Mancini je napisao/la:Sretna ali zaslužena pobjeda. A negdje piše kako je Handžić dao gol a strijelac bio Hadzić. Gdje ljudi žive pa pišu takve gluposti?
Zaslužena
Policija sudije morala ispratiti iz Viteza
U srijedu su Vitežani izgubili (1:2) od Olimpica na domaćem terenu, a kao malo kada u Vitezu, nakon utakmice, suce, na čelu s Vladimirom Bjelicom iz Istočnog Sarajeva te s pomoćnicima Samirom Spahalićem iz Mostara i Darijem Primorcem iz Ljubuškog, morala je štititi i na kraju iz Viteza ispratiti policija.
Gnjev navijača, pa i nekih klupskih djelatnika bio je prevelik pa su snage reda sigurnosti postupile oprezno. Prema mišljenju mnogih prisutnih suci su u najmanju ruku donijeli prevagu Olimpicu. Navodno je bila prisutna jasna tendencija te različiti kriteriji dosuđivanja kartona i prekršaja. I upravo iz jednog takvog previda, prekršaja nad domaćim igračem, gosti su u sudačkoj nadoknadi postigli pobjedonosni gol.
Nakon utakmice vladala je komorna atmosfera. Trener Viteza Branko Karačić, je bio očigledno tužan i neraspoložen, razočaran rezultatom koji je prema prikazanom na terenu za njegovu momčad morao biti povoljniji. A o glavnom sucu i pomoćnicima nije htio komentirati, „iako bi“, kazao je, „mnogo toga imao za reći“. Na pitanje novinara kako momčad psihološki stabilizirati i pripremiti za susret s Drinom u Zvorniku odgovorio je:
"Teško, ali to je moj posao, moj trenerski zadatak. Imamo mi dobru i iskusnu momčad, prebrodit ćemo mi sve ovo što nam se događalo, preboljeti ćemo mi i sudačke nepravde, očekujemo i adekvatnu zaštitu nadležnih organa, i uvjeren sam, izići na staze koje vode ka našem zacrtanom cilju“, kazao je Karačić.