Neka hvala necu ja u upravu,ipak nisam lopov.? 2 - ? je napisao/la: " $ ? & ? $ % / $ се $ са " " за & $ ". ? је "... & се & $ свог ? " све - " у $... Ја $ управу јер " ?. ' " & " " " на " а " ? ? " " % " " у ? за "

Moderator/ica: vlakanje
Neka hvala necu ja u upravu,ipak nisam lopov.? 2 - ? je napisao/la: " $ ? & ? $ % / $ се $ са " " за & $ ". ? је "... & се & $ свог ? " све - " у $... Ја $ управу јер " ?. ' " & " " " на " а " ? ? " " % " " у ? за "
Uprava je obezbijedila licencu i za to svaka cast. Ipak, rijesila je samo ona dugovanja koja je morala da bi se dobila licenca. To radi svaka Uprava u iole normalnim klubovima. Ali evo, posto ranije nismo bili u stanju ni to da uradimo, pohvalicu ih jos jednom.? 2 - ? je napisao/la:Уф уф уф Управа & је $ ? за Европу, ? ' $, ? & " $ у првенству, ? ? на $, $ у " $, " / ? на $ ноге... ? о тој " " " % је ? " паре на $ па за $ $ $ ¥tatamata je napisao/la:Najveci krivac za ovakvu igru,i stanje Borca,cak i nije Maric.Vec uprava.Znaci rasprodali su sve sto valja,tu mislim prvenstveno na Markica,Vranjesa i Bilbiju.Oni da su ostali,tvrdim da uz ova pojacanja ne bi bilo jacih od nas!Ne znam kako bi se moglo odvijati prvenstvo,ali znam da do zadnjeg kola u ovoj nasoj ligi nista nije gotovo.Simpatizer je napisao/la:Ma gluposti! Mi se trebamo zapitati zasto je Uprava prodala najbolje igrace i zasto je otjerala trenera koji je imao rezultat, tj. dva trenera! A ne da se bavimo rasporedom...
Da nemaš temu Veleža na ovom portalu shvatio bih nbuloze koje pišeš. Ovako, ipak shvatam? 2 - ? je napisao/la:' $ ' $ " " у $ $ сезоне све - " " јасно, ? $ се ? ? $ ' " " " а $ ' на $ $ готово ' " " РС, ? $ & не ' $ ?... Па " ? су све ? $ транспарент " ? $ $ & сезоне - на $ & $ " "
" je napisao/la:" $ се $ је ово твоје ?а $ је " ' "
у & ? ' $, " пут & ' " пост " не " се са "
heh kod nas se juće pričalo i to od pouzdanih ljudi sa zapada,da je navodno Borac kupio ukamicu Sarajevu u Istočnom Sarajevu protiv Slavije,u zamjenu za tri boda u zadnjem kolu.Iskreno nadam se to nije tačno,mada mi je sumnjivo jer taj par nije bio u ponudi na kladionicama koja je puno neizvjesnija bila od recimo utakmice Borac Modriča,koja je bila u ponudi.Schlager je napisao/la:Ako ovo cita neko iz uprave,moja molba je da se kao ni dosad, slucajno ne upustate u neke prljave dogovore sa Velezom,jer to nismo radili ni kad smo ispadali iz lige,dostojanstvo je najvaznije.
Ne dati njednom sudiji ili drugom klubu ni marke,posteno biti drugi ako treba i svaku paru cuvati za stadion i pojacanja u ljetnom prelaznom roku,a lopovima i mesetarima-KITA!
" ' ? се у $ " ? $ се " ? а не у првој ? ' ? " у $ " а на & & " прву ? ' ? на $ '. $, $ је управа " " ? ? ? " " ? ? $ је $ па $ / " & 6 " ? $, & " ?. $, наравно $ је пун $ у & ? " % " навео ? " " " ? с &, " & & " је " ? " тренера, & $ ? ? $. " на & $ се " " ' у & је & сосу " " ? су $ " $ $ на $ ? " ? $ рата " струја " $ " $ " ?, & " у $ ?... " $ се ? $ " $ стварају ", $ " % те ? " & " $ а не " "Simpatizer je napisao/la: Uprava je obezbijedila licencu i za to svaka cast. Ipak, rijesila je samo ona dugovanja koja je morala da bi se dobila licenca. To radi svaka Uprava u iole normalnim klubovima. Ali evo, posto ranije nismo bili u stanju ni to da uradimo, pohvalicu ih jos jednom.
Finale Kupa i 2. mjesto jesu dobri rezultati, ali kada se uzmu u obzir gluposti koje su se odvijale tokom zimske pauze( tjeranje Stojnica i maltene prisilna prodaja Bilbije), kao i lose igre tokom cijelog proljeca, mozemo zakljuciti da je i na taj rezultat bacena mrlja. Moglo se i vise da nije bilo "turbulencija".
Publiku su vratili prije svega momci pod Stojnicevom komandom (ne zaboravimo Jagodica koji je otjeran a koji je stvorio onaj tim iz jesenjeg dijela) a ne Uprava. Ti igraci su u klubu bili i prije njih. Ovakvu posjetu imamo samo zahvaljujuci igrama od jesenas i bodovnoj zalihi koju smo tada stekli zahvaljujuci Stojnicu i igracima, od kojih neki nisu vise u klubu. Da ovako igramo od pocetka sezone na svakoj utakmici bilo bi nas 2000 pacenika koji smo uvijek tu a mi bismo zavrsili ispod 5. mjesta.
Za rekonstrukciju cemo vidjeti kako ce se odvijati, jer vrijeme polako curi. Ako ostvare taj zacrtani projekat moglo bi se reci da imaju uspjesan mandat. Obecali su da cemo igrati Evropu na Gradskom. Ako to obecanje ne ispune neka se tjeraju u tri lijepe! Ja nisam od njih zahtijevao da sminkaju stadion, vec sam ranije napisao da bih isao da gledam klub i na Pecari, ali ne bi bilo lijepo da slazu kada su vec laprdali o tome.
borac_sampion je napisao/la:Sta je sa tenderom? Radi li se ista na stadionu?
Buraz to te lazu ba vjeruj mi,iskreno ti kazem sve se zna iz lige ispada Modrica i Travnik ?Tako da Slaviji netrabe nizasta ba , a igrece Slavije **** boli vjeruj mi?ljudi nemaju platu mjesecima?Pozz i da znas da je Borac nudio Zelji titulu njima kup,Zujo glatko odbio sto posto tacan info?Zeljo sampion vjeruj mi dupla kruna uzivajTMovac je napisao/la:heh kod nas se juće pričalo i to od pouzdanih ljudi sa zapada,da je navodno Borac kupio ukamicu Sarajevu u Istočnom Sarajevu protiv Slavije,u zamjenu za tri boda u zadnjem kolu.Iskreno nadam se to nije tačno,mada mi je sumnjivo jer taj par nije bio u ponudi na kladionicama koja je puno neizvjesnija bila od recimo utakmice Borac Modriča,koja je bila u ponudi.Schlager je napisao/la:Ako ovo cita neko iz uprave,moja molba je da se kao ni dosad, slucajno ne upustate u neke prljave dogovore sa Velezom,jer to nismo radili ni kad smo ispadali iz lige,dostojanstvo je najvaznije.
Ne dati njednom sudiji ili drugom klubu ni marke,posteno biti drugi ako treba i svaku paru cuvati za stadion i pojacanja u ljetnom prelaznom roku,a lopovima i mesetarima-KITA!
Helenejse nadam se da nečemo prosuti ovu prednost od 3 boda do kraja.Pa da neće biti važno dal je kupljena ili ne
Izvinjavam se na offtopicu
Ma da, sve ti znas, i ko ispada i ko kome nudi, ti si jel' prisustvovao tim svim dogovorima, ili si cuo od nekog druga a njemu rekao drugi drug koji je to cuo od Milana-tarotazorz je napisao/la:Buraz to te lazu ba vjeruj mi,iskreno ti kazem sve se zna iz lige ispada Modrica i Travnik ?Tako da Slaviji netrabe nizasta ba , a igrece Slavije **** boli vjeruj mi?ljudi nemaju platu mjesecima?Pozz i da znas da je Borac nudio Zelji titulu njima kup,Zujo glatko odbio sto posto tacan info?Zeljo sampion vjeruj mi dupla kruna uzivajTMovac je napisao/la:heh kod nas se juće pričalo i to od pouzdanih ljudi sa zapada,da je navodno Borac kupio ukamicu Sarajevu u Istočnom Sarajevu protiv Slavije,u zamjenu za tri boda u zadnjem kolu.Iskreno nadam se to nije tačno,mada mi je sumnjivo jer taj par nije bio u ponudi na kladionicama koja je puno neizvjesnija bila od recimo utakmice Borac Modriča,koja je bila u ponudi.Schlager je napisao/la:Ako ovo cita neko iz uprave,moja molba je da se kao ni dosad, slucajno ne upustate u neke prljave dogovore sa Velezom,jer to nismo radili ni kad smo ispadali iz lige,dostojanstvo je najvaznije.
Helenejse nadam se da nečemo prosuti ovu prednost od 3 boda do kraja.Pa da neće biti važno dal je kupljena ili ne
Izvinjavam se na offtopicu
Novac za rekonstrukciju stadiona je obezbjedila Vlada Republike Srpske, grad tj gradska uprava samo provodi proceduru...opustenoBL je napisao/la:@ ? 2 - ?
ma kako ih podrzavati kad tjeraju sve sto valja.Kao prvo,renoviranje stadiona nisu oni finansirali vec grad ciji je stadion,moraju nesto napraviti ako nema nista od onog na banjaluckom,dalje placanje tih osnovnih obaveza pema drzavi moralo je doci kad tad,mada mislim da su preklapali sve i svasta samo da se rese dugovnja,a uostalom postoje i sponzori,kako drugi dolaze do love?nema svako grad da ih finansira.
% " $ поноса " ?!Schlager je napisao/la:Da se ne zaboravi sta se desilo na danasnji dan prije 22 godine
DANI PONOSA I SLAVE!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.