Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 09 sep 2015, 23:24

WINDBREKER je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ma valjda pobrkali, ko bude zainteresovan ce sazanti ko je dao gol :D
pandža :clap: :clap:
Prvobitno je bilo da je Handžić dao gol, koji nije bio u sastavu danas, pa onda Hadžić, i na kraju Pandža. Dno dna što se tiče medija. :oops:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 sep 2015, 13:10

Mancini je napisao/la:Sretna ali zaslužena pobjeda. A negdje piše kako je Handžić dao gol a strijelac bio Hadzić. Gdje ljudi žive pa pišu takve gluposti?
Zaslužena :?

Policija sudije morala ispratiti iz Viteza

U srijedu su Vitežani izgubili (1:2) od Olimpica na domaćem terenu, a kao malo kada u Vitezu, nakon utakmice, suce, na čelu s Vladimirom Bjelicom iz Istočnog Sarajeva te s pomoćnicima Samirom Spahalićem iz Mostara i Darijem Primorcem iz Ljubuškog, morala je štititi i na kraju iz Viteza ispratiti policija.
Gnjev navijača, pa i nekih klupskih djelatnika bio je prevelik pa su snage reda sigurnosti postupile oprezno. Prema mišljenju mnogih prisutnih suci su u najmanju ruku donijeli prevagu Olimpicu. Navodno je bila prisutna jasna tendencija te različiti kriteriji dosuđivanja kartona i prekršaja. I upravo iz jednog takvog previda, prekršaja nad domaćim igračem, gosti su u sudačkoj nadoknadi postigli pobjedonosni gol.

Nakon utakmice vladala je komorna atmosfera. Trener Viteza Branko Karačić, je bio očigledno tužan i neraspoložen, razočaran rezultatom koji je prema prikazanom na terenu za njegovu momčad morao biti povoljniji. A o glavnom sucu i pomoćnicima nije htio komentirati, „iako bi“, kazao je, „mnogo toga imao za reći“. Na pitanje novinara kako momčad psihološki stabilizirati i pripremiti za susret s Drinom u Zvorniku odgovorio je:

"Teško, ali to je moj posao, moj trenerski zadatak. Imamo mi dobru i iskusnu momčad, prebrodit ćemo mi sve ovo što nam se događalo, preboljeti ćemo mi i sudačke nepravde, očekujemo i adekvatnu zaštitu nadležnih organa, i uvjeren sam, izići na staze koje vode ka našem zacrtanom cilju“, kazao je Karačić.
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 sep 2015, 13:47

pitic je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Sretna ali zaslužena pobjeda. A negdje piše kako je Handžić dao gol a strijelac bio Hadzić. Gdje ljudi žive pa pišu takve gluposti?
Zaslužena :?

Policija sudije morala ispratiti iz Viteza

U srijedu su Vitežani izgubili (1:2) od Olimpica na domaćem terenu, a kao malo kada u Vitezu, nakon utakmice, suce, na čelu s Vladimirom Bjelicom iz Istočnog Sarajeva te s pomoćnicima Samirom Spahalićem iz Mostara i Darijem Primorcem iz Ljubuškog, morala je štititi i na kraju iz Viteza ispratiti policija.
Gnjev navijača, pa i nekih klupskih djelatnika bio je prevelik pa su snage reda sigurnosti postupile oprezno. Prema mišljenju mnogih prisutnih suci su u najmanju ruku donijeli prevagu Olimpicu. Navodno je bila prisutna jasna tendencija te različiti kriteriji dosuđivanja kartona i prekršaja. I upravo iz jednog takvog previda, prekršaja nad domaćim igračem, gosti su u sudačkoj nadoknadi postigli pobjedonosni gol.

Nakon utakmice vladala je komorna atmosfera. Trener Viteza Branko Karačić, je bio očigledno tužan i neraspoložen, razočaran rezultatom koji je prema prikazanom na terenu za njegovu momčad morao biti povoljniji. A o glavnom sucu i pomoćnicima nije htio komentirati, „iako bi“, kazao je, „mnogo toga imao za reći“. Na pitanje novinara kako momčad psihološki stabilizirati i pripremiti za susret s Drinom u Zvorniku odgovorio je:

"Teško, ali to je moj posao, moj trenerski zadatak. Imamo mi dobru i iskusnu momčad, prebrodit ćemo mi sve ovo što nam se događalo, preboljeti ćemo mi i sudačke nepravde, očekujemo i adekvatnu zaštitu nadležnih organa, i uvjeren sam, izići na staze koje vode ka našem zacrtanom cilju“, kazao je Karačić.
Evo baš sam se nasekirao trolu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 sep 2015, 14:07

Tek mi je sada jasno kakvo je to normalno suđenje Gracić tražio od Begića nekada.

Sada mi nešto ne kritikuješ suđenje i savez kao nedavno što si radio. Kakvo licemjerstvo :oops:

Ma da ovi iz Bijeljine su dužnici i prevaranti, a banditi kako ti kažeš se vratili čistog obraza iz Viteza. :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 sep 2015, 14:34

Dosadan si trolu.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 sep 2015, 15:52

@pitic Ako je to licemjerstvo, zar nije i licemjerstvo kada neko prvog kritikuje kad je neko treci ucinio nepravdu drugome, a kada je nepravda ucinjena protiv prvog onda sutis?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 sep 2015, 16:10

Koje ce tribine biti otvorene u ponedjeljak i kakve ce biti cijene zna li iko ? Kada se bude znalo molim da napisete ovdje.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 11 sep 2015, 16:20

Samo si pogledajte sažetak na Youtubeu pa sami recite da li je bio prekšraj i ofsajd kod gola.
Tko to ne vidi je slijepac i pol.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 sep 2015, 20:57

Ne radi se o tome, poenta je da svako vodi racun samo o sebi, a ispalo sad od nas se ocekuje da mi sviju branimo konstantno da nebi bili licemjeri.
To ti je isto k'o da lopov ukrade nesto od osobe A, A ga tuzi, i kasnije mu B sa strane kaze "Pa i od C je taj lopov ukrao nesta, sto ga ne tuzis za i za C? Jesi licemjeran."

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 sep 2015, 01:29

Kadeti i juniori sutra igraju, kadeti od 13:30, juniori od 15:30. :thumbup:
Volio bih da vidim tu tekmu.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 12 sep 2015, 18:23

Cuj pobjeda zasluzena.... majko draga tko nama sudi u ligi.. a pretpostavljam i vas tri sto pisete stalno na svojoj temi,ste ona djeca s natpisom vukovi koji lafo glume navijace :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 12 sep 2015, 18:30

Dvije mrtve 100 postotne sanse Rascica i Hadjica kada sa dva metra promasis gol daje za pravo da ste se dibro izvukli.Onaj primitivizam i pritisak i pljuvanje sudija u svlacionici jna poluvremenu ne bi li vam navlacio je za svaku osudu.Ipak nedostaje asfalta i fair playa.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 sep 2015, 18:38

@FanVitez Sta bi od 4-0, 5-0?
Ako hoces da ti kazem iskreno; nije samo zasluzena, bas sam htjeo da napisem ali evo lupus prije mene stigao - mogli smo vam jos uvaliti dva gola u prvom poluvremenu, ali ne, ne, FK Viteski Nostradamusi znaju najbolje.
Da ste toliko dobri, nebi vas sada srkletio sudija.
Plus evo ti moja reakcija kad uvalismo taj gol u zadnjoj minuti:
http://www.tubechop.com/watch/6851670 :mrgreen:
Pretpostavljaj sta god hoces, ocito nemas pojma ko smo.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 12 sep 2015, 19:00

Mokroguz je napisao/la:@FanVitez Sta bi od 4-0, 5-0?
Ako hoces da ti kazem iskreno; nije samo zasluzena, bas sam htjeo da napisem ali evo lupus prije mene stigao - mogli smo vam jos uvaliti dva gola u prvom poluvremenu, ali ne, ne, FK Viteski Nostradamusi znaju najbolje.

Volio bi da te uzivo vidim,pa da ti koji vaspitnu podarim ;)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 sep 2015, 19:24

FanVitez je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:@FanVitez Sta bi od 4-0, 5-0?

Volio bi da te uzivo vidim,pa da ti koji vaspitnu podarim ;)
Jel' mi to prijetis? :lol: :lol: :lol: :lol: Podari ti to svom decku, ja sam straight. Kazem ti ja, pojma ti nemas s kim pricas. Pretpostavljas da sam dijete, pa kazes kako me zelis vidjeti - citaj izmedju svojih redova. :shhh:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 sep 2015, 19:55

Kakav papanluk! Dođe na tuđu temu i lola prijeti.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 12 sep 2015, 19:59

Bezvrijedno je sa primitivizmom ulaziti u diskusiju.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 sep 2015, 20:00

lupus je napisao/la:Dvije mrtve 100 postotne sanse Rascica i Hadjica kada sa dva metra promasis gol daje za pravo da ste se dibro izvukli.Onaj primitivizam i pritisak i pljuvanje sudija u svlacionici jna poluvremenu ne bi li vam navlacio je za svaku osudu.Ipak nedostaje asfalta i fair playa.
E neka si se javio i objasnio neke stvari loli iz Viteza. Kontale lole da na "foru" i "pritisak" pobijede Olimpic ali im se ne dade. Baš mi ih je žao. :cry:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 sep 2015, 21:30

Evo znaju ublehaši i koliko nam plate kasne. :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 sep 2015, 21:32

sta je macini, jel opet pustate, skidate gace ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.