NK Zvijezda Gradačac

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zoom088 » 13 sep 2015, 11:33

vatreni je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
carli22 je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, cuj ba nemamo pravo na kikis. Imamo jer se ima igrat jos 24. kola, a Orasje kad se posklizne jednom gotovo je, mozetel shvatit da smo od prve cetiri utakmice tri igrali u gostima. Ako je istina da ce sutra nasi navijaci placat ulaz, ja bi vama na proljece cenera, pa ko koga. Pozdrav za komsinice :)
Pa vi ste nama na i na prijateljsku utakmicu ulaz naplatili 5 KM. Sto se cudis sad?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jbg.to je ipak prijateljska bila sa premijerligasom.....koliko znam u prvenstvu,u boksu za gostujuće je uvijek bilo besplatno osim tekme sa Sarajevom jer su trazili čitavu tribinu.
Pa igrali smo mi prijateljske i sa Slobodom, Sarajevom, Radnikom i ostalim PL-igašima pa se nije naplaćivao ulaz. Nebitno...odluka Uprave je takva da je ulaz za Sjever 5 KM i to se ne može promijeniti.

Iskreno, nadam se da ću danas vidjeti ovog Pisku, da mu objasnim upravo ono o čemu @sodaacm piše ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

NKZ07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la NKZ07 » 13 sep 2015, 17:07

Kriticno.... :mrgreen:
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 13 sep 2015, 17:58

reddragon001 je napisao/la:Da vas sutra mlatnemo pa ne moramo ni uci u PL.
Vi koga drugog mlatite, mozda Rudar naredno kolo kuci nas necete, lijep pozdrav do proljeca, a tad mozda budete s novim trenerom jer tesko da ce ovaj ostati :)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 sep 2015, 18:07

samolukavac je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Da vas sutra mlatnemo pa ne moramo ni uci u PL.
Vi koga drugog mlatite, mozda Rudar naredno kolo kuci nas necete, lijep pozdrav do proljeca, a tad mozda budete s novim trenerom jer tesko da ce ovaj ostati :)
Čestitke Radničkom na pobjedi,a Zvijezdi opstanak u prvoligaskom drustvu pod usloovom da sve domaće pobijedi..... :oops: :oops: :oops: Iskreno bih volio da ovaj otpad od trenera i igrača rastjeramo i da sa nasom djecom dostojno ispadnemo u 2.ligu sjever.Ne znam samo koje budale finasiraju nehljebovce.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 13 sep 2015, 18:23

Bgm.ovaj nam poraz nije trebao...nadam sa malo većem izvještaju forumasa koji su bili na utakmici,šta je dovelo do poraza..

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 13 sep 2015, 19:05

Što prije zaboraviti poraz idemo dalje ima još dosta posla nema predaje

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 13 sep 2015, 19:07

Ja sam uvijek govorio da mi sa kantona,Orasja i Modriče mozemo skockati ekipu za prvaka Prve lige,a dobar dio njih i Premijer lige.Hoćemo mi plaćati iz drugih kantona i Srbije polovnjake koji samo lovu uzmu,glume frajere po gradu i g.ze trebe,a od igre nista.Ko ih smo plaća :crazy: :crazy: :crazy: Taj nas Jogunčić .ebava dok je igrao za Bratstvo,Slobodu pa sad Radnički.Dovodimo Mornare i pič.e materine a oni nista.Ubjeđen sam,da su malo normalniji bili da bi svaki igrač iz komsiluka grizao za uslove koji oni imaju.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 13 sep 2015, 19:16

Trener se može naći i na forumu, džaba plaćamo strance, ima tu i menadžera, novinara, Direktora..... Joj sad kad krene priča

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 sep 2015, 19:30

Valja pauzirat s ovom temom jedno 7 dana. Bar do sljedece pobjede ;) Sad kad krenu ljudi srat, evo vec smrdi.
@vijestifriske i @BiberBiber su najkasnije do sutra na ovoj temi :urnebes:

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 13 sep 2015, 19:37

Tema je prepustena do daljneg:maloumnicima,dupeliscima i nadasve ljudima od struke.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 sep 2015, 19:59

steta za poraz danas ali zvijezda jos nije prebolovala djecije bolesti ove lige.
odlicno otvorena utakmica lopta u posjedu radnicki nije bukvalno pogledao prema golu.dajemo gol stalno napadama .ja kontam eto bodova.kad u drugom poluvremenu radnicki pravi presing a nasi u sesnest svi.iskoristavaju desetak minuta i okrecu rezultat.kasnije smo imali sansu isanovica za bod ali on bazen nemoze pogoditi.

zasluzena pobjeda radnickog sve korektno,sudija odlican.samo smo mi odnosno trener zakazao.za ove lige nisu pliska i brkovic.oni ko zecici skakcu po terenu a znamo kakvi fajteri trebaju za prvoligaske oranice.

danas je debitovao i muris piric i po meni bi mogao dobro zaostriti konkurenciju u ekipi.meni se svidjelo i ocekujem ga protiv rudara na domacem terenu.

nista nije izgubljeno naravno ako je trener vidio greske i ako ih ispravi do bihaca i gracanice.dok za domace utakmice nece biti problema .

ekipa je dosta dobro izgledala prvo poluvrijeme sa zvonicem na stoperu i islamagicem na veznom,samo da faca dobije priliku ispred misana i bice to dobro.

prosle sezone je usla mladost sa 8-9 poraza tako da treba ostat uz ekipu jer tesko je odigrati 4 gostovanja i dvije kuci i traziti da bas budu dobri.moju podrsku imaju jos i veliki sam optimista i dalje da cemo prvi proci kroz cilj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 13 sep 2015, 20:04

zmaj348 je napisao/la:Bgm.ovaj nam poraz nije trebao...nadam sa malo većem izvještaju forumasa koji su bili na utakmici,šta je dovelo do poraza..
Ono sto vise boli od poraza jest to da je naucna fantastika odigtati tri pasa.teren los ali o njima jr bio. Prvo pol. Sretno smo dali gol al radnicki nije imao sansu doduse ni mi. Drugo pol. Kuduzovic nas razvalio potpuno zasluzena pobjeda. Sudija korektan kao i domacin tako da se nemamo sta zalit. Cestitke radnickom na zasluzenoj pobjedi.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 13 sep 2015, 20:05

Lahko je pisati ovdje trebali ste otic u lukavac i pametovati. Ja sad s utakmice, cak sam izaso zadnjih 20 minuta da ne gledam onu bruku od igre i bruku od sudenja koje je danas objektivno i realno bilo kakvo zna biti. Svaka cast ekipi Radnickog iako prvo poluvrijeme su izgledali kao neka druga ekipa dok su drugo nas zgazili. Nas trener dali svjesno ili ne svjesno se povukao i izgubio utakmicu, SIOXU jako korektni, dok par likova na zapadu gdje sam bio malo su dobacivali i Joguncic ono **** doce u Gradacac pa nek onako mahne rukom. Bit ce tesko u nastavku. A sad pljuvaci navalite, i da vas obavijestim da vec duze vrijeme za vasu radost nisam u klubu, svremena na vrijeme napisem po nesto sto mi se posalje, tako price o zvanicnom prestavniku presu itd su davno zavrsene, i dalje nastavljam da dajem svom klubu koliko mogu. a LJUDI koji su placeni nek se malo vise pozabave sa klubom. I poruka za pljuvace KLUB SE VOLI I KAD GUBi I KAD VODI....
Zadnja izmjena: reddragon001, dana/u 13 sep 2015, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 13 sep 2015, 20:07

Bojim se da mi opasno zaostajemo za Orašjem,jest da smo imali 4 gostujuće utakmice,ali ovoliku razliku neće biti lako stici..još kad dodas vjetar u leđa u vidu sudija.Bgm-teško..

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 sep 2015, 20:26

Tesko vama ako se sa Risticem borite za PL,ono vam je igrac manje na terenu.jbt elegancije,ima li 100kg!
Imali ste danas sve uslove za pobjedu,vodili ste i bili bolji.ali onda vas drugo nije bilo nigdje,dzaba imena u ekipi.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 13 sep 2015, 21:13

Ma Orasje vjerujte nije toliki problem, jer nece u PL, ovi ostali nam ne bjeze puno i to je dobro. Ono sto boli je odnos pojedinaca, prvo poluvrijeme danas onako tanko, al smo uspjeli povest, dok smo se u drugom izasli odmah branit i dobili smo sto smo dobili. Ja stvarno ne znam zasto Colic sjedi na klupi, dok Brkovic pruza uzasne partije takodje i Ristic.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 sep 2015, 21:28

Danas smo morali odigrat nerijeseno,ali sta je tu je.Ja bi reko da smo vec izgubili jednu mec loptu samo neznam kolko cemo ih imati.Orasje sigurno ima ambicije za ulazak u pl netreba bit u zabludi osvjezeni su oni u svakom pogledu znao sam to prije pocetka prvenstva,a koje gledo prijateljsku sa njima vidio je da su jaci od nas po pitanju agresivnosti i borbenosti,ako mi to nepoboljsamo u svojoj igri tesko cemo ih stic. Uostalom imamo igrat sa njima gdje ih moramo dobit.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 13 sep 2015, 21:34

Ja sad ocekujem niz od pet uzastopnih pobjeda, ako to ne ostvare ovi momci, nazalost nece moci izboriti Premijer ligu i tu prica zavrsava.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 13 sep 2015, 21:35

Ja neznam kako ko gleda ali danas je Ristic bio najbolji igrac Zvijezde a to sto njemu kao napadacu vezni red nije pripremio niti jednu sansu to nije do njega. Pejic takodje dobar ostalo slabo
Mislim da mi nismo ekipa za PL nazalost i da od toga nema nista.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 13 sep 2015, 21:36

theboss_RD07 je napisao/la:Valja pauzirat s ovom temom jedno 7 dana. Bar do sljedece pobjede ;) Sad kad krenu ljudi srat, evo vec smrdi.
@vijestifriske i @BiberBiber su najkasnije do sutra na ovoj temi :urnebes:
Zalosno jee sto sam ja i jos dva tri forumasa bio realan od pocetka i bicu do Kraja. Bio sam realan od pripremnih utakmica a vi ste dizali sve u nebesa. Eto u prbih 6 kola zaostajemo 10 bodova. Zalosno.
sve za nasu zvijezdu !!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.