mene si vec uspio nasmijatMonolog je napisao/la:Ko je bolji od Chiellinija?
Vidić, Puyol, Pique, Terry, Lucio(možeš se smijati, ali tako je), moglo bi se reći i Vermealen, Chiellini je trenutno na nivou Ferdinanda, Carraghera, Carvalho-a(plus su Ivanović i Ramos bolji na poziciji štopera od Giorgia, iako zadnje 2 sezone igraju desnog bočnog) ali od onih gore nabrojanih definitivno nije bolji.
@Tony-Mortale
Pa Lippi je zaljubljen u Juventus, šta ti je to čudno? Mada, od ovih pozvanih igrača, u startu bih otpisao(barem)trojicu: Legrotaglie, Iaquinta, Camoranesi, a možda čak i Grossa te Cannavara(2006 je bila davno). Što se tiče golmana, ipak je tu Gigi nenad*ebiv, iako je ove sezone dosta puta kapitulirao.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Serie A
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Juve Sissoko
Rekoh ti već(a ne volim se ponavljati) da vam malo objektivnosti ne bi naškodilo. De mi reci od koga je to Chiellini bolji od ovih koji te "nasmijavaju". Ljudi, razumijem ja da vi navijate za Juventus, nikad ne rekoh ništa loše, ali sama rečenica da je Chiellini najbolji stoper na svijetu, pa zatim da je u najbolja 3, je najsmiješnija stvar koju pročitah na ovom forumu(a znate i sami kakve postove piše Paja).
Rekoh ti već(a ne volim se ponavljati) da vam malo objektivnosti ne bi naškodilo. De mi reci od koga je to Chiellini bolji od ovih koji te "nasmijavaju". Ljudi, razumijem ja da vi navijate za Juventus, nikad ne rekoh ništa loše, ali sama rečenica da je Chiellini najbolji stoper na svijetu, pa zatim da je u najbolja 3, je najsmiješnija stvar koju pročitah na ovom forumu(a znate i sami kakve postove piše Paja).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja sam lijepo rekao da Grossi, Iaquinta i Legro ne zasluzuju mjesto.. to je jasno svima.. mozda ne zasluzuje ni Cannavaro ali je on Capitano.. Chiellini jeste trenutno jedan od boljih stopera htjeli vi to priznati ili ne.. a taj Piquetcic mu moze samo lizat **.. lagano je Piqueu igrati kada on u odbrani treba samo ispuniti svoji 25%, a ostalih 75% posla zavrse ni manje ni vise Puyol, Alves i Abidal.. dok Chiellini radi 100% odbrane citave.. govoris o Buffon kao da je neki sklj. golman.. pa shvati da i Buffonu nije lagano kada ispred sebe ima samo jednog igraca.. kako ce biti Bogati? Marchisio, Chiellini i Buffon su svojim igrama osigrali prvih 11.. a za ostale me iskreno boli briga.. sto se mene tice neka svi idu iz kluba.. Camoranesi nije nikako zasluzio mjesto igrama ove sezone, ali reci mi koga staviti na njegovo mjesto? nikoga..
Juve jeste 7. ekipa ali razlog je neprofesionalan trener.. da je bio normalan trener napravio bi Juve uspjeh.. uostalom.. vidjet cemo sta ce biti na SP-u.. vidjet ces ti kada Aquillani i Marchisio uniste ostale repke i dovedu Italiju do trofeja..
Lippi je trenirao i inter, ali zasto nikoga nije pozvao? zato sto je Juve jedina momcad od jakih ekipa koja iskljucivo gleda na Italijane.. cista Italijanska ekipa.. vlasnik ekipe je jedna od najvecih kompanija Italije Fiat.. igraci najbolji ( Del Piero, Buffon, Chiellini, Marchisio ) su Italijani.. sve je Italijansko.. sta ima veze ako je ekipa zavrsila na 7. mjestu.. nemaju ( pozvani ) igraci previse veze sa tim.. nisu Marchisio, Chiellini, Buffon i Camoranesi krivi zato sto nema hemije u timu.. zato sto su doveli igraca koji bi trebao da je lider i prema kojem je sve postavljeno, a on gori od Grossa.. i sto su treneri amateri..
@monolog, zadnjih dana mi se cinis normalan i nisi mi vise na ignore kao prije.. ima jedan lijep fazon koji kod Juventina uvijek mozes prosuti.. mi da nismo objektivni mi bi Del Piera stavljali u repku jer za nas Del Piero je sve.. govorili bi o njemu kao o najvecem, ali on to trenutno nije.. ja priznajem i govorim da su Gross, Iaquinta, Legro pa i Cannavaro tarabe, levati.. ali ova cetvorka (Camo,Chiellini,Gigi,Marcha) su igracine.. gledao sam svaku tekmu Juventusa ove sezone, mozda 1-2 nisam.. i vjeruj mi, citava odbrana stoji ili pomaze protivnicima, dok samo Chiellini igra.. koliko je puta zabio gol, koliko je puta spasio nas gol... hiljade i hiljade.. ako budes gledao SP, a znam da hoces, vidjet ces kakav je Chiellini kada ima nekog sa sobom normalnog.. u ovom slucaju barem trenera normalnog..
Juve jeste 7. ekipa ali razlog je neprofesionalan trener.. da je bio normalan trener napravio bi Juve uspjeh.. uostalom.. vidjet cemo sta ce biti na SP-u.. vidjet ces ti kada Aquillani i Marchisio uniste ostale repke i dovedu Italiju do trofeja..
Lippi je trenirao i inter, ali zasto nikoga nije pozvao? zato sto je Juve jedina momcad od jakih ekipa koja iskljucivo gleda na Italijane.. cista Italijanska ekipa.. vlasnik ekipe je jedna od najvecih kompanija Italije Fiat.. igraci najbolji ( Del Piero, Buffon, Chiellini, Marchisio ) su Italijani.. sve je Italijansko.. sta ima veze ako je ekipa zavrsila na 7. mjestu.. nemaju ( pozvani ) igraci previse veze sa tim.. nisu Marchisio, Chiellini, Buffon i Camoranesi krivi zato sto nema hemije u timu.. zato sto su doveli igraca koji bi trebao da je lider i prema kojem je sve postavljeno, a on gori od Grossa.. i sto su treneri amateri..
@monolog, zadnjih dana mi se cinis normalan i nisi mi vise na ignore kao prije.. ima jedan lijep fazon koji kod Juventina uvijek mozes prosuti.. mi da nismo objektivni mi bi Del Piera stavljali u repku jer za nas Del Piero je sve.. govorili bi o njemu kao o najvecem, ali on to trenutno nije.. ja priznajem i govorim da su Gross, Iaquinta, Legro pa i Cannavaro tarabe, levati.. ali ova cetvorka (Camo,Chiellini,Gigi,Marcha) su igracine.. gledao sam svaku tekmu Juventusa ove sezone, mozda 1-2 nisam.. i vjeruj mi, citava odbrana stoji ili pomaze protivnicima, dok samo Chiellini igra.. koliko je puta zabio gol, koliko je puta spasio nas gol... hiljade i hiljade.. ako budes gledao SP, a znam da hoces, vidjet ces kakav je Chiellini kada ima nekog sa sobom normalnog.. u ovom slucaju barem trenera normalnog..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- JuveSissoko
- Kontakt:
u najboljih 5 sigurno a najbolja 3 mozdaMonolog je napisao/la:@Juve Sissoko
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Pokazi mi i jedan post gdje vidis da je nekom krivo...cinjenica da pola tih igraca nije zasluzilo poziv i da su tuz samo zato sto je Lippi selektor.a nabrojo ti je covjek vec bolje igrace od Chiellinia,tako da :Da da je jedan od najboljih to stoji,medju 5-7 je sigurnodaffy je napisao/la:trenutna forma jeste sigurno.. ok, pretjerujem mozda navijacki.. ali medju top 3 je trenutno 100%.. Vidic i Puyol mozda sa njim.. a prema postovima se da zakljuciti kako vam je krivo sto ima juve 8 igraca u repki..
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 11 maj 2010, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
legrotallie ni u juventusu ne igra , pa bolje je zvati ove mlade stopere iz barija , ranochiu i bonuccia nego ovog glupana koji je u celibatu , grosso los cijelu sezonu , zambrotu bih zvao i stavio lijevo , chelini treba igrati , cannavaro suvise spor, marchisio treba biti pozvan , camoranesi nek igra ako treba crveni karton . iaqinta ne moze igrati pored gile dakle glup potez lippia sto je pozvan
toliko o igracima pozvanim iz juventusa
ono sto mi govorimo cijelo vrijeme.. samo sto svi imate negativno misljenje o Camoranesiju.. Ranocchia nece biti pozvan najvjerovatnije, dok ce Bonucci biti pozvan..materazzi je napisao/la:legrotallie ni u juventusu ne igra , pa bolje je zvati ove mlade stopere iz barija , ranochiu i bonuccia nego ovog glupana koji je u celibatu , grosso los cijelu sezonu , zambrotu bih zvao i stavio lijevo , chelini treba igrati , cannavaro suvise spor, marchisio treba biti pozvan , camoranesi nek igra ako treba crveni karton . iaqinta ne moze igrati pored gile dakle glup potez lippia sto je pozvan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Daffy
Pa rekao bih ako Cannavaro ovakvom sezonom može igrati za reprezentaciju Italije, onda to može i Del Piero. Ako si gledao(naravno da jesi)utakmice Juventusa, onda ti je jasno zašto se vrši pritisak na Lippija kada je u pitanju prokleti kapiten. Dajem glavu da će kritičari obasuti paljbu na Marchella ako Cannavaro use*e nešto na prvenstvu(a sve su prilike da hoće). I taj isti Cannavaro ima petlju reći "Ne znam što ljudi govore da sam star"!!! Halo, pa zna li on kakve gluposti radi na terenu, ili i dalje gleda utakmice od prije 5-6 godina?
Što se tiče Chiellinija, nisam rekao da je loš, a ako pročitaš moje postove, u to ćeš se i uvjeriti. Ali, da je jedan od 3 najbolja stopera, definitivno nije. Taj "Pique" što ga ti omalovažavaš je bolji od Puyola. Puyol je ove sezone griješio, Pique nije. Dakle, zaključak, Chiellini je, uz Buffona, najjače oružje reprezentacije Italije kada je defanziva u pitanju. Ostali koji su pozvani, u normalnim okolnostima ne bi nikad zaigrali za repku.
Pa rekao bih ako Cannavaro ovakvom sezonom može igrati za reprezentaciju Italije, onda to može i Del Piero. Ako si gledao(naravno da jesi)utakmice Juventusa, onda ti je jasno zašto se vrši pritisak na Lippija kada je u pitanju prokleti kapiten. Dajem glavu da će kritičari obasuti paljbu na Marchella ako Cannavaro use*e nešto na prvenstvu(a sve su prilike da hoće). I taj isti Cannavaro ima petlju reći "Ne znam što ljudi govore da sam star"!!! Halo, pa zna li on kakve gluposti radi na terenu, ili i dalje gleda utakmice od prije 5-6 godina?
Što se tiče Chiellinija, nisam rekao da je loš, a ako pročitaš moje postove, u to ćeš se i uvjeriti. Ali, da je jedan od 3 najbolja stopera, definitivno nije. Taj "Pique" što ga ti omalovažavaš je bolji od Puyola. Puyol je ove sezone griješio, Pique nije. Dakle, zaključak, Chiellini je, uz Buffona, najjače oružje reprezentacije Italije kada je defanziva u pitanju. Ostali koji su pozvani, u normalnim okolnostima ne bi nikad zaigrali za repku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
e pa to je sasvim druga priča onda da je pozvao tu 3 ili eto 4 sve bi bilo jasno ko dan, a ovako vi ste tu došli sa pričom kao juve ima 8 reprezentativaca juve je sila i sl., a sad mjenjate ploču i kažete da vas za ostalih 4 nije briga i da hoćete da idu iz juventusa. sad smo došli na ovo što svi mi ostali ovdje pričamo a to je da 2-3 imaju mjesta u reprezentaciji (2 sigurno ostalo je sve stvar trenutne forme) iz juventusa i eventualno jedan za klupe i to je to, a nikakvih 8 ili 16 ili 156 juventusovaca u reprezentaciji, jer to je stvarno smješno, u cijeloj sezoni juventus nije 3 smislene akcije odigrao i sad da takvi igrači idu braniti titulu svjetskog prvaka je iluzorno. al brzo će svjetsko pa ćemo vidjeti ko će zapravo igrati u prvih 11, al ako bude odbrana sa grosom i canavarom uspjeh će biti i ako grupu prođu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tako ti je svugdje monolog.. Capitano ima uvijek prednost u odnosu na druge.. jebga.. ja Pique ne omalovazavam, ja ga jako cijenim zato sto je mlad a odlican stoper.. ali isto tako kazem da on pored sebe ima 3 vrhunska igraca sa kojim se nadopunjava dok se Chiellini jedino sam sa sobom nadopunjava.. a ne treba pricati kako na 80% tekmi Barca ima kontrolu lopte kao da igraju picigena.. i onda budu 2-3 napada koja odbrane Pique i ostali i sad su oni najbolji..
ko je dosao sa pricom da smo mi najbolji.. ustvari, jesamo najbolji smo pravo da ti kazem.. ali pogledaj malo postove i na Juve temi pa ces vidjeti da su upravo Cannavaro, Legro, Grosso igraci po kojima se najvise pljuje..
2 zasluzuju
reci mi
- ko je bolji golman od Buffona u Italiji?
- ko je bolji stoper od Chiellinija u Italiji?
- ko je bolji i sposobniji (igrac sredine- ne samo veznjak) od Marchisija?
- ko je bolje krilo od Camoranesija u Italiji..
mozes reci da je Pirlo bolji od Marchisija.. jeste, skidam mu kapu i cijenim ga neizmjerno.. ali Pirlo ima 2-3 stvari u kojima je vrhunski ( pas, sut, mozak ).. dok Marchisio ima i razoran sut, ima brzinu, ima tehniku, zna se probiti, zna cesto dati gol, zna i napraviti akciju.. znaci ako gledamo na citavu sredinu od Marchisija je bolji samo Pirlo.. to su ta 4 igraca koji ce biti u prvih 11 Italije.. a bit ce i Iaquinta posto ga Lippi jako voli.. kada se zavrsi SP i ako Italija bude losa.. pricajte mi kako su losi bili ona gore cetvorica sto sam nabrojao.. a ne Legro.Grosso ili Iaquinta..
ko je dosao sa pricom da smo mi najbolji.. ustvari, jesamo najbolji smo pravo da ti kazem.. ali pogledaj malo postove i na Juve temi pa ces vidjeti da su upravo Cannavaro, Legro, Grosso igraci po kojima se najvise pljuje..
2 zasluzuju
mozes reci da je Pirlo bolji od Marchisija.. jeste, skidam mu kapu i cijenim ga neizmjerno.. ali Pirlo ima 2-3 stvari u kojima je vrhunski ( pas, sut, mozak ).. dok Marchisio ima i razoran sut, ima brzinu, ima tehniku, zna se probiti, zna cesto dati gol, zna i napraviti akciju.. znaci ako gledamo na citavu sredinu od Marchisija je bolji samo Pirlo.. to su ta 4 igraca koji ce biti u prvih 11 Italije.. a bit ce i Iaquinta posto ga Lippi jako voli.. kada se zavrsi SP i ako Italija bude losa.. pricajte mi kako su losi bili ona gore cetvorica sto sam nabrojao.. a ne Legro.Grosso ili Iaquinta..
- Interista di cuore
- Kontakt:
daffy je napisao/la:tako ti je svugdje monolog.. Capitano ima uvijek prednost u odnosu na druge.. jebga.. ja Pique ne omalovazavam, ja ga jako cijenim zato sto je mlad a odlican stoper.. ali isto tako kazem da on pored sebe ima 3 vrhunska igraca sa kojim se nadopunjava dok se Chiellini jedino sam sa sobom nadopunjava.. a ne treba pricati kako na 80% tekmi Barca ima kontrolu lopte kao da igraju picigena.. i onda budu 2-3 napada koja odbrane Pique i ostali i sad su oni najbolji..
2 zasluzujureci mi
1.za Buffona niko nije rijeci reko
2.za Chiellinia niko rijeci nije reko
3.Marchisio je igracina,al bolji od njeg su Pirlo,De Rossi.al sigurno da Marchisio ima mjesta u repki i to ne sporim
4.al brate Camoranesi.pa on igra najgoru sezonu otkako je u Juvetu sigurno.ne znam sto ga branis,kad i sam znas da je ocajan ove godine. bolje da Pepe igra
upravu si.. mogao bi i Pepe igrati.. ali u tome je poenta.. sto ima samo jedan igrac da zamjeni Camoranesija.. ja ne kazem da je on u vrhunskoj formi.. nego pretpostavljam da igra kao vezni igrac u Juventusu mu nikako ne pase i da je radi toga los.. iako je los u Juvetu, njega nema niko zamjeniti u repki.. i to su ta 4 igraca za koje ja tvrdim da ce igrati i biti dobri.. nisam ja govorio da ce Grosso ili Legro odvesti Italiju do finala..
- Interista di cuore
- Kontakt:
pa nek igra Pepe kad ovom ne ide.al nece tako bit jer Lippi vjeruje jos tim starijim igracima.ja bih uvijek pustio npr Criscita da igra prije Grossa,jer je Grosso daleko od najbolje forme i iskreno se nadam da ce i Lippi tako uradit.Legro je tu da sjedi na klupi,on svakako nece igrat.Iaquinta bi mogo imat neku epizodnu ulogu ako ne bude islo ostalim napadacima,Di Nataleu,Gili,Pazziniu. a i ne mora igrat sa krilim ako vec nema igrace za te formacije.ha ya
i Criscito je Juventusov igrac.. jel i on ne valja?
najvjerovatnije ce se igrati 4-3-3 , ili 4-4-2 ako bude uvrsio Rossija u tim.. u 4-3-3 Di Natale i Camoranesi bi dosli na svoje, dok bi i Gilla bio dobar jer bi ga ovi hranili loptama..
najvjerovatnije ce se igrati 4-3-3 , ili 4-4-2 ako bude uvrsio Rossija u tim.. u 4-3-3 Di Natale i Camoranesi bi dosli na svoje, dok bi i Gilla bio dobar jer bi ga ovi hranili loptama..
- Interista di cuore
- Kontakt:
jos nisi skonto da ne smetaju Juvetovi igraci koji su dobri,vec oni koji su ocajni ove godine kao Camo,Grosso,Legro pa i Cannavaro.a Criscito je veliki talenat i stvarno nema nikakve vezze sto je iz Juvetove skoledaffy je napisao/la:i Criscito je Juventusov igrac.. jel i on ne valja?![]()
jos nije izasao zvanicni i finalni poziv igraca.. ja sam misljenja da ce ipak pozvati Miccolija, a Cassano je prica zavrsena za njega..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne mrzi on Cassana, jednostavno ga ne želi u reprezentaciji, a za to je sam Cassano kriv.
No, kada pogledaš napad: Gilardinho, Pazzini, Boriello, Quagliarella, Di Natale, niko od ovih nije extra klasa. Prije negoli me napadnete, ne govorim da su loši, ali Gilla i Boriello su isti tip igrača(Inzaghi), Di Natale i Quagliarella, koliko god da to golovi u ekipama pokazuju, nisu klasični "scoreri", Pazzini mi je drag igrač, ali je uvijek bio u 2. planu. Iaquintu ne računam ovdje, jer je on, ruku na srce, igrač za Udinesea, Bologne, Lazia...nikako za Juventusa. Daj Bože da griješim, no sve su prilike da sam u pravu.
Miccoli, objektivno nema mjesta u reprezentaciji. Da, sada je digao formu kao i cijela ekipa Palerma, no nije to Miccoli koji je potreban Italiji. Prije bih zvao Tonija, nego njega.
No, kada pogledaš napad: Gilardinho, Pazzini, Boriello, Quagliarella, Di Natale, niko od ovih nije extra klasa. Prije negoli me napadnete, ne govorim da su loši, ali Gilla i Boriello su isti tip igrača(Inzaghi), Di Natale i Quagliarella, koliko god da to golovi u ekipama pokazuju, nisu klasični "scoreri", Pazzini mi je drag igrač, ali je uvijek bio u 2. planu. Iaquintu ne računam ovdje, jer je on, ruku na srce, igrač za Udinesea, Bologne, Lazia...nikako za Juventusa. Daj Bože da griješim, no sve su prilike da sam u pravu.
Miccoli, objektivno nema mjesta u reprezentaciji. Da, sada je digao formu kao i cijela ekipa Palerma, no nije to Miccoli koji je potreban Italiji. Prije bih zvao Tonija, nego njega.
- Interista di cuore
- Kontakt:
a po cemu je on kriv,covjek kako je doso u Samp nije napravio ni jedan problem,smirio se 100% i ovaj nece da ga zove.nidje vezze.jedina klasa koju Italija ima u napadu je Cassano,a on ga ignorise.Pazzini bez Cassana nije isti 
- sarajlija89
- Kontakt:
kako iaquintu otpisujete
...pa sve sto je odigro za juventus odigro je odlicno..i samo da povrede nije bilo gdje bi mu kraj bio
odigro je 14 utakmica..od tog 11 poceo i 3 uso....i zabio 6 golova...ukupno 1003. minute ili 71 u prosjeku....
i ta velika povreda....kad se sve sabere fanstastican ucinak...pogotovo kad se uporedi sa ostalim nasim napadacima i kakvu je sezonu juve imo,daleko nabolji...a osim di natalea nema boljeg napadaca statisticki mislim....
al sreca pa se vi ne pitate
nego lippi to fino zna ko i ja
...uostalom standardan je pa vi vidite
Gilla i on u napadu u rotaciji sa di nataleom i rossijem...vratit 4-4-2 formaciju.....ne svidaj mi se ovo 4-3-3 jbg.....de rosi i pirlo na centru...desno mauro...lijevo moze i rossi u tom slucaju...stoperi cannavaro i chiellini,desno zambrotta,lijevo grosso..uz pretpostavku da imamo i dobre zamjene...steta za malog santona sto nije imo vecu minutazu..a moze i lijevo i desno igrat
odigro je 14 utakmica..od tog 11 poceo i 3 uso....i zabio 6 golova...ukupno 1003. minute ili 71 u prosjeku....
i ta velika povreda....kad se sve sabere fanstastican ucinak...pogotovo kad se uporedi sa ostalim nasim napadacima i kakvu je sezonu juve imo,daleko nabolji...a osim di natalea nema boljeg napadaca statisticki mislim....
al sreca pa se vi ne pitate
Gilla i on u napadu u rotaciji sa di nataleom i rossijem...vratit 4-4-2 formaciju.....ne svidaj mi se ovo 4-3-3 jbg.....de rosi i pirlo na centru...desno mauro...lijevo moze i rossi u tom slucaju...stoperi cannavaro i chiellini,desno zambrotta,lijevo grosso..uz pretpostavku da imamo i dobre zamjene...steta za malog santona sto nije imo vecu minutazu..a moze i lijevo i desno igrat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Toni je za Boriela Marko Van Basten. Valjda necemo spasti na to da nam centarfor bude Borielo 
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.