dubrava je napisao/la:
šta ti imaš fetiš na stopala
ma rozga je da ne kazem sta... suvise umjetna i premršava.. al bože moj, dobro je sto volimo razlicito...
Trib, pa naravno da ce ovom malome pasti nacisti na pamet.. da si stavio Tom i Jerrya njemu bi pali na pamet benito i ado
Logično da sam futfetišar. Nema ništa ljepše.
Pa u ovoj situaciji je čak i bolje da je neonacista nego mizantrop. Neonacisti ne mrze sve ljude.
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Instant turn off.
So you get it off on foot, you pervert
Taj sam.
Tribalian je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Trib, pa naravno da ce ovom malome pasti nacisti na pamet.. da si stavio Tom i Jerrya njemu bi pali na pamet benito i ado
Volim da naucim od @Kawhija , znaci mizantropi=neonacisti.
Kawhi, os da ti uslikam svoje noge? u raznim pozama
pa ti posaljem
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Doduše ova Dubravina ima nogu ko Sabonis, ne bi je bilo teško pronaći da je Pepeljuga
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kawhi je napisao/la:
Stavljaš sliku koju stavljaš i čudiš se nešto.
Da sam okacio pesmu decjeg hora Kolibri, ti bi me opet pitao da nisam neonacista. Ali ne zameram, vi Teksasani ste cudni ljudi, mi iz vecih gradova kao sto je Chicago drugacije razmisljamo.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Doduše ova Dubravina ima nogu ko Sabonis, ne bi je bilo teško pronaći da je Pepeljuga
moja Tina kakav samo set tangi ona ima.. a dupe samo takvo.. ufff... aj necu vise stavljat, pomislit cete svasta..
nogu ko sabonis hahahahhahaha
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
trib, neam pojma, prvi put čujem za to, evo sad pročitao... ne znam što ne zavežu nekog i ubace dolje... samo ga izvuku onda, pa ko ziv ko mrtav...
Miksam to, NFL Redzone, Milanski derbi i argentince
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav sam ja peh, uvijek mi se dešava ova situacija, i dok sam išao u školu i na fax i onako kad odem do grada:
Kada čekam tramvaj u parku ili na Marijin dvoru (kod SCC-a) i moram ići dalje od Pofalića, i čekam malo duže, preko 10 minuta, prvi koji naiđe je KEC. kuknjava kuknjava
hilmo je napisao/la:Kakav sam ja peh, uvijek mi se dešava ova situacija, i dok sam išao u školu i na fax i onako kad odem do grada:
Kada čekam tramvaj u parku ili na Marijin dvoru (kod SCC-a) i moram ići dalje od Pofalića, i čekam malo duže, preko 10 minuta, prvi koji naiđe je KEC. kuknjava kuknjava
#firstworldproblems
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..