FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Moja je žejja da vam trener bude Sušic ili Íbraković Koje bi to ludilo bilo a i onako mi često znate uljepšati dan
Zaviri malo u svoj golubarnik pa će nam se svima dan popraviti,lola iz Brodareva čuda čini, imate i previse svojih problema da bi o tuđim raspravljalibojamora je napisao/la:Moja je žejja da vam trener bude Sušic ili Íbraković Koje bi to ludilo bilo a i onako mi često znate uljepšati dan
Moja je želja da ti se pokvari laptop/računar/mobitel i da ti pisanje posta na ovom forumu bude misaona imenica.bojamora je napisao/la:Moja je žejja da vam trener bude Sušic ili Íbraković Koje bi to ludilo bilo a i onako mi često znate uljepšati dan
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
na osnovu kakvih li podataka ovi na tv vode statistiku utakmice? meni djeluje nestvarno podatak o posjedu lopte 55% - 45% u korist fks. mislim da je fks loptu imalo daleko vise u posjedu
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
JoseMourinho je napisao/la:Jedno pitanje dok smo u dobrim odnosima
Da li je @arhimed89 ibrakovic ili mu neki rodjak jer ga brani ima ih odavno od onog "ja Abdul...." kao rodjena mati?![]()
Zajebanciju na stranu,samo iznesem argumente i neka ih neko obori i ja necu pisati u vezi Ibraka
A ne neke spike sto neigraju juniori koji se ni u Travniku ne mogu ustalit u prvih 11?I to je kriv Abdulah?
Sarajevo ima najkvalitetniji sastav sto je njegov zadatak i on je doveo odlicne igrace.
Nisam Abdulah,sta vise na jednom drugom forumu mi pripisuju da sam Sadik Ahmetovic
De nek neko opet nabroji razloge zbog kojih Abdulah treba otici da se malo ismijem
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Hajde ti nama fino reci konacno za koga navijas?Ne pominji nam reprezentaciju Allahove ti milostiarhimed89 je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Jedno pitanje dok smo u dobrim odnosima
Da li je @arhimed89 ibrakovic ili mu neki rodjak jer ga brani ima ih odavno od onog "ja Abdul...." kao rodjena mati?![]()
![]()
![]()
![]()
Zajebanciju na stranu,samo iznesem argumente i neka ih neko obori i ja necu pisati u vezi Ibraka![]()
A ne neke spike sto neigraju juniori koji se ni u Travniku ne mogu ustalit u prvih 11?I to je kriv Abdulah?
Sarajevo ima najkvalitetniji sastav sto je njegov zadatak i on je doveo odlicne igrace.
Nisam Abdulah,sta vise na jednom drugom forumu mi pripisuju da sam Sadik Ahmetovic![]()
De nek neko opet nabroji razloge zbog kojih Abdulah treba otici da se malo ismijem
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Za Ibraka

Zar je nekome nemoguce skontati da se neko ne idenfikuje ni sa jednim klubom i da nije vatreni navijac bilo koga.Ado76 je napisao/la:Hajde ti nama fino reci konacno za koga navijas?Ne pominji nam reprezentaciju Allahove ti milostiarhimed89 je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Jedno pitanje dok smo u dobrim odnosima
![]()
![]()
![]()
Zajebanciju na stranu,samo iznesem argumente i neka ih neko obori i ja necu pisati u vezi Ibraka![]()
Nisam Abdulah,sta vise na jednom drugom forumu mi pripisuju da sam Sadik Ahmetovic![]()
Imam nekoliko klubova iz nase lige koje pratim sa vise paznje i simpatija i komentarisem a Sarajevo je jedno od njih.
Repka mi je iznad svih klubova u BiH i takvih je jedno pola stanovnistva BiH.
Cijenim tvoju brigu po pitanju kluba za koji navijam.Interesuje li te jos nesto?Mozda imam li ciji poster u sobi il skupljam li salavetice
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Vukove gotivim,odlicna ekipa.pitic je napisao/la:Za Olimpic 100%
Sad ce sapunica i nova sprdancija
Stimac blage veze nema ...

Stimac blage veze nema ...
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Jah, zato si ti bio izbornik Hrvatske, trener Zadra i uspijesan fudbaler, a jadan Stimac serenda po forumu...KGB je napisao/la:Sad ce sapunica i nova sprdancija![]()
Stimac blage veze nema ...![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sta je ovo,niko nece igrat za pitare?
Pravda za milionere!
Pravda za milionere!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ne mora ni igrati, sve smo kupili do kraja; savez, sudije, protivnike, sreću i nafaku!Harisharis je napisao/la:Sta je ovo,niko nece igrat za pitare?
Pravda za milionere!
https://www.youtube.com/watch?v=xrZ6Mak54Cc
ocito, ovakav trener vama treba
sala mala. kad vidim situaciju kod vas, tjesim se da je bolje sto se mi hebemo sa ovakvom ekipom i pravdamo se time da nema love. srce bi me opalilo da imamo vase finansijske uslove, a da nemamo ekipu. ipak, mislim da cete (vasa uprava) ovo prevazici vrlo brzo i najbolji moguci nacin za vas. nadam se da ce se ipak sve odraziti na vas krajnji rezultat u prvenstvu i da cete biti drugi na kraju, odmah iza nas.
ocito, ovakav trener vama treba
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Al u qurcu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Harisharis
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Neka ste ba,pojedoste vi muda od mukeBordoArmy88 je napisao/la:Ne mora ni igrati, sve smo kupili do kraja; savez, sudije, protivnike, sreću i nafaku!Harisharis je napisao/la:Sta je ovo,niko nece igrat za pitare?
Pravda za milionere!
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ma jašta brate, evo neki dan vratili dugove državi, stali na zdrave noge, kamp otvaramo... muka ćuti ne pitaj, jedva deveramo.Harisharis je napisao/la:Neka ste ba,pojedoste vi muda od muke
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 3 gosta.