Definitivno se vraca!Furymaker je napisao/la:jel se vraca Toni Kroos ?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
joj samo da ribery potpise i bicemo wrh,samo golmana da dovedemo,stopera i jednog kreativca tipa misimovic,dovoljna su ta 3 pojacanja i niko nam nista nemoze

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Koincidencija je da su oba postignuta u sezonama kad osvajamo Ligu prvakadr.adnan je napisao/la:Gledatelji ARD-ove subotnje emisije Sportschau izabrali su naj-nogometni gol za mjesec april. Hajd pogodite ko je pokupio nagradu![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Jednostavno neponovljivo![]()
![]()
Malo me podsjeća na ovaj, ali svaki je zasebno klasa
[youtube][/youtube]
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ma sta ce nam miske doce nam toni kroos koji je odlican igrac,u sredini nam niko vise ne treba,butt moze braniti jos godinu a i mislim da ce tako biti kraf ce biti 2 golman,jedino bi uzeo jakog igraca u odbrani uz badstubera conteta i lahma bi dodao jos jednog stopera_amel_13_BHf_ je napisao/la:joj samo da ribery potpise i bicemo wrh,samo golmana da dovedemo,stopera i jednog kreativca tipa misimovic,dovoljna su ta 3 pojacanja i niko nam nista nemoze![]()
a napad jednostavno klose toni cao džeko dobro nam dosao
prosto mi je nevjerovatno kako neki gledaju na klosea i zaboravljaju njegove zasluge....da samo podsjetim da je klose zabio izjednacujuci gol u gladbachu da je taj gol bio vazan za titulu...klose je zabio gol protiv fiorentine, klose je timski igrac...postoji mogucnost da ode, jer trenutno nije u prvoj postavi, olic i muller su ispred njega al klose je igrac koji svakoj ekipi u teskim trenucima moze pomoci i jednim golom sve prelomit....neki govore o losoj sezoni gomeza, on je zabio 10 golova i jedan je bio od kljucnih igraca za prekret protiv manchestera u munchenu....prema tome kritikovati njega je isto glupost.....da gomez moze jos bolje to je jasno, on je po meni napadac s nevjerovatnim potencijalom, ali u bayernu mu treba jos prilike da dostigne sami vrh
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ok, sezona je savršena za Bayern. Ali, reći da je glupost kritikovati Gomeza je smiješno. Zašto? Počni od toga da je u boljem klubu negoli je to Stuttgart(a tamo se nadavao golova). Činjenica je da je sve išlo tamo na njega, ali i ovdje bi da se malo bolje uklopio. On nije ispunio ni 50% onoga što se od njega očekivalo. Pusti se tih 10 golova. Eno i Ibrahimović je zabio 15 u ligi, 4 u ligi prvaka i 2-3 u kupu pa je opet na meti kritika? Zbog čega? Zato što se nije uklopio u taj mehanizam. E, isto tako se ni Mario nije uklopio u Bayernom mehanizam, a vrlo je vjerovatno da je i pod pritiskom jer je za njega iskrcano toliko miliona, a on to nikako da opravda.effe_sa je napisao/la:prosto mi je nevjerovatno kako neki gledaju na klosea i zaboravljaju njegove zasluge....da samo podsjetim da je klose zabio izjednacujuci gol u gladbachu da je taj gol bio vazan za titulu...klose je zabio gol protiv fiorentine, klose je timski igrac...postoji mogucnost da ode, jer trenutno nije u prvoj postavi, olic i muller su ispred njega al klose je igrac koji svakoj ekipi u teskim trenucima moze pomoci i jednim golom sve prelomit....neki govore o losoj sezoni gomeza, on je zabio 10 golova i jedan je bio od kljucnih igraca za prekret protiv manchestera u munchenu....prema tome kritikovati njega je isto glupost.....da gomez moze jos bolje to je jasno, on je po meni napadac s nevjerovatnim potencijalom, ali u bayernu mu treba jos prilike da dostigne sami vrh
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
upravo tako gomez je odlican igrac ali ne pase u bayernovu igru,nasa igra ide vise na krila rijetkop se kad ubacuje lopta,kao sto rece klose kad je dao gol napokon jedna lopta u sredinu,
klose je isto zahvalan igrac sve pohvale njemu ali mislim da je dolo vrijeme da ode
klose je isto zahvalan igrac sve pohvale njemu ali mislim da je dolo vrijeme da ode
pa logicno je da je pod pritiskom i mediji su danas takvi da odmah napadaju nekog igraca....gomez je velika klasa, spominjes stuttgart tamo i jeste tu klasu pokazao...u bayernu je imao jedan jak period, ali konkurencija je jaka, od olica se mozda vjerovalo da moze odigrat dobru sezonu ( a on je odigrao cudesnu), muller je bljesnuo, nije bio pod pritiskom,a na gomezu je bio veliki pritisak i mlad se igrac odmah ne sutne tako lako neg mu se da jos jedna sezona da jos vise pokaze....a ovih deset golova nisu ni malo nevazni, a i gomez se trudio u dosta utakmica i zasluzan je i za taj drugi gol protiv manchestera....neki djelimicno sve gledaju i onda uzdizu jedne napace a druge sputavaju....evo primjer dzeko, da Bog da on nas odveo na evropsko prvenstvo naredno, ali ja jednostavno mislim da se i on u bayernu ne bi snasao i glupo mi je pomisljat da sad neko za dzeku izlijece 40 miliona eura...vec sam prije rekao vrijedi momak najvise 25 miliona, a jos je mozda i to mnogo...et nek se neko javi ko misli da bi dzeko bio igrac koji bi dao vise presudnih golova za bayern od robbena a robben je kostao 24 miliona eura....sve se kod nas brzo dize u nebo....ali nije bayern amaterski klub pa da ce sad lako odbacit gomeza, pa nije to bosna gdje smo dozivjeli primjer cire kojeg su svi proglasili kraljem pa ga na kraju blatili gdje su god stigliMonolog je napisao/la:Ok, sezona je savršena za Bayern. Ali, reći da je glupost kritikovati Gomeza je smiješno. Zašto? Počni od toga da je u boljem klubu negoli je to Stuttgart(a tamo se nadavao golova). Činjenica je da je sve išlo tamo na njega, ali i ovdje bi da se malo bolje uklopio. On nije ispunio ni 50% onoga što se od njega očekivalo. Pusti se tih 10 golova. Eno i Ibrahimović je zabio 15 u ligi, 4 u ligi prvaka i 2-3 u kupu pa je opet na meti kritika? Zbog čega? Zato što se nije uklopio u taj mehanizam. E, isto tako se ni Mario nije uklopio u Bayernom mehanizam, a vrlo je vjerovatno da je i pod pritiskom jer je za njega iskrcano toliko miliona, a on to nikako da opravda.effe_sa je napisao/la:prosto mi je nevjerovatno kako neki gledaju na klosea i zaboravljaju njegove zasluge....da samo podsjetim da je klose zabio izjednacujuci gol u gladbachu da je taj gol bio vazan za titulu...klose je zabio gol protiv fiorentine, klose je timski igrac...postoji mogucnost da ode, jer trenutno nije u prvoj postavi, olic i muller su ispred njega al klose je igrac koji svakoj ekipi u teskim trenucima moze pomoci i jednim golom sve prelomit....neki govore o losoj sezoni gomeza, on je zabio 10 golova i jedan je bio od kljucnih igraca za prekret protiv manchestera u munchenu....prema tome kritikovati njega je isto glupost.....da gomez moze jos bolje to je jasno, on je po meni napadac s nevjerovatnim potencijalom, ali u bayernu mu treba jos prilike da dostigne sami vrh
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pa jel to dzeko drugaciji tip igraca od klosea i gomeza i njemu su potrebne lopte u sredinu...a lopti u sredinu ce biti vise jos kada dodje toni kroos, jer je on pravi kreativac, dijelit ce lopte, zna dobro centrirat i tu ce puno vise prilike dobit i klose i gomez...sve se to moze uklopit, zna i gomez biti jako pokretljiv, i jednostavno ak je sad u prvoj sezoni zabio 10 golova sto ne bi naredne 15 ili 20...i sta bi sad bayern trebao uradit, da proda obojicu i sta onda da mu ostanu samo olic i muller i jos eto da dodje dzeko i eto tri napadaca....i sa samo 3 napadaca da se udje u novu sezonu i onda et novog problema, nije vise odbrana al jest napad....a gomeza sigurno bayern nece pustit, ak se to desi onda cu ovu svoju procjenu koja bi u tom slucaju bila pogresna ovde odmah priznat....kod klosea je sve 50:50 da ce otic il ostatBAVARAC DO GROBA je napisao/la:upravo tako gomez je odlican igrac ali ne pase u bayernovu igru,nasa igra ide vise na krila rijetkop se kad ubacuje lopta,kao sto rece klose kad je dao gol napokon jedna lopta u sredinu,
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Effe_sa
Pazi, ne govorim ja da će se Bayern riješiti Gomeza. Daleko od toga. To je gigant(mislim na klub) koji neće nakon jedne lošije sezone prodati igrača od kojeg se ponajviše očekivalo, stoga i povukoh paralelu sa Barcelonom(nadam se da mi se neće zamjeriti jer je ipak tema o Bayernu). Muller je iskoristio priliku na najbolji mogući način; da u posljednjih par mjeseci je izgubio formu, ali ne toliko drastično. Olić je, uz dužno poštovanje, ipak na samom početku bio x-ta napadačka opcija, no on je ono malo prilika što je dobivao odlično iskoristio i ubrzo svojim trudom i zalaganjem postao "the man". Gomez to nije. Gomez nije ni u Njemačkoj reprezentaciji glavni, i tamo je Klose ispred njega, da se razumijemo. Da li bi se Džeko 100% snašao u Bayernu ili ne, ne znam. No, ubijeđen sam da bi njegove brojke bile bolje od Gomezovih.
Pazi, ne govorim ja da će se Bayern riješiti Gomeza. Daleko od toga. To je gigant(mislim na klub) koji neće nakon jedne lošije sezone prodati igrača od kojeg se ponajviše očekivalo, stoga i povukoh paralelu sa Barcelonom(nadam se da mi se neće zamjeriti jer je ipak tema o Bayernu). Muller je iskoristio priliku na najbolji mogući način; da u posljednjih par mjeseci je izgubio formu, ali ne toliko drastično. Olić je, uz dužno poštovanje, ipak na samom početku bio x-ta napadačka opcija, no on je ono malo prilika što je dobivao odlično iskoristio i ubrzo svojim trudom i zalaganjem postao "the man". Gomez to nije. Gomez nije ni u Njemačkoj reprezentaciji glavni, i tamo je Klose ispred njega, da se razumijemo. Da li bi se Džeko 100% snašao u Bayernu ili ne, ne znam. No, ubijeđen sam da bi njegove brojke bile bolje od Gomezovih.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Super Mario je odlican igrac. Ima sve karakteristike vrhunskog centarfora. Mozda ove sezone i nije odigrao kako se od njega ocekivalo, ali nije bio ni los. Ako neko u Sttutgartu moze dati 24 gola u sezoni, siguran sam da moze i u Bayernu. Sve je stvar prilagodbe. Treba uzeti u obzir da mu je ovo prva sezona u Bayernu, da je prvi put u velikom klubu u kojem je pritisak ogroman. Uz to, njegov transfer je bio rekordan za Bayern, ali i za cijelu Bundesligu. Nije se lako nositi s tim. Pored svega toga, treba napomenuti da Bayern ove sezone i nije imao nekog playmaker, covjeka koji ce podvaliti loptu. Schweini je bio sjajan, odigrao po sezonu zivota, ali i on sam kaze da on ipak vise voli prekidati protivnicke napade, jer ga zivcira kada suparnik stvara mnogo prilika. Robben je naravno svjetska klasa, ali on vise voli zavrstiti akciju sam, nego asistirati. Ribery je najveci kreativac u ekipi, ali kao sto znamo on je imao mnogo problema ove sezone.
Sve su to razlozi zbog kojih Gomez nije imao sezonu za pamcenje. Povratkom Kroosa ocekujem da ce i on proigrati.
Moje predvidjanje je da ce sljedece sezone Mario Gomez Garcia biti najbolji strijelac Bayerna.
Sve su to razlozi zbog kojih Gomez nije imao sezonu za pamcenje. Povratkom Kroosa ocekujem da ce i on proigrati.
Moje predvidjanje je da ce sljedece sezone Mario Gomez Garcia biti najbolji strijelac Bayerna.
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 10 maj 2010, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
i ja mislim da bi se džeko bolje snasao od gomeza,džeko vise ucestvuje u igri,sto je pokazivao ove godine uvijek se vracao po loptu i gradio napad,
gomez nevjerujem da ce otici,ali mislim da ce klose otici tako da ce biti mjesta za jos jednog napadaca
gomez nevjerujem da ce otici,ali mislim da ce klose otici tako da ce biti mjesta za jos jednog napadaca
- bistrikboy
- Kontakt:
Tip igraca kao Klose,Gomez,Dzeko se ne uklapaju u Bayernov sistem (Van Gaalov sistem),cisto sumnjam da ce se to promjeniti posebno sada kada je izvjesno da ce Bilal ostati jos koju sezonu,koliko god ja volio vidjeti Edina u dresu Bayerna to nije realno bar dok je LvG trener,siguran sam da ce FCB dovesti nekog napadaca ali nece to biti tip Dzeke,trazice nekog slicnog Olicu/Mulleru mozda Gervinha ili Farfana,Klose bi mogao zavrsiti u K'lauternu sto bi stvorilo prostor za jednog napadaca,doduse mislim da ce LvG traziti prije svega beka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sad sam nesto ubjedjen da bi se podolski savrseno uklopio u galov sistem igre, brz, jak, ima odlican sut, lucidan, moze trcat puno, odlicno bi se sigurno uklopio
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- roy_makaay
- Kontakt:
Taj se nije uklopio ni u Magathov,ni u Hitzfeldov,ni u Klinsmannov sistem,sumnjam da bi sta drugacije bilo.HuX je napisao/la:sad sam nesto ubjedjen da bi se podolski savrseno uklopio u galov sistem igre, brz, jak, ima odlican sut, lucidan, moze trcat puno, odlicno bi se sigurno uklopio
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
magath malo vise forsira igru sa viscijim i jacim igracima, kod klinsmana je pitanje bil se mesi uklopio kad je bio kloc, a kod hicfilda nije on los bio tolko, sa klupe je obavljo svoj poso sasvim korektnoroy_makaay je napisao/la:Taj se nije uklopio ni u Magathov,ni u Hitzfeldov,ni u Klinsmannov sistem,sumnjam da bi sta drugacije bilo.HuX je napisao/la:sad sam nesto ubjedjen da bi se podolski savrseno uklopio u galov sistem igre, brz, jak, ima odlican sut, lucidan, moze trcat puno, odlicno bi se sigurno uklopio
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Tesko da ce Dzeko u Bayern, jedino po mom misljenju u slucaju neke razmjene Gomes - Dzeko, a i to je tesko ocekivati. Ja sam mislio da ce Ribery otici, ali eto sad se prica malo promijenila ako je vjerovati, po meni bolje da ostane, ali opet nesto ne vjerujem, ali nije to ni bino toliko za Bayern jer se pokazalo da su dobri i bez njega toliko puta, mogu tu igrati i Olic i Miler i Hamit, a moze se dovesti za te velike pare i neko novo krilo koje biti i bolje od Riberija mozda. Meni je on drag, ali mislim da je precijenjen dosta, i dzaba se dize svo ovo vrijeme velika halabuka oko njega, majstor jeste al nikako da se dokaze, ovako Ola je puno bolji bio ove sezone sa puno manje talenta i znanja fudbalskog, a s puno vecim zalaganjem.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mozes li mi ovo malo bolje objasnitiRomariooo je napisao/la:Tesko da ce Dzeko u Bayern, jedino po mom misljenju u slucaju neke razmjene Gomes - Dzeko, a i to je tesko ocekivati. Ja sam mislio da ce Ribery otici, ali eto sad se prica malo promijenila ako je vjerovati, po meni bolje da ostane, ali opet nesto ne vjerujem, ali nije to ni bino toliko za Bayern jer se pokazalo da su dobri i bez njega toliko puta, mogu tu igrati i Olic i Miler i Hamit, a moze se dovesti za te velike pare i neko novo krilo koje biti i bolje od Riberija mozda. Meni je on drag, ali mislim da je precijenjen dosta, i dzaba se dize svo ovo vrijeme velika halabuka oko njega, majstor jeste al nikako da se dokaze, ovako Ola je puno bolji bio ove sezone sa puno manje talenta i znanja fudbalskog, a s puno vecim zalaganjem.
Kad kazem nije se dokazao, mislim tu na to da se nije dokazao kao jedan od najboljih igraca svijeta, za sta ga neki smatraju. Jeste on bio dobar, ali po meni ni blizu onome za sta ga smatraju. Treba je barem odigrati jednu sezonu kao sto je Robben ovu odigrao, ali nije nikad koliko sam ja pratio Bayern, a u ovoj sezoni je bio cak i spod tog svog nekog prosjeka, cak je na kraju i ucinio tu glupost i ostavio ekipu na cjedilu u Ligi prvaka. Ja se licno nadam da samo nece on doci u Barcu kao sto se prica jer ima puno boljih igraca po mom misljenju. Povreda je naravno bilo, ali bilo je i kod Robena pa je covjek opet razvaljivao kad god je igrao. Nemam stvarno nista protiv Riberija, al nekako imam utisak da ce on na kraju i zavrsiti karijeru kao jedan od velikih, al nedorecenih talenata.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- NoName
- Kontakt:
Treba Bayern što prije da uzme lovu za Riberya, dok još može. Ništa spektakularno on nije pokazao u svojoj dosadašnjoj karijeri, osim potencijala, koji nikako da se pretvori u rezultat. Mislim da bi Real bio pravi klub za njega, oni su naviknuti na to da daju ogromnu lovu za igrače koji nikad ne dođu do kraja.
Sreća je pa je u Lyonu igrao Altintop, ko zna kako bi to izgledalo da je igrao Ribery
Šalu na stranu, Lyon je bio isuviše loš, ali Altintop je, uz Olića, bio ključna figura ovog polufinala.
Sreća je pa je u Lyonu igrao Altintop, ko zna kako bi to izgledalo da je igrao Ribery
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.