Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Takovo jbe Nutelu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Objavljeno na stranici Jelene Rozge na fb.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
ja ne znam kako nekome ona može biti zgodna??
a i glas joj je ubi bože...kreštavica obična... nemojte da ja počnem stavljati svoje susjede, bivše il prijateljice
a i glas joj je ubi bože...kreštavica obična... nemojte da ja počnem stavljati svoje susjede, bivše il prijateljice
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- theboss_RD07
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:ja ne znam kako nekome ona može biti zgodna??
Na mute se ona sluša jbg tidubrava je napisao/la:a i glas joj je ubi bože...kreštavica obična... nemojte da ja počnem stavljati svoje susjede, bivše il prijateljice
Postavljaj, to i čekamo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ček, ti to ozbiljno da ti je zgodna??rio_Ferdy88 je napisao/la:dubrava je napisao/la:ja ne znam kako nekome ona može biti zgodna??
Na mute se ona sluša jbg tidubrava je napisao/la:a i glas joj je ubi bože...kreštavica obična... nemojte da ja počnem stavljati svoje susjede, bivše il prijateljice
Postavljaj, to i čekamo
a di da postavim
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvo tijelo (Selmadubrava je napisao/la: ček, ti to ozbiljno da ti je zgodna??
Postavi u PPdubrava je napisao/la:a di da postavimdi je ona tema ljepotice?
Šalim se, slobodno sliku nabaci ovdje, neće ti niko zamjeriti, čak štaviše
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- samo_lijevo
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:ja ne znam kako nekome ona može biti zgodna??
uvijek si znao druze dubrava.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ja ne znam kako ona nekome moze biti nezgodna ?!?!dubrava je napisao/la:ja ne znam kako nekome ona može biti zgodna??
Ne vrijedi o ukusima raspravljati,svoj ti pos'o.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Ivana 
al, ima i boljih 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svako ko kaže da nije zgodna može sam zatražiti ispisnicu iz muškog roda 
Eto, sad bih i ja mogao reći da ta tvoja nije zgodna, iako je to daleko od prave istine, kao i ono tvoje za Jelenu.
Eto, sad bih i ja mogao reći da ta tvoja nije zgodna, iako je to daleko od prave istine, kao i ono tvoje za Jelenu.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma Jelena meni stvarno nije zgodna ni lijepa..... jebga.. a ova gore sto sam stavio ima odlicno tijelo, al mi nije lijepario_Ferdy88 je napisao/la:Svako ko kaže da nije zgodna može sam zatražiti ispisnicu iz muškog roda
Jele je boginja za ovu. Pogledaj joj stopala. Instant turn off.dubrava je napisao/la:ma Jelena meni stvarno nije zgodna ni lijepa..... jebga.. a ova gore sto sam stavio ima odlicno tijelo, al mi nije lijepario_Ferdy88 je napisao/la:Svako ko kaže da nije zgodna može sam zatražiti ispisnicu iz muškog roda
Eto, sad bih i ja mogao reći da ta tvoja nije zgodna, iako je to daleko od prave istine, kao i ono tvoje za Jelenu.zgodna jest, al ovo sam stavio za ovu mlađariju
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Drugi kontekst potpuno, ali sam znao da to moze nekome pasti napamet, pa cu ukloniti sliku.Kawhi je napisao/la: Neonacista?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kawhi je napisao/la:Jele je boginja za ovu. Pogledaj joj stopala. Instant turn off.dubrava je napisao/la:ma Jelena meni stvarno nije zgodna ni lijepa..... jebga.. a ova gore sto sam stavio ima odlicno tijelo, al mi nije lijepario_Ferdy88 je napisao/la:Svako ko kaže da nije zgodna može sam zatražiti ispisnicu iz muškog roda
Eto, sad bih i ja mogao reći da ta tvoja nije zgodna, iako je to daleko od prave istine, kao i ono tvoje za Jelenu.zgodna jest, al ovo sam stavio za ovu mlađariju
šta ti imaš fetiš na stopala
ma rozga je da ne kazem sta... suvise umjetna i premršava.. al bože moj, dobro je sto volimo razlicito...
Trib, pa naravno da ce ovom malome pasti nacisti na pamet.. da si stavio Tom i Jerrya njemu bi pali na pamet benito i ado
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
So you get it off on foot, you pervertKawhi je napisao/la: Instant turn off.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Volim da naucim od @Kawhija , znaci mizantropi=neonacisti.dubrava je napisao/la:
Trib, pa naravno da ce ovom malome pasti nacisti na pamet.. da si stavio Tom i Jerrya njemu bi pali na pamet benito i ado
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.