Ja sam to jos davno rekaojoker90 je napisao/la:
Da ti nisi Ibrakovic bruda? Pogodis li i ovo sutra da igramo sa 2 napadaca zabrinut cu se ozbiljno ko si!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam to jos davno rekaojoker90 je napisao/la:
Da ti nisi Ibrakovic bruda? Pogodis li i ovo sutra da igramo sa 2 napadaca zabrinut cu se ozbiljno ko si!
joker90 je napisao/la:Da ti nisi Ibrakovic bruda? Pogodis li i ovo sutra da igramo sa 2 napadaca zabrinut cu se ozbiljno ko si!kinosvra je napisao/la:Dva su napadaca sutra, tj danas...ne sekiraj se jokerjoker90 je napisao/la:Znaci bez Benkare sutra, Krste vjerovatno jedini napadac.. A znajuci kako igra Borac protiv nas na Kosevu, bit ce skoro nemoguce probiti bunker..
U zivotu svako od nas, nekad je primoran raditi nesto sto ni u snu ne bi pozelio ali jednostavno mora. Sta da se radi kada postoje budale koje to citaju.FrancescoTotti je napisao/la:gadi mi se ovaj avaz!! jos gadniji su ovi nasi koji su odlucili suradjivati sa njima!!!
To je najboljih 11 bas tako kao sto si opisao. Nadam se da novi trener nece nesto eksperimentisati.hilmo je napisao/la:Igrat ćemo bez udarne igle, bez prvog strijelca lige i to nas naravno čini mnogo slabijim. Logično je za očekivati da u vrhu napada zaigra Velkoski, uz pretpostavku da ćemo igrati sa jednim napadačem onda krilne pozicije će vjerovatno pokrivati Okić na jednoj, s obzirom koliko se napromašivao u Lukavici vrijeme je da mu se to vrati, i Duljević na drugoj strani jer Amer Bekić a ni Almir na mene nisu baš ostavili neki dojam u prethodnom kolu.
Vezu, tu našu bolnu tačku od početka sezone, će vjerovatno činiti Radovac, Ikande i Kovačević. Da li će prvi ili drugi zauzeti poziciju desetke nije bitno, bitno je da odradi posao desetke kvalitetno. A u defanzivca sam veoma siguran. Lijevog beka nema ko drugi igrati osim Puzigaća, uz sve njegove vrline i mane. Barbarić je u Zenici odigrao veoma lošu, katastrofalnu, utakmicu ali od tada je prošlo dosta vremena i vrijeme je da mu se da prilika da vrati povjerenje a on će to sigurno i uraditi, uz svog vijernog druga Milana kojem bi i ja u ovoj utakmici dao kapitensku traku. Desnu defanzivnu stranu opet neka pokriva Barić, nije najbolji ali.... nije ni najgori. Matej neka se brine o onih 20-tak kvadrata što mu stoji iza leđa i biće OK.
Samo opusteno, iznenadit ces se i sa jos nekim promjenama u sastavujoker90 je napisao/la:Da ti nisi Ibrakovic bruda? Pogodis li i ovo sutra da igramo sa 2 napadaca zabrinut cu se ozbiljno ko si!kinosvra je napisao/la:Dva su napadaca sutra, tj danas...ne sekiraj se jokerjoker90 je napisao/la:Znaci bez Benkare sutra, Krste vjerovatno jedini napadac.. A znajuci kako igra Borac protiv nas na Kosevu, bit ce skoro nemoguce probiti bunker..
jurisicduska je napisao/la:Da je Ibraković zvao bi se kotnicaklo a ne kinosvra
Yah dobro si brate, dovoljno je pogledati ovo:Steph je napisao/la:Kakvu tužbu bolan? Ekskluzivne intervjue im daju.BordoArmy88 je napisao/la:Ne kontam zašto ovi iz uprave barem nešto pametno ne odrade i podignu tužbu protiv stoke firaunske za klevetu, u usta im se poserem dušmanska!!
http://www.fcsarajevo.ba/bs/intervjui/e ... 82015/2561
Neka im sada zabijaju, bio je i jutros jedan seljački članak koji je obrisan.
http://webcache.googleusercontent.com/s ... a-sarajeva
Nadam se da link nije problem jer je cacheiran ionako.
BordoArmy88 je napisao/la:Yah dobro si brate, dovoljno je pogledati ovo:Steph je napisao/la:Kakvu tužbu bolan? Ekskluzivne intervjue im daju.BordoArmy88 je napisao/la:Ne kontam zašto ovi iz uprave barem nešto pametno ne odrade i podignu tužbu protiv stoke firaunske za klevetu, u usta im se poserem dušmanska!!
http://www.fcsarajevo.ba/bs/intervjui/e ... 82015/2561
Neka im sada zabijaju, bio je i jutros jedan seljački članak koji je obrisan.
http://webcache.googleusercontent.com/s ... a-sarajeva
Nadam se da link nije problem jer je cacheiran ionako.
Ovdje bih samo FACE TV ostavio dok bih ostale nogirao expresno i zabranio im prilazak klubu i klupskim radnicima/igračima na 50 metara!!!
Opravdano je, mada ce ti biti zao sto nisi gledao Al. Bekica na beku umjesto Puzigacebelosevic28 je napisao/la:Sutra je istok desetkovan, a i neka je da odmorim malo od napetosti xd nadam se da je opravdan izostanak, imam neko jedenje i to sve ''bajdalije,,
Kako mene brat @kinosvra obraduje informacijama, nije humano. Ziv nam bio...
jurisicduska je napisao/la:Da je Ibraković zvao bi se kotnicaklo a ne kinosvra
Radio bih ja ponovo (mislim da je prethodni bio pristojan stream), ali idem na tekmu tako da ne može da se desi... ArenaSport prenosi inače.kenanbrajic je napisao/la:Niko ne najavi kakav prenos današnje tekme, jelde?
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, boki86, bordobijeli, BrazzoBavarac, galia95, Hamagara, iliyaa8, imekorisnicko, JavierBosnia, mercurial, napoleon72, NazorUso, Pantelija, Pitar6785, rimljanin90, siroliver69, skoJaa, Tarapi, TOMCRAFT, USB, zagorski i 168 gostiju.