Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
salzburg-grodig 2/1 29, 7+ 8.00
Eintracht F.-Koln over 1.5 1.pol. 2.70, oba daju u 1.pol. 4.40
Moram Atl.Madrid igrati mogu iznenaditi po meni.
Atl Madrid 1
Kv 3
Ako prodje prodje
Atl Madrid 1
Kv 3
Ako prodje prodje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
kapa dole i salzburg ce docizgmiky je napisao/la:Eintracht F.-Koln over 1.5 1.pol. 2.70, oba daju u 1.pol. 4.40

3:1(1:1)Lisac je napisao/la:
Navijacki X-1 7.00 Mozzart

zgmiky je napisao/la:salzburg-grodig 2/1 29, 7+ 8.00
DoktorskiEintracht F.-Koln over 1.5 1.pol. 2.70, oba daju u 1.pol. 4.40

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Posto ce i ovaj proci vjerovatno Basel vodi idemo daljeado899 je napisao/la:
Glavni prosao idemo dalje![]()
Roma,Basel ,Slazburg
ako prodje prodje

Juventus,Porto,PSV ako prodje prodje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
fala torres i brzi
arouca-porto 5+ 7.50

arouca-porto 5+ 7.50
21:30 Santa Cruz - Luverdense 2/1 @28
20:45 Juventus - Chievo 5+ @7 red je da Juventus procepi ali nije ni Chievo za bacati gledajuci pocetak sezone
20:45 Juventus - Chievo 5+ @7 red je da Juventus procepi ali nije ni Chievo za bacati gledajuci pocetak sezone
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
zgmiky je napisao/la:salzburg-grodig 2/1 29, 7+ 8.00

ado899 je napisao/la:Posto ce i ovaj proci vjerovatno Basel vodi idemo daljeado899 je napisao/la:
Glavni prosao idemo dalje![]()
Roma,Basel ,Slazburg
ako prodje prodje
Juventus,Porto,PSV ako prodje prodje

2:0EmirTM87 je napisao/la:Sutra Antalya-Eskisehir 1 2,25
Antalya pobjedila kuci G'birligia, u gostima Basaksehir koji su prosle sezone zavrsili 4 i u proslom kolu izgubise od Fenera u gostima golom u 97 minuti. Gledao sam ih i igraju dosta dobro.
S druge strane Eskisehir pobjedio kuci slabi Sivasspor, Izgubili u gostima od Fenera 2:0 i na svom terenu remizirali protiv Rizespora.
Dzaba kad se uvijek nešto nađe da syebeEmirTM87 je napisao/la:2:0EmirTM87 je napisao/la:Sutra Antalya-Eskisehir 1 2,25
Antalya pobjedila kuci G'birligia, u gostima Basaksehir koji su prosle sezone zavrsili 4 i u proslom kolu izgubise od Fenera u gostima golom u 97 minuti. Gledao sam ih i igraju dosta dobro.
S druge strane Eskisehir pobjedio kuci slabi Sivasspor, Izgubili u gostima od Fenera 2:0 i na svom terenu remizirali protiv Rizespora.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma i ja sam u debelom minusu, tako da mi ovaj par nista nije znacio.gaston je napisao/la:Dzaba kad se uvijek nešto nađe da syebeEmirTM87 je napisao/la:2:0EmirTM87 je napisao/la:Sutra Antalya-Eskisehir 1 2,25
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kod mene u kladionici na Salzburg prelaz 2/1 kvota bila samo 14 

Glupi Juve, Porto vodi tako da ce Juve zeznuti samo.ado899 je napisao/la:
Posto ce i ovaj proci vjerovatno Basel vodi idemo dalje
Juventus,Porto
,PSV
ako prodje prodje
Steta i za Atl Madrid vodili, ovaj dan se uzelo 63KM jucer 191KM sutra u nove pobjede

Svaki dan po 50 burazeru i ti ko' političar za mjesecado899 je napisao/la:Glupi Juve, Porto vodi tako da ce Juve zeznuti samo.ado899 je napisao/la:
Posto ce i ovaj proci vjerovatno Basel vodi idemo dalje
Juventus,Porto
,PSV
ako prodje prodje
Steta i za Atl Madrid vodili, ovaj dan se uzelo 63KM jucer 191KM sutra u nove pobjede

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
23:00 Huachipato - Antofagasta 1i2+ @2.05
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
palmeiras figurense 2/1 samo kazem 

02:30 Tigre - Velez Sarsfield 2 @4 i X/2 @9.50
02:30 Houston Dynamo - Real Salt Lake 5+ @6.50, 7+ @38 i 2/1 @28
04:30 Los Angeles Galaxy - Montreal Impact 5+ @3.80 i 7+ @17.5
02:30 Houston Dynamo - Real Salt Lake 5+ @6.50, 7+ @38 i 2/1 @28
04:30 Los Angeles Galaxy - Montreal Impact 5+ @3.80 i 7+ @17.5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.