al' kud se uvijek svi raspucaju kad on brani, plus uz ovakvu ocajnu odbranu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nije.JohnCleese je napisao/la:Drugi je mogao odbranit a sad nije bitno cij je go
Postavljao se loše ili ne kad imaš onako otvoren šut prema golu bez da iko izlazi na igrača **** si ježa u leđa. Po mom mišljenju minimalna mu je krivica.Virtu4l je napisao/la:Ma loše se postavlja na ovakve šuteve
Pa upravo ovo. Lik se mogao štimat još 5 minuta s obzirom da su ovi šupci iz odbrane odlučili gledat šut sa distance.Momciluk je napisao/la:Ja, trebao se postavit skroz kod lijeve stative.. mozda i bi da je znao da ce tamo pucat.
Ivanovic sam sebe treba da izvede a da ne ceka trenera. Kriminalan.HankMoody je napisao/la:Prvi go nisam vidio pa ne znam, ali za drugi nije kriv, Ivanović je izveo "Medunjanina" i pogledom pokušao zaustaviti šut protivnika.
Sta reci, poslije godine ponovo se vratim na forum, i doceka me isto ono jednoumlje kao i prije, ustvari sad je ono i izrazenije, teme A.Begovic, M. Besic,E.Spahic... su napravljene iskljucivo za pohvale i dicenje, dok A. Hadzic, S.Susic su rezervisane za podsmijeh.Nerminovic je napisao/la:Nije.JohnCleese je napisao/la:Drugi je mogao odbranit a sad nije bitno cij je go
Pa bolje da se nisi ni vracao ako ti je ono Asmirov gol.. sta ocekujes da svi ovdje aplaudiraju na svako tvoje misljenjeJohnCleese je napisao/la:Sta reci, poslije godine ponovo se vratim na forum, i doceka me isto ono jednoumlje kao i prije, ustvari sad je ono i izrazenije, teme A.Begovic, M. Besic,E.Spahic... su napravljene iskljucivo za pohvale i dicenje, dok A. Hadzic, S.Susic su rezervisane za podsmijeh.Nerminovic je napisao/la:Nije.JohnCleese je napisao/la:Drugi je mogao odbranit a sad nije bitno cij je go
Slušaj, istina je da ima problema s tim postavljanjem i šutevima s distance međutim, ovdje je 95% greška u kriminalnoj odbrani koja samo stoji i gleda kako se ovaj štima i puca. Da se postaviš ne znam kako kad lik ima onako otvoren šut prema golu male su šanse da ćeš odbranit.JohnCleese je napisao/la:Sta reci, poslije godine ponovo se vratim na forum, i doceka me isto ono jednoumlje kao i prije, ustvari sad je ono i izrazenije, teme A.Begovic, M. Besic,E.Spahic... su napravljene iskljucivo za pohvale i dicenje, dok A. Hadzic, S.Susic su rezervisane za podsmijeh.Nerminovic je napisao/la:Nije.JohnCleese je napisao/la:Drugi je mogao odbranit a sad nije bitno cij je go
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.