AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 sep 2015, 22:34

Ovaj Cerci beskorisniji od Honde.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 sep 2015, 22:36

mah, nista od ovoga, batali ovo :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 13 sep 2015, 22:37

Šteta što nemamo adekvatnih zamjena, inače meni Bonaventura nakon ovog šuta ne bi zaigrao barem 2-3 utakmice.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 sep 2015, 22:38

Ne mozes igracima nista zamjeriti, dobra partija, izuzev Honde koji ne postoji. Ali vadjenje Bacce kad gubis, svaka cast Miha po ko zna koji put... kao i za ostavljanje Cercia u Milanu, a prodaje Saravija, grob te yebo...
Ballo cini mi se ozbiljnije pristupio fudbalu, barem po vecerasnjem, kao i de Siljo... ali zasto svaki yebeni korner izvodi kao i slobodnjak izdaleka/sastrane, umjesto da je u sesnaestercu kao napadac i pokusa ga zabiti? To ne kontam.

Kondogbia ubica, covjek je neunistiv, znalac s loptom, jak na nogama, ma svasta nesto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 sep 2015, 22:40

Fuj **** ti fudbal.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 sep 2015, 22:42

Poraz koji ne boli kao onaj protiv viola kad nismo opucali po golu. ovdje smo imali veliki broj sansi ali nece lopta u gol, igra je bila na puno vecem nivou. Inter nezasluzeno slavio ali boze moj. Kucka veoma dobar kao i Balotelli ovo minuta sto je odigrao. jedini koji nije vrijedan pomena je Honda, i Bonaventura je zayebao na kraju sa ovim ispucavanjima, kad vidis da ne znas ne pokusaji vise yebo mu ja mater.
Nista dva teska meca su iza nas, sad ganajati bodove protiv slabiji protivnika.

FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 sep 2015, 22:42

E tačno ne vjerujem da smo izgubili ovu utakmicu :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 13 sep 2015, 22:42

Kad se vraca Antoneli?
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 sep 2015, 22:45

Pobjedi nas Sinisa :oops:
Vadi Baccu kad vidi da se Honda ne moze sa loptom sastavit i ostavlja cak i Adriana u igri koji je sve promasio veceras. Sjajan potez nema sta,i naravno slag na tortu,njegov voljeni Cerci. :tokralju:

Igrali smo odlicno,pogotovo u prvom poluvremenu,nimalo zasluzena pobjeda Intera.

Forza Milan!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 sep 2015, 22:45

Montolivo se lagano vraca u formu. Kuco odlican. Zapata takodjer.Treba spomenuti i loše odigranu odbranu od strane Romanjolija kod gola
Il Club più titolato al mondo!

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 13 sep 2015, 22:48

Ništa idemo dalje. Svakako ništa i ne očekujem od ove sezone. Sve mi je bilo jasno nakon prelaznog roka, uložiš neke pare na solidne igraće i fale ti 2 dobra/vrlo dobra vezna igrača da bi se imao pravo nečemu nadati i oni nisu u stanju to da urade.

Vjerovatno je Berlu očekivao da će se sa Bee-om to sve brže riješiti pa će on uložiti u ekipu, previše mu bilo i za Witsela na kraju baciti 25mil.

Igra i nije tako loša bila, može proći, ali evidentan je nedostatak kvaliteta.
Zadnja izmjena: <<<PreddatoR>>>, dana/u 13 sep 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 sep 2015, 22:48

Klubu jednostavno fali 10 čovjek s vizijom , dobrim sutom, ne kontam zasto nisu Jovetica doveli makar na posudbu, Inter im ga oteo pred nosom, oni su se zadovoljili kamikazom....jos na to sve Sliniša izbaciva Baccu ostavlja mrtvog Hondu, a šlag na tortu uvodjenje Cercia :facepalm:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 13 sep 2015, 22:51

Haj nije mi krivo dobili su nas sugavo,jedna kontra i gol svake godine isto,više mi je krivo da se svake godine zivciram radi istih igrača ,dok se prodavaju el sharawy,thiago silva,ibra,oni mi ostaju ova dva najgora beka ikada,dvi najveće neznalice nogometa,de silja i abatea skupa s polijem da mi je znati koji ih gura ovih četri pet godina mater im ko ih dovede u instituciju .Inace kad je veću balu ubacivo,koji je više pokazo u ovih pola sata od svih interovih igrača..zašto mora vaditi baccu koji je klasa,a ostavi onog klosara brazilca,po ceme je on to više pokazo od bacce. :roll:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 sep 2015, 22:52

Eto, desilo se bas ono sto sam predvidio. Stvarno bi trebalo da sutim ubuduce... :zzz:

Stvarno se momcima nema sta zamjeriti, odigrali su kako su znali i umijeli, ne mogu pruziti bolje od ovoga. Borbenost na nivou, ni tu nema zamjerki. Fudbal je qrva, sta drugo reci. :mrgreen:
Sinisa je pogrijesio sto je izvadio Baccu i Kucku, imam osjecaj da nas je to poremetilo. Jos ovi postavili bunker i ende.

Ako moramo nekoga pohvaliti, Monto bi mi bio MOTM, Kucka i Jack (osim zadnjih petnaestak minuta) dobri, od sad u ovoj postavi trebamo ubuduce igrati. Bez De Jonga, bez Honde, ovog ocima vise ne mogu, fuj. :puke:
Zapata i Romagnoli odlicni (bez mnogo posla), Siljo dobar u defanzivi, al' prema naprijed je bogu plakati. Ima malo krivice kod gola, al' trebao je neko uci u blok.
Abate nit' smrdi nit' mirise, Adriano nas je kostao boda nazalost.

I eto, sta drugo reci? Nista. Nesretan poraz, yebaji ga. :oops:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 sep 2015, 22:54

Ljudi halalite jbg bili ste bolji ali mi imamo Mancia - najsretnijeg trenera na svijetu a to ti zna bit važnije nego imat najvećeg taktičara na svijetu :mrgreen:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 sep 2015, 22:58

Očigledno nam fali ta desetka, to je zaista pod moranje u januaru.

Na kraju nas je stigla kazna za promašaje Adriana. Balo kad je ušao unio je još malo živosti u igru, mada je trebao uletiti umjesto Honde a ne umjesto Bacce koji je konstanta pretnja za protivnički gol. Izmjena Kucke je mislim taktička jer da je ostao garant bi fasovao crveni jer vidjelo se da je nervozan imao je onaj grub start na Perišića dok je imao žuti... Poli šta reći nije on kriv što nema neko bolji od njega, Cerci :facepalm:

Romagnoli mi se pravo sviđa, mogao bi biti odličan stoper, inače on i Zapata na nivou večeras. Kod gola se faul trebao praviti ranije a ne pustiti da se onako razvije kontra al' helem ni prvi ni zadnji put da nas nezasluženo dobiju. Vratit će nam se nekada valjda :D

Iskreno se nadam da ćemo zadržati nivo igre i u idućim tekmama, raduje me comeback Montoliva jer ako on igra igraće i Milan :clap:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 sep 2015, 23:04

Biscione je napisao/la:Ljudi halalite jbg bili ste bolji ali mi imamo Mancia - najsretnijeg trenera na svijetu a to ti zna bit važnije nego imat najvećeg taktičara na svijetu :mrgreen:.
Nista prijatelju, u ovakvim utakmicama se i uziva i strepi, nekada osjetis gorcinu a nekada i slast pobjede, sta kazu na kraju ce se pamtiti samo pobjednik sve drugo se zaboravlja, i ove sanse Milana i igra, ali to je ono sto nas tjesi i daje nam nadu. Do drugi put, uzivajte :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 13 sep 2015, 23:21

Biscione je napisao/la:Ljudi halalite jbg bili ste bolji ali mi imamo Mancia - najsretnijeg trenera na svijetu a to ti zna bit važnije nego imat najvećeg taktičara na svijetu :mrgreen:.
Al to kratko traje :P
Il Club più titolato al mondo!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 14 sep 2015, 01:49

Balotelli definitnivno mora igrati.
Das Ist Walter

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 14 sep 2015, 09:12

Dobar pravo nastup Balotelija sinoc vidi se da se zeli promijeniti ,samo nelogicna izmjena kod Bacce mijenja ga a ostavlja Hondu koji nije nista pokazo ili Adriana isto tako .....

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 14 gostiju.