Koji poklon je bila kvota 1.7
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Koje demoliranje,iskren da budem ovdje sam i ocekivao ovako nesto,Damirov gameplan ne odgovara Sijslingu nikako.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bravo Damire, ide ovo 2:0 lagano.
Konto sam da ce biti peglanje, ali ko sto reko prije nema ovaj Sisling veze.
Konto sam da ce biti peglanje, ali ko sto reko prije nema ovaj Sisling veze.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Sve je super, ali da je 6 1 5 1 (40 0) za Dzumija ja bih i dalje strahovao 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ledje 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jeftina greška na break loptu, nije bilo potrebe da ide po paraleli, samo držati lopticu u igri i Sijsling bi promašio, šteta
Ma nema ovaj sta traziti sa Damirom, ocigledna razlika u kvaliteti...
Ide ovaj set 6 2 lagano
Ide ovaj set 6 2 lagano
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
de de, ako ne poznajes Igora - nema potrebe da se razbacujes neznanjembodi123 je napisao/la:Ma nema ovaj sta traziti sa Damirom, ocigledna razlika u kvaliteti...
Ide ovaj set 6 2 lagano
Igor je mnogo jaci nego sto to ranking pokazuje i trenutna forma
14-o Challenger finale (6-7 do sada) i posebno finale Australian Opena u dublu - dovoljan pokazatelj da mu ovo nisu najbolji dani
ali
Nema, ali treba prelomiti meč do kraja, propustio je dvije velike prilike i po svemu sudeći ulazi u neizvjesnu završnicu drugog seta, bespotrebno
Kakav Sijsling bolan, pa tipovi igraca kao on Damiru leze, ne moze on bez bekenda igrati nikako sa Damirom, to prolazi protiv igraca koji imaju dobar servis a losije udarce sa baselinea, al protiv igraca koji su jaki sa baselinea on nema sta traziti, taman da je GS sampion...
I Damir opet sam sebe ukopa sa ovim drop-shotovima, ne znam fakat koji je njemu qurac pa svaki drugi poen pokusaje zavrsit drop-shotom...
I Damir opet sam sebe ukopa sa ovim drop-shotovima, ne znam fakat koji je njemu qurac pa svaki drugi poen pokusaje zavrsit drop-shotom...
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 sep 2015, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja kako glupo izgubi svoju servu .
Tako to ide kad ne završi protivnika do kraja, umjesto da ima 5-2, Damir je na 2-5, a Sijsling je počeo pogadjati forhend
tipičan primjer davanja umjetnog disanja protivniku
tipičan primjer davanja umjetnog disanja protivniku
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 13 sep 2015, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Damir je ono sto jest .Ugasio sam stream netreba se djaba nervirat .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Dmire, djeda mrazu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
risingforce
- Kontakt:
kakav raspad u 2.setu..
**** ga
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Klasično Damirovo. Umjesto da lagano ovo riješi on protivnika vrača u meč Ma svaka čast
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svejedno ne može ovo zijaniti, prevelika je razlika u kvaliteti, samo zapet na početku seta i napraviti break
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.