BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Marti može biti problem u drugom kolu, Damirovo godište, velika nada koja nije uspjela ispuniti očekivanja...ali sasvim sigurno posjeduje kvalitet...igrali su jednom jedan protiv drugog i Marti je slavio pobjedu
Ja odo u sumu pripremat se za zime , a kad se vratim hocu da vidim jos jednu ch titulu u damirovoj kolekciji 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Dobar je moj qurac.shminka je napisao/la:Bolji je Sijsling dosta od rankinga i igara koje trenutno prikazuje, ima jako dobar servis i forhend. Ravnog bekenda gotovo da i nema, pa se koristi bekend slajsom. Damir ga treba drzati sto vise na toj strani i bit ce poprilicno bezbjedan u razmjenama.
Smece od tenisera u konstantnom padu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Ajmo Dzumiiiiiii 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ajde Damac po novu titulu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo Damire. Vrijeme je za novu titulu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ajmoooo, dajte link
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Šta se više ovoliko pomjera! Sve pomalo i sa 14 ode na 14.45h
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali neće meč još početi, igra se ITF meč između Tene Lukas i Marie Benoit, rezultat je 7-5 , 2-3 bez break-a.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fino, još samo da odu u tri seta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa vjerujem da i hoce u 3 seta koji smo mi baksuzi, ko onda kad smo cekali Lucicku s onom Kornet Sladoled 
We beli5ve!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Lijepa Tena

Žestoko me nerviraju ove bitcharke
Zamisli kako je tek meni brejkaju se po 16i put a ja igro na ovu Tenu.
Effenberg je napisao/la:Zamisli kako je tek meni brejkaju se po 16i put a ja igro na ovu Tenu.
edit. A mozda i nece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.