BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: BiH Talenti u Evropi
covjek igra za interove mlade...vec sad kosta 50.000€ a zamislite koliko je on bolji od onog dilavera sto ga je ciro zvao...smjesno....
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jarane mali ima tek 14 godina.ZELJO DO GROBA je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
covjek igra za interove mlade...vec sad kosta 50.000€ a zamislite koliko je on bolji od onog dilavera sto ga je ciro zvao...smjesno....
Kako mi imamo svoje mlade nade i talente tako imaju i švabe,švedi,francuzi,italijani itd...
Pa ne vidim razloga zašto bih uzimali naše!
Ako nekim slučajem odluta koji u drugi repku izrast će drugi Ibišević,Barbarez,Misimović,Hasagić itd... koji će ga više nego dovoljno zamjeniti!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Meho Kodro
Mes Que Un Club
treba ga pozvati u U-16 reprezentacijuZELJO DO GROBA je napisao/la:a nebi ja njega sad u A repku...al ga treba pratiti i da za 4-5 godina igra za nasu reppku...je je momak talenat...pa covjece igra u interu..vecina igrac ima 18-20 godina a on 14...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
tako je...anlayan je napisao/la:treba ga pozvati u U-16 reprezentacijuZELJO DO GROBA je napisao/la:a nebi ja njega sad u A repku...al ga treba pratiti i da za 4-5 godina igra za nasu reppku...je je momak talenat...pa covjece igra u interu..vecina igrac ima 18-20 godina a on 14...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
FK DELFIN NEUM
Evo ti tema o njemu !anlayan je napisao/la:moze li mi neko napisati sve sto zna o Kenanu Kodri??
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=2&t=391
ma taj ti je mali proglasen za 3 najveca talenta u evropi.gostovao je jednom na mimohodu,i izjavio je zelju da igra za bihZELJO DO GROBA je napisao/la:a nebi ja njega sad u A repku...al ga treba pratiti i da za 4-5 godina igra za nasu reppku...je je momak talenat...pa covjece igra u interu..vecina igrac ima 18-20 godina a on 14...
http://www.twofootball.com/talents/add/ ... 20passwordanlayan je napisao/la:kako se reistrovati na ovaj http://www.twofootball.com ... zna li iko ... ne pise nigdje
ovdje gore napises ime,email i ostalo, valjda ti posalju password na email...
to je jedino sto ima na toj stranici za registrovat se
- adnan_nanda
- Kontakt:
Nakon Miralema Pjanića, u najmlađim selekcijama FC Metz trenira još jedan Bosanac kojem predviđaju blistavu karijeru. Riječ je o dječaku Mirzi Mustafiću, koji još nije napunio 11 godina, a već ga prate skauti Milana iz Italije...
Mnogo je sličnosti između Miralema Pjanića i Mirze Mustafića. Naime, i Mirzin otac, Sakib Mustafić - Žabac rođen je u Kalesiji i bivši je igrač kalesijskog Jedinstva, današnje FK Bosna. Oni koji su pratili razvoj Miralema Pjanića, kažu da je Mirza Mustafić veći talenat od samog Miralema u njegovim godinama. I Sakib Mustafić nam je potvrdio da su njegovog sina zvali da pređe u Milan, ali da ne želi pustiti sina iz Meca.
- Moji uzori su Lionel Mesi i Miralem Pjanić. Oni su već sada veliki igrači i ja bih volio da nekad zaigram sa njima, kazao nam je mlađahni Mirza Mustafić, koji je na pet međunarodnih turnira njegovog uzrasta svaki puta proglašavan igračem turnira.
- MentalitaUltras
- Kontakt:
A i kazu da mu je Rasim Ljajić u rodu ..
A taj u Parlamentu Srbije
-HzsA87-
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, ArtemisFowl, atomac123, bavariapivo, bordobijeli, Bosnjo22, Buducnost, CAGarfia, dark44, dukipajser, Edincapitano, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GIBRA, Gifron, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, hurem, Imamkarbarum, Iniesta12, insimadop, Jet2Holiday, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, lakilone, lisander, lumani, Majstorinho, mirsonetz, NebeskaSila96, Paromlinac, Pensioner26, RaZuti, riki46, Riziko, safun79, Slobodanpad1945, soccerfan, TefalTava, tuzlanskinacin, Zeka, zemuntrg i 298 gostiju.