Simon rijesava.
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Evo naplatise srbi promasene trice, ovo je gotovo sad
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
to je to. ove dvije simonovićeve trice i sad samo razlika ide prema gore...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Cuj faulGunner4 je napisao/la:Ovo ako nije faul nad Bogdanom ne znam sta je.
Pazi ovo globalno zagrevanje sto uzima danak, sto su Finci nabacili boju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Srbija ocekivano, bilo je pitanje kad ce ih procepit
Nad tobom sunce najljepše sja
Svaki od njih je rodjen u Finskoj ili mu je majka finkinja sem WilsonaGunner4 je napisao/la:Ovo ako nije faul nad Bogdanom ne znam sta je.
Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Eurobasket 2015
Da si realno napisao rekao bi da se greske prave na obe strane... Ali tako je kada se gleda samo u jednom pravcu.KopLfc je napisao/la:Kako mrzim ovakve komentareGunner4 je napisao/la:FIBA cetnicka organizacija.KopLfc je napisao/la:Guraju se Srbi itekako,kome smeta šampionska Finska ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Ispade ja sad napisao Srbi cetnici,ne kontam ?
Samo sam realno napisao da se guraju danas i to je to,ako se ne slazes preskoci odj.ebi ili sta god vec.
Fuj
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Da mi je neko reko da će Simon da prelomi bilo koji meč u životu...

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo. Krenuo ih šut a Fince stao skroz.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne budi smijesan, ondje se jedino mogao faul u napadu svirat. Salin se doktorski postavio.Gunner4 je napisao/la:Ovo ako nije faul nad Bogdanom ne znam sta je.
Inace gotovo je ovo, najbolji prikaz moci Srbije i timskog duha su ove dvije trojke SImona i onda jos jedna Ercega.
Sudije su krive što su Srbi svjetska sila.. Jbg...
Artiljerija zakasnila 30 minuta, ali od nje bijega nema. Dominiraj.
Artiljerija zakasnila 30 minuta, ali od nje bijega nema. Dominiraj.
Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio 
Mogu misliti ako se Srbi nalete na Talijane u polufinalu, kakav će to meč da bude
Mogu misliti ako se Srbi nalete na Talijane u polufinalu, kakav će to meč da bude
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
Niko nije rekao da su sudije krive,ala ste i vi cudan narod u pm i totalno odbojan.
Cijelo vrijeme izvrcete rijeci,nikako da se pomirite sa cinjenicom da su vas sudije pogurale,da je bilo obrnuto,ne bi se moglo opstati od vas po forumu.
Cijelo vrijeme izvrcete rijeci,nikako da se pomirite sa cinjenicom da su vas sudije pogurale,da je bilo obrnuto,ne bi se moglo opstati od vas po forumu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
A kao da je neki teski poguranac. Ljudi su pet puta kvalitetniji od Finaca i prosli bi ih glat i da sudija gura Fince. Melem za oci ova igra krajem trece i pocetkom cetvrte.
Al' zato ako ih krene šutEpidaurus je napisao/la:Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja sam misljenja da bi mozda Vasa bio isti ako ne i bolji od Markovica
steta sto finska protiv sraba ispade
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Što je šteta? Pa Srbi su sigurno kvalitetnija reprezentacija i sigurno imaju više da ponude od FinacaKufur je napisao/la:steta sto finska protiv sraba ispade
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Inace ono,bas su male sanse da ih krene...Gdje ce krenuti Bellinelija,Gallinarija,Gentilea...Epidaurus je napisao/la:Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
Najveca glupost mi je kad se neko vadi da je drugog krenuo sut,pa eto zbog toga pobjedili.Pa normalno da ce krenuti sut kad znaju,sto ne krene sut sutala,gordica itd itd...
E ako ih krene onda ih ni Francuzi odbranit ne moguFaraonTM je napisao/la:Al' zato ako ih krene šutEpidaurus je napisao/la:Vrlo jednostrana ako Italijane ne bude s.r.a.o sut. Sve osim ubjedljivog ulaska Srbije u finale je za mene prvorazredno iznenadjenje.FaraonTM je napisao/la:Još ih dobro nabiše, a do prije 3 minute egal bio
Olympique ja tu navijam za Italijane zbog doktora Galloa al realno je da Italijani trebaju strasan napad tu utakmicu (ako do nje dodje uopce) da dobiju Srbe jer su odbrambeno mnogo tanki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.