Dje nadje ovih 6....ElCartel11 je napisao/la:Sve ispod 15.946 ce biti losejoker90 je napisao/la:Niko nam nije mogao zakomplikovati zivot ko mi sami sebi.. Kakvu posjetu sutra ocekujete??
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Dje nadje ovih 6....ElCartel11 je napisao/la:Sve ispod 15.946 ce biti losejoker90 je napisao/la:Niko nam nije mogao zakomplikovati zivot ko mi sami sebi.. Kakvu posjetu sutra ocekujete??
Kod mene pise rukomet Bundes liga poslje Standard Lokeren...PitarBordo je napisao/la:ArenaSport1 prenosi, evo i dokaz:
[img]http://i.imgur.com/rLowXYt.png[/img]
Izbaci 5 i dobijes 1946kenanbrajic je napisao/la: Dje nadje ovih 6....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Iako se ne slažem sa pola kritika koje si nabrojao, mislim da svako ima pravo da kritikuje koga hoće. U tome i jeste poenta fudbala. Možda je baš neka od tih kritika došla do glavuša onih gore, pa se nešto promjeni.muhamedhulk je napisao/la:Opcenito: Kako sad napadate Puzija, tako ste nekad napadali prosle sezone Barica/Kallasija/Dzemu i prizeljkivali nekog drugog na poziciji desnog beka/Hebibovica. Kad je mali dosao sad ne valja, sad je Baric za njega Cafu
Sad kad Bekic2 odigra kao LB, i (ako) zariba, bice dajte Puzija nazad, bar zna u defanzivi
I tako u krug...
Poenta je da nije bitno ko igra, nego pristup mora biti dobar, zalaganje ogromno..pa se onda imamo cemu nadati))
A sad SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
keno83 je napisao/la:link?'
Arena sport 1xbox je napisao/la:Ima li prenos?
Ma nema strima tebra nikakoxbox je napisao/la:Ne mogu preko mobitela da gledam. Ima li kakav fazon?
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, Laganini1986 i 26 gostiju.