Samo ne znam po kom osnovu je on zadrzao znam da Pars i Dal su morali kao i Mrsic pred kraj kad je uzeo pa je Demir Kanfilip13 je napisao/la:Interista je napisao/la:Steta za Gruziju iako sam gledao zadnjih 3-4 minuta ipak derbi je derbiVidim Maciulis rekord karijere 34 poena sreca za Litvu sto je bio raspolozen inace tesko bi ovdje nesto mogli pogotovo sto je Valanciunas izdominiran
Edit:Mirsad je Eminin brat samo ne znam cemu taj zakon turski da kod uzimanja pasosa moras ime mjenjati prodajes svoj identitet za mrve
preldzic nije mijenjao prezime
Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Eurobasket 2015
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta je do sada pokazao Andrea Bargnani, sa povredom bi pojacao Italiju 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa bilo mu je ono tursko ç na kraju prezimena mislim, tako da je promijeniInterista je napisao/la:Samo ne znam po kom osnovu je on zadrzao znam da Pars i Dal su morali kao i Mrsic pred kraj kad je uzeo pa je Demir Kanfilip13 je napisao/la:Interista je napisao/la:Steta za Gruziju iako sam gledao zadnjih 3-4 minuta ipak derbi je derbiVidim Maciulis rekord karijere 34 poena sreca za Litvu sto je bio raspolozen inace tesko bi ovdje nesto mogli pogotovo sto je Valanciunas izdominiran
Edit:Mirsad je Eminin brat samo ne znam cemu taj zakon turski da kod uzimanja pasosa moras ime mjenjati prodajes svoj identitet za mrve
preldzic nije mijenjao prezime

This time next year we'll be millionaires.
Preldzic nije mjenjao prezime jer je možda mogao ga provući kao Tursko, a i ime mu je "Tursko" tako da je vjerovatno na tu foru provukao.
Mada bi mu ljepše bilo da je uzeo recimo Guzlan Pakašoglu
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Slabo si čuo. Mirsad Türkcan je brat Emine Jahović.FaraonTM je napisao/la:
Negdje sam čuo da je Turkoglou brat Emine Jahović![]()
![]()
Turkoglu, Erden, Ašik, Arslan i Guler su porijeklom iz Sandžaka.
- alan_kardec
- Kontakt:
SGD53 je napisao/la:Mada bi mu ljepše bilo da je uzeo recimo Guzlan Pakašoglu
Možda je bolje, što reče @dantes, Piçkoglu. Originalnije je.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sve mogu da razumijem ali njega i Nihada nikad necu uspjetiSGD53 je napisao/la:Preldzic nije mjenjao prezime jer je možda mogao ga provući kao Tursko, a i ime mu je "Tursko" tako da je vjerovatno na tu foru provukao.
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Bosniacum Lilium je napisao/la: Sumnjam da zna rijeci naseg![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bidne 
slušaj...
Kako ga brat zadaje. Bolje prica od one moje familije tamo koja ne zna "A" bosanskog

slušaj...

Kako ga brat zadaje. Bolje prica od one moje familije tamo koja ne zna "A" bosanskog

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- alan_kardec
- Kontakt:
Sad gledam snimak Hrvata i Čeha i mogu reći da mi je žao Perasovića iako ima ovdje dosta i njegove krivice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakvi careviTunišanin taksijem odveo "orlove" – u svoj stan!
Posle šetnje centrom Lila, Kalinić, Raduljica i Erceg zaustavili su taksi, ali ih je Tunišanin odveo kod sebe kući!
Slobodno veče koje su od selektora Aleksandra Đorđevića dobili posle izborenog plasmana u četvrtfinale Eurobasketa, naši sjajni košarkaši Nikola Kalinić, Miroslav Raduljica i Zoran Erceg iskoristili su za šetnju centrom Lila.
Kako se šetnja odužila, a noge otežale, odlučili su da zaustave taksi na putu ka hotelu, ali – završili su u domu srdačne i gostoljubive porodice. Jednostavno, oduševljenog taksistu, inače Tunišanina poreklom, nisu mogli da odbiju.
Insistirao je, i naš trio je pristao da svrati u njegov dom. Ljubaznom gospodinu i njegovoj porodici ukazali su čast, a njima je uzvraćeno gostoprimstvom - kolačima i kafom.
Jako lepa slika, koju je Kalinić podelio sa pratiocima na Instagramu.
![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Re: $: RE: Re: Eurobasket 2015
Prica bolje nego onaj nesrecni Englez Aleksandar Karadjardjevic.legenda reala je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eucsy_pNP-8[/youtube]Bosniacum Lilium je napisao/la: Sumnjam da zna rijeci naseg![]()
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
filip13 je napisao/la:tesko da je neko ovo ocekivao
ja igrao dvicu na Čehe i dobio kvotu 3,5

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
kao i filip vujanović predsjednik srbin a nezavisan.. crnogorci su trenutno zbunjen narodtuzlak1987 je napisao/la:On je Crnogorac, ucestvovao u kampanji za nezavisnu CG..filip13 je napisao/la:na rts nazvase duska ivanovica njihovim,srbijanskim trenerom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
i na kraju zbog svadbe samo sam hrvate pogledao... mada opet izgleda da nisam propustio ništa specijalno.
kad već spomenuste turske igrače dosta ih je odavde porijeklom. neki su čak iz sarajeva
kad već spomenuste turske igrače dosta ih je odavde porijeklom. neki su čak iz sarajeva
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gdje ima izjava Sarica, da Ceska igra kosarku tek nekih 10-15 godina, a Hrvati od pamtiveka? Slovenci na veliko citiraju tu izjavu clana porodice Saric, a nemogu da nadzem, za koji medij je izjavio, i da li je taj statement isitina.
Inace Cesi nositelji nekoliko medalja sa prvenstava starog kontinenta, su importirali kosarku na prostore Slovenije.
Inace Cesi nositelji nekoliko medalja sa prvenstava starog kontinenta, su importirali kosarku na prostore Slovenije.
dobre guzove ima Belma
Saric tuguje Jan Vesely 

Ne znam za tu izjavu, ali otprilike je rekao, da ako ce razmisljati o Cesima, Letoncima i ne znam kime jos, gde su onda ? I da su propali ako ne dobiju Cehe, sto i delimicno jest' tacno.
Mada kada se procita ceo intervju on je vrlo onako dosledan i realan dok prica o Hrvatima, navodi on tu tanku klupu, kratku rotaciju, ali kad pocne da prica o Srbiji kao o nekom "bauku", e onda su Hrvati "ako ne i skuplji tim", whatever that means i da imaju 3 NBA igraca (sto je inace presudno kada je kvalitet u pitanju). Ali kad se dotakao Kalinica, u kontekstu "prosecnog" igraca, mnogo mi je smesno bilo, ali eto, njemu je bitno da je Rudez NBA igrac.
A inace sam ja dosta ocekivao od Hrvata, generalno je ovo dobar skup individualaca, necu reci tim, jer to zaista nisu pokazali. Sem Simona i Bojana koji je na standardnom nivou, svi su debelo podbacili, pogotovo mlade nade Saric i Hezonja, koji izgleda moraju jos puno raditi na sebi. Od Maria sam dosta ocekivao i mozda sam ga malo i precenio, bar njegov trenutni nivo. O Tomicu necu ni da pricam, ono je sramota kako covek igra, za njega je Bradule trenutno Hakeem, a to ni u ludilu ne treba da bude tako, no jest'.
Mada kada se procita ceo intervju on je vrlo onako dosledan i realan dok prica o Hrvatima, navodi on tu tanku klupu, kratku rotaciju, ali kad pocne da prica o Srbiji kao o nekom "bauku", e onda su Hrvati "ako ne i skuplji tim", whatever that means i da imaju 3 NBA igraca (sto je inace presudno kada je kvalitet u pitanju). Ali kad se dotakao Kalinica, u kontekstu "prosecnog" igraca, mnogo mi je smesno bilo, ali eto, njemu je bitno da je Rudez NBA igrac.
A inace sam ja dosta ocekivao od Hrvata, generalno je ovo dobar skup individualaca, necu reci tim, jer to zaista nisu pokazali. Sem Simona i Bojana koji je na standardnom nivou, svi su debelo podbacili, pogotovo mlade nade Saric i Hezonja, koji izgleda moraju jos puno raditi na sebi. Od Maria sam dosta ocekivao i mozda sam ga malo i precenio, bar njegov trenutni nivo. O Tomicu necu ni da pricam, ono je sramota kako covek igra, za njega je Bradule trenutno Hakeem, a to ni u ludilu ne treba da bude tako, no jest'.
I ja sam to pročitao na teletextu HRT. Vjerojatno je to dao izjavu za radio, ali pozorno slušam i pratim radio i tu njegovu izjavu nisam upratio.Beko je napisao/la:Gdje ima izjava Sarica, da Ceska igra kosarku tek nekih 10-15 godina, a Hrvati od pamtiveka? Slovenci na veliko citiraju tu izjavu clana porodice Saric, a nemogu da nadzem, za koji medij je izjavio, i da li je taj statement isitina.
I da, Mi igramo košarku od stoljeća 7

Prva tekma je odigrana u Mursi 928.godine, sa tadašnjim Servima. Naravno, naša lagana pobjeda 9:7.
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 14 sep 2015, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.