FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 13 sep 2015, 23:16

Nije istina, nakon 2-3 treninga lično na preporuku Husrefa Musemića je došao Almir Bekić, naši su bili zainteresovani a on je potvrdio da se radi o dobrom igraču koji nam može pomoći i on je doveden da igra ovo danas što je igrao, a ne krilo. I mojne više neistine jeboga Abdulah.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 sep 2015, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2015, 23:18

farukzidane je napisao/la:kad citas neke komentare ovdje tacno dobro dodje da se nasmijes,,,ko da viceve citas
ja sam cuo da je Ikande dosao jer je dino selimovic dobar sa njegovom tetkom, a dzenan uscuplic dobio otkaz jer je Edisu Kusturici zaboravio kupiti bajaderu :D
Nemoj širiti dezinformacije, nije u pitanju tetka, nego od sestre mu zaova. A nije bila bajodera nego, nego rahat lokum. :mrgreen:
U novi boj ...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 sep 2015, 23:21

Where is Ikande?!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 sep 2015, 23:22

MCMXLVI je napisao/la:Where is Ikande?!
Dobio udarac u mišić trebao bi biti fit za 7 dana.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 13 sep 2015, 23:24

Đe će biti, pjevuši po Hollywood-u sa slušalicama. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 13 sep 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 23:24

Pantelija je napisao/la:
pitic je napisao/la:Prema ovim svim pisanjima da se zaključiti da se je krenulo u laganu akciju skidanja Ibraka. Samo da još saznamo tačne informacije zbog kojih razloga :?:
kad se vec mahala, evo da se mahala, ibraku rade o glavi neki koji imaju razlog zasto to rade da neko "novi" dodje na ibrakovo mjesta a taj novi mu i radi o glavi... sta cemo sad?
Stvari su jasne. Ibrakovo mjesto se atakuje zato što je to glavno mjesto gdje će pare krenuti i za igrače i za managere. Mnogi igrači i manageri kod Ibraka nemaju ni trunke prolaza, a žele da uhljebe svoje igrače, a pri tome da menageri dobro hajruju kroz te poslove. Prvo i osnovno je skloniti sve dušmanske managere oko Sarajeva jer je to najveće zlo kluba, a i sadašnji pojedini manageri igrača su žestoki mahalci i od njih izlaze mnoge informacije šta se dešava u klubu. Jasno je, svi hoće da se dočepaju para FK Sarajeva samo traže način kako.

Ako ga treba otjerati treba ga otjerati radi groznih rezultata i igre na polusezoni ili na kraju sezone ako bude baš tako. Ali u jeku borbe za bodove i pehare pokrenu se ovi ataci, a svi koji atakuju (nenadano u jeku sezone) imaju svoj dio kolača u toj priči.

Cijala ova priča se vrti samo oko para i ko će doći do njih. A svi koji ga tjeraju zbog razloga da bi imali dio svog kolača haram im bilo i dabogda gorili u pakalu zauvijek.

Ako neko ima dokaze gdje je krao neka ih javno pokaže i sutra će biti otjeran, a sve do tada je mahala i borba mahale u talu sa managerima kako da dođu do pozicije SD da bi usmjeravati pare prema sebi i svojim igračima i nama gurati u klub ublehe od igrača. Ali nije problem, ako maknu Ibraku, a da to baš nije zaslužio i taj novi neće dugo trajati.
SRETAN BROJ - 1725

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 sep 2015, 23:25

Tan napolje,Edis i Dino napolje.Njih trojice drže najvećeg kriminalca u klubu :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2015, 23:25

HZG je napisao/la:Uredu, svako ima pravo na svoje misljenje, sto se mene tice da Bog da mi osvojili Ligu sampiona sa vasim ibrakovicem. Samo me interesuje ko je dogovarao posudbe u travnik, gdje nasi igraci griju klupu, sta je sa nasim akademcima, desetak ih potpisuje ugovore a malo ko dobije pravu priliku, ni Mihojevic nije dobio pravu priliku a kamo li neki drugi, hvala Bogu evo Heric je makar debitovao za nas tim. Za mene su ovo jedni od najvecih propusta u klubu, i onaj ko je kriv za ovakve stvari mora odgovarati. Zasto katastrofalni okic konstantno dobija sanse i kod Kodre, i kod Dzene i evo kod Hurtica a npr. Anđusicu se mogla dati sansa ove sezone umjesto posudbe u travnik.
Koji ste vi dvoličnjaci!
Da se guraju mladi a ne osvoji titula Koaevo bi zapalili, a onda kad nemate staa da prdite onda bi mlade da guraju...
Ne moze se na dvije stolice sjediti jednom guzicom!

Sam si dao dogovor za Okica, 3.4 trenera mu daju sansu, sta ti onda nije jasnO?
Anđušić ako ne moze se izboriti u travniku za mjesto u ekipi pa makar i poluvrijeme onda ne znam sta ti tu nije jasno?

Mihojevic je igrao kod kodre, nije kod dzene, jasno ti je valdja da je do TRENERA a ne do Ibrakovica? Ili bi mozda da nije doveo stepanova i barbarica pa da igra Tatko i Mihojevic? Bi aha, plakkali bi ovdje kako je nesposoban i kako dijete mora igrati.

i da ne idem dalje.... u neke dublje analize.....akademci su tu, prvi "Proizvodi # se ocekuju za godinu i pol dana...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 13 sep 2015, 23:27

FrancescoTotti je napisao/la: zasto je doveden Almir Bekic? Do dolaska nama on je bio propali anonimus talent koji se pokusao povratit u Slobodi (i ko moze rec da je uspio?).
Znaci totalno prosjecna sezone, frajer od 27 godina dolazi u FKS gdje na poziciji lijevog krila urgiraju vec Velkoski i po potrebi Okic, Duljevic, te se tako oduzima i prilika mladom talentovanom Andjusicu.

Al.Bekic je doveden jer je njegov otac dosao do Ibraka i doticnom dao prigodan 'poklon'.
To je prica koju sam ja cuo i u koju izekako vjerujem. A taj moj izvor nek halali al morao sam ti odgovorit.

Ps. Ja nisam na sjeveru
Pozdrav svoj bordo braci! pratim forum poodavno, i mada nemam obicaj da pisem ovaj me bas "natjerao".

Bolan, ti i takvi ko ti su najvece zlo nasem klubu! Takva mahalastina kad se pocne iznositi NE MOZE donijeti FK Sarajevo apsolutno nista dobro. Eto, Ibrakovic je to uradio i onda rekao tvom "izvoru". Pa, bolan, jel bi iko normalan i sa ista u glavi se hvalio uokolo da je to uradio? Ne samo Ibrakovic, nego i Bekici. Mislis li stvarno da bi oni nekome izofirali da su morali platiti da im sin igra?? Ma dajte bolan...

Mahala i ovi sa svojim "izvorima u klubu" su najvece zlo ovog kluba i vecinski izvor negativnosti oko naseg kluba! Isto kao i ovaj svrakino i ostali koji se hvale da imaju "izvore". Ma treba nekako dokuciti ko su ti "izvori" pa ih opaliti po dzepu jedno 3 plate za nanosenje stete klubu i iznosenje poslovnih tajni u javnost, pa bi razmislili slijedeci put 3 puta prije nego bi rekli rodjaku ko ce igrati i s kim se pregovara i ko je kome pisao u adidaske.

Fuj!

Normalnim navijacima bez "izvora" bordo pozdrav!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 sep 2015, 23:27

2007 sam bio na zapadu i izgleda da cu ponovo ,ovo je sad odron :oops: :oops:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 13 sep 2015, 23:28

Sva ova priča oko ibraka i ostalih je krenula od komšinica dušmana, kunem se .. nasjedamo opasno. Što se tiče nas ja nisam našeg nijednog čuo da im je rekao i za ijednog njihovog člana uprave štaviše oni nama svaki dan trube kako nas dino i ibraka lopatama kradu..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 sep 2015, 23:35

pitic je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
pitic je napisao/la:Prema ovim svim pisanjima da se zaključiti da se je krenulo u laganu akciju skidanja Ibraka. Samo da još saznamo tačne informacije zbog kojih razloga :?:
kad se vec mahala, evo da se mahala, ibraku rade o glavi neki koji imaju razlog zasto to rade da neko "novi" dodje na ibrakovo mjesta a taj novi mu i radi o glavi... sta cemo sad?
Stvari su jasne. Ibrakovo mjesto se atakuje zato što je to glavno mjesto gdje će pare krenuti i za igrače i za managere. Mnogi igrači i manageri kod Ibraka nemaju ni trunke prolaza, a žele da uhljebe svoje igrače, a pri tome da menageri dobro hajruju kroz te poslove. Prvo i osnovno je skloniti sve dušmanske managere oko Sarajeva jer je to najveće zlo kluba, a i sadašnji pojedini manageri igrača su žestoki mahalci i od njih izlaze mnoge informacije šta se dešava u klubu. Jasno je, svi hoće da se dočepaju para FK Sarajeva samo traže način kako.

Ako ga treba otjerati treba ga otjerati radi groznih rezultata i igre na polusezoni ili na kraju sezone ako bude baš tako. Ali u jeku borbe za bodove i pehare pokrenu se ovi ataci, a svi koji atakuju (nenadano u jeku sezone) imaju svoj dio kolača u toj priči.

Cijala ova priča se vrti samo oko para i ko će doći do njih. A svi koji ga tjeraju zbog razloga da bi imali dio svog kolača haram im bilo i dabogda gorili u pakalu zauvijek.

Ako neko ima dokaze gdje je krao neka ih javno pokaže i sutra će biti otjeran, a sve do tada je mahala i borba mahale u talu sa managerima kako da dođu do pozicije SD da bi usmjeravati pare prema sebi i svojim igračima i nama gurati u klub ublehe od igrača. Ali nije problem, ako maknu Ibraku, a da to baš nije zaslužio i taj novi neće dugo trajati.
Mislim da si dobro pogodio sa ovim postom.
Mnogi lešinari oblijeću oko našeg kluba. Ima tu i menadžera i bivših igrača i 'legendi' itd.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2015, 23:37

Zastone je napisao/la:Sva ova priča oko ibraka i ostalih je krenula od komšinica dušmana, kunem se .. nasjedamo opasno. Što se tiče nas ja nisam našeg nijednog čuo da im je rekao i za ijednog njihovog člana uprave štaviše oni nama svaki dan trube kako nas dino i ibraka lopatama kradu..
pa neke od vođa na sjeveru su popušili priču kako je ibrak kidnapovan i kakkoo su nosili pare za otkup, kako je bio u gepeku itd itd itd... ito se uveliko pricalo o tome i haos nastao.. naravno... treba li reci da je to SMIJESNo?
SAD OPET KRECE ISTA PRICA ISTI REZIISERI ISTE SCENE, srecom, zna se ko se u klubu pita
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 sep 2015, 23:38

Problem oko našeg SD je u tome što je čovjek sa sela,što je sposoban i uspješniji od nekih naših iz grada koji bi rado bili tu gdje je on.Onda krene priča i mahalanje.Naši su svi gradovi postale obične mahale.Ljudi jednostavne ne vole pametnije i sposobnije od sebe,pogotov ako su još stranci i sa sela.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 13 sep 2015, 23:38

THEC je napisao/la:
sasistika je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Meni i dalje nije jasno šta se to desilo na relaciji kluba i vodstva navijanja na sjevernoj tribini... pa barem 15 minuta su jebbavali mater "lopovima u klubu", ne znam da li se čulo na TV-u, ali na stadionu jeste...
Malo im tj. upravi teško pala ona izjava navijača "pod lupom ih držati" pa su vjerovatno isključili predstavnike Hz iz nečega?
A i kazne od Saveza su dodatno podgrijale atmosferu, klub - najvatreniji.
pises o necemu o cemu pojma nemas,ova uprava nema muda za press konferenciju kad su losiji rezultati a da ima muda da se sukobi s navijacima, smijesno, ko sto i rekoh maloprije, sama uprava je sazvala sastanak sa navijacima tako da nema potrebe srati po forumu, bice sta bude
Znaš li ti @THEC da riječ "vjerovatno" nije potvrdna riječ?
Moje mišljenje je zasnovano na predhodnim sezonama i iskustvima "prosječnog" navijača: Mi kao navijači smo uvijek bili sami sebi najveći podapinjači ;) da ne kažem dušmani .
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 sep 2015, 23:39

Podsjetiti ću vas samo jedno. Sjećate se 2009, 2010 godine i svih ranijih godina loža nam je bila poluprazna nekada i skoro cijala prazna. Zašto? zato što nije bilo hajra i para. Sada je puna, ali puna ublehaša, prevaranata i taldžija koji hoće pare i samo pare. Kada odete na Zapad zagledajte se u ložu i ko sjedi u njoj mnogobrojni likovi koje niste vidjeli nikada u životu ni na stadionu ni u gradu ni na TV-u (totalni anonimusi), a takvi ne sjede džabe u loži da bi dangubili ili da bi se furali i većina ih ne plati i tu kartu što sjedi u loži.
SRETAN BROJ - 1725

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 sep 2015, 23:41

Ah, branioci Ibrakovica opet napadaju. Nosite ga kuci.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 23:41

Ibrakovicu se sjever opasno zamjerio, i ako je sjeveru u cilju da oni postave svog covjeka kao sd i da kupe lovu na ustrb FKS onda ok, vi ste upravu, ja u krivu.

Ja nemam nista licno protiv ibraka, samo zelim najbolje svom klubu, a eventualnog novog sd-a nek dovede tan iz malezije ako treba.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 13 sep 2015, 23:43

Pantelija je napisao/la:
Zastone je napisao/la:Sva ova priča oko ibraka i ostalih je krenula od komšinica dušmana, kunem se .. nasjedamo opasno. Što se tiče nas ja nisam našeg nijednog čuo da im je rekao i za ijednog njihovog člana uprave štaviše oni nama svaki dan trube kako nas dino i ibraka lopatama kradu..
pa neke od vođa na sjeveru su popušili priču kako je ibrak kidnapovan i kakkoo su nosili pare za otkup, kako je bio u gepeku itd itd itd... ito se uveliko pricalo o tome i haos nastao.. naravno... treba li reci da je to SMIJESNo?
SAD OPET KRECE ISTA PRICA ISTI REZIISERI ISTE SCENE, srecom, zna se ko se u klubu pita
Nije to smijesno to je zalosno....i nije bio u gepeku
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 13 sep 2015, 23:45

Kako god, meni ne smeta ni Ibrakovic dok su rezultati i dobra pojačanja tu, ipak smo mi prošle godine osvojili titulu a one tamo kup, imajući u vidu to onda i nije loše , ali mnogi ovdje a i u raji sve što je dobro u klubu su doveli neki lijevi , a svu fuš robu je doveo Ibraković, po meni to nekako ispada i smiješno. I ja sam u nekoj ljutnji do prije par dana rekao da i sa šefom struke i sd treba ići , ali Bog zna kako i ko je bio sve za Dženin ostanak i šta je tu sve bilo , tako se ni ne zna ko nosi tu krivicu za ove nastale loše rezultate i ostanak stručnog štaba..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”