Zaccardo je pecina lik, ima ga i u sirinu i u visinu
Proradice Monto kad najvise trebalo, postace drzak
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Onaj spisak od prije 7 dana je bez Rominih i Interovih igraca, mada iz Intera nema koga ni zvati. Mislim da ce Perota upasti u tim, kao naravno i De Rossi. Kad bi ja birao formaciju, bila bi 4 odbrambena, tri vezna (DDR-Pirlo-Montolivo), 2 krila (Di Natale i Casano) i jedan napadacInterista di cuore je napisao/la:Mah rezultat je bitan,ako si dobar ko da je bitno kako igras.Perrotta nije na spisku,tu racunaj Marchisia,on ce to igrat sigurno...a Gattusa ja ne volim,al mi je posto drazi nakon crvenog u prvom derbiju ove sezone
.postujem ja njeg za sve sto je uradio za repku al mi nije drag jer igra za Milan,meni najmrzi klub
.
Ponos Torina je napisao/la:
![]()
ne kontaš ti barem mene, nema veze što je to sad u pitanju juve, reci ti meni u kojoj još reprezentaciji na svijetu se poziva 8 igrača sedmog tima na tabeli i to 4-5 odbrambenih a njihova odbrana je urnebesna komedija sa džimom kerijem u glavnoj ulozi??daffy je napisao/la:trenutna forma jeste sigurno.. ok, pretjerujem mozda navijacki.. ali medju top 3 je trenutno 100%.. Vidic i Puyol mozda sa njim.. a prema postovima se da zakljuciti kako vam je krivo sto ima juve 8 igraca u repki..
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.