Zabrini se ti sto covjek od 34 god pobjefjuje tvog pulenaBigBigBang je napisao/la:Federeroljubci su ponovo u ekstazi kao i na Wimbledonu prije finala ali slijedi im ponovo brutalno prizemljene, novi poraz u GS finalu i prikopcavanje na aparate.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gledaj sutrappppp je napisao/la:Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ?delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: Grand Slam
Za Čilića sam očekivao da će skinuti gaće pred Đokovićem, jer je jasno da ga ne može pobijediti ni na jednoj podlozi, ali od Wawrinke sam očekivao daleko više. Pružio je Rogeru otpor jedino u prvom setu, u ostatku meča je nizao grešku za greškom. Ima tu dosta i do Federerove igre, njegove varijacije bukvalno uništavaju Stana, kao i do za njega prebrze podloge, ali svejedno je morao pružiti veći otpor.
Što se tiče finala, nema se tu šta novo napisati, odigrali su toliko velikih mečeva, tako da je sve kristalno jasno. Biću svim srcem uz Maestra i priželjkivati njegovu titulu, ali mislim da neću gledati meč. Ne bih podnio još jedan bolan poraz na US Openu, ne poslije šoka iz 2009. i nevjerovatnih polufinalnih mečeva (koji su nama Rogerovcima pojeli živce
) iz 2010. i 2011. protiv Đokovića.
Što se tiče finala, nema se tu šta novo napisati, odigrali su toliko velikih mečeva, tako da je sve kristalno jasno. Biću svim srcem uz Maestra i priželjkivati njegovu titulu, ali mislim da neću gledati meč. Ne bih podnio još jedan bolan poraz na US Openu, ne poslije šoka iz 2009. i nevjerovatnih polufinalnih mečeva (koji su nama Rogerovcima pojeli živce
Ne kažem,i ja sam nešto bliži tome da će Federer sutra dobiti ako Novak ne podigne svoj nivo igredelinjo je napisao/la:Gledaj sutrappppp je napisao/la:Zar se neće igrati finale ili sam nešto propustio ?delinjo je napisao/la:18!!!!!!!!!!
Međutim,kladionice kažu:
Novak 1.70
Rodžer 2.10
Ključ svega je u servisu,i jednog i drugog a pogotovo rodžerov
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
delinjo
Mec se jos niej ni odigrao a stari jarac pobjedjuje
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Rekao sam da bi sanse Vave u finalu bile vece!delinjo je napisao/la: pa gdje problem ?:D zar nisi rekao da je Stan bolji igrac od Rogera ?? sta se desilo ?
Fed je bez sumnje bolji igrac od Vave i uvijek je favorit protiv njega.
Fed ima sansu u finalu, ali je Djokovic favorit.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Najveci da, ne znam kakav problem imas s tim. Brojke ne lazu na tvoju zalost zato se samo poklopi po glavici i pravi se da si mrtav jer koliko se sjecam nista te nisam pitao.BigBigBang je napisao/la:Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Tebi je BigBang u glavi hahaha, koji smiješan lik majko milaBigBigBang je napisao/la:Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
Koji si brat ...upravu si...veci igrac je Nalbandian ...BigBigBang je napisao/la:Zamolio bi da moderacija pocne kaznjavati lazi federeroljubaca, prestanite lagati ovaj napaceni narod cuj najveci svih vremena nije te stid i sram?flwz je napisao/la:Naravno da imamo pravo. Ipak je on najveci svih vremena. Vrijeme je za tu osamnaestu, jer imam osjecaj, ako uzme ovu uzet ce sigurno jos bar dvije do kraja karijere. Eh onda kad napuni cvaju, nek se vala i oprosti, zasluzio je.
delinjo
Mec se jos niej ni odigrao a stari jarac pobjedjujedobice on svoje u jos jednom Grand Slam finalu koje ce da izgubi, ocekujem rekordni deseti poraz u GS finalima.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam sto ovog "BigBang" aka "Paja" uopste ozbiljno shvatate. Taj je do prije nekoliko godina tvrdio da je Arsene Wenger najbolji trener svih vremena, da bi mu sad bio Vojager. Ako mi ne vjerujete, nadjite postove njegove. Za njega je karakteristicna ona : " Owner of the brain" --- Definitely not you.
27.10.2020
Poslednji mec u karijeri za Flaviu.
Lijep zavrsetak, filmski onako.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Roger igra vec odavno kao u svom prajmu, nadam se da ce tu igru krunisati napokon GS titulom.
Vidjet cemo, ocekuje nas žestoko finale.
Vidjet cemo, ocekuje nas žestoko finale.
US Open 2015 finale: Roger Federer - Novak Đoković
http://****/us-open-2015-finale-no ... r-federer/
http://****/us-open-2015-finale-no ... r-federer/
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
leorey je napisao/la:Ne znam sto ovog "BigBang" aka "Paja" uopste ozbiljno shvatate. Taj je do prije nekoliko godina tvrdio da je Arsene Wenger najbolji trener svih vremena, da bi mu sad bio Vojager. Ako mi ne vjerujete, nadjite postove njegove. Za njega je karakteristicna ona : " Owner of the brain" --- Definitely not you.
je li to taj,cikcanga,paja?
nego otkad se opet igra muško finale u nedjelju?
Federer stvarno igra nevjerovatno poslije Wimbledona.Ako u ovoj formi izgubi,pitanje je kako ce reagovat.
Bas, ovo su mu posljednje sanse da uzme taj 18-i GSdarker10 je napisao/la:Federer stvarno igra nevjerovatno poslije Wimbledona.Ako u ovoj formi izgubi,pitanje je kako ce reagovat.
Sumnjam da će ovaj meč imati sličnosti sa onim u Cincinnatiju. Ne vjerujem da će Roger moći da drži nivo igre toliko dugo, a sigurno da će Novaku šanse da rastu ako meč bude potrajao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ove godine su dodatno ubrzali podlogu na US openu tako da sve ide ka tome da će Rodžer biti u velikoj prednosti pogotovo ako uzme prvi setVirtu4l je napisao/la:Sumnjam da će ovaj meč imati sličnosti sa onim u Cincinnatiju. Ne vjerujem da će Roger moći da drži nivo igre toliko dugo, a sigurno da će Novaku šanse da rastu ako meč bude potrajao.
Mnogo toga će zavisiti od novakovog prvog a i drugog servisa.Ako to zakaže ćao,3:0 za Federera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.