pedro i Valdes sigurno zasluzuju poziv u reprezentaciju.Pored njih,u Spaniji su jos Puyol,Pique,Xavi,Iniesta,Busquets + svi iz Barcine skole.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 maj 2010, 22:01

pa druze nemoj tako,mi gosti ovdje ,pa valjda mozete biti malo gostoljubivi,dosli s finim namjerama :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 maj 2010, 22:02

pedro je zasluzio svjetsko prvenstvo svojim igrama ove sezone.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 10 maj 2010, 22:10

dosli Juventini sa argumentima, a spanjolci nas tjeraju.. :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 maj 2010, 22:13

Meni nije jasno kako moze kanta kakav je Busquets da igra u Barci on mi je jedan od najgorih igraca opcenito u svim ligama odvratan ko baletan igra nidje veze s vezom i on ide na prvenstvo :roll: :roll:
da se neuvrijede navijaci Barce ali meni je lik kloc teski :mrgreen:

Juventini dosli po Ibrahimovica :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.