namjestio over gemova igrao samo dovoljno za toga i etdarker10 je napisao/la:Covjek osvoji drugi set super agresivnom igrom i izlascima naprijed i onda neobjasnjivo odstupi od toga u trecem setu,a evo i u cetvrtom hmmm
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ove noci se kunem da je ovo zadnje GS finale koje gledam ukoliko Federer igra u istom.
Nema te sile osim Bozije koja bi me natjerala da prekrsim ovo, nmg ja ovo izdrzat.
Nema te sile osim Bozije koja bi me natjerala da prekrsim ovo, nmg ja ovo izdrzat.
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 14 sep 2015, 04:01, ukupno mijenjano 2 puta.
E moj fedex za kaznu ga moras metnut veceras u svoju raziju
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Ma srbin psihicki jaci, svako finale zayebe svicarac , covjek mu se nudi , ovaj nista.
27.10.2020
Novak je uhvatio ritam sa riternima. Valjda znate šta to znači. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Oslikano finale Wimbledona, cestitke Novaku, veoma pametna igra i vise nego zasluzeno vjerovatno dolazi do titule...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Roger se koprca i pokušava sam sebe pobjediti. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jurisicduska
- Kontakt:
KopLfc je napisao/la:E moj fedex za kaznu ga moras metnut veceras u svoju raziju
Ja mislim da ga ona njemu meće, a hajd bar se nadam da na proglašenju pobjednika neće njoj zahvaljivati pa da i kameraman ne iskoristi odmah šansu da je prikaže, valjda ga ne voli baš.
Da je ovo stari Federer ne bih ga ja otpisao, nema magije kroz cijeli meč, više na momente neke pokaže šta je i ko je.
Predaj momce da bar bude kvota 1 za raju koja je igrala na tebe
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Pa jel neko od vas mislio da on moze pobjedi Novaka u pet setova?
Sad Federe izlazi na svasta.Joj covjeka 
Sad ti pocni na mrezu kad je gotovo...jesi inteligentan ko ona stvar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
Ja sam mastao jbgBosnaSTL je napisao/la:Pa jel neko od vas mislio da on moze pobjedi Novaka u pet setova?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da nam malo zivce pegladarker10 je napisao/la:Sad Federe izlazi na svasta.Joj covjeka
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sad se mijenja taktikadelinjo je napisao/la:Sad ti pocni na mrezu kad je gotovo...jesi inteligentan ko ona stvar
Jbga šteta, daleko je bolje odradio taj treći set nego na WB-u. Bukvalno su nijanse odlučivale i ipak je na kraju prevagnulo na Novakovu stranu. Ovaj sada podsjeća na četvrti sa WB-a. I da kojim čudom dobije Roger, u petom setu nema šta tražiti.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jurisicduska
- Kontakt:
Bože 
A jes kriv nos u one Fedexove. Pa zeno draga tolke pare imas, sredi to! 
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 14 sep 2015, 04:12, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Stvar je sto nije razlika ogromna, igracki talenat i to, Roger je u prednosti, ali psiha...kad ne iskoristis 4 gem lopte, prethodno 2 break lopte, pa opet 2 break lopte..
Razlika nije velika, psiha cini ogromnu stvar, koliko onaj samo pusti da idu stvari tokom toliko Roger svojim razmišljanjem, premišljanjem i glupošću da Novaku pobjedu, te minimalne razlike..
To je ono sto najvise i zaboli kod poraza, sto si tako blizu, imas u rukama sansu, a ako je ne iskoristis vamo te ceka kazna iz prve i to najgore svojom greskom sebe kazni...
Tesko je gledati pogtovo kad se srcem navija, yebi ti mene ak ja dodjem u normalu 2-3 dana, tužno je yebemu i gorko prosto gorko kad nesto možeš al ne ucis na greskama vec preslikavas isti mec dvaput u godini..
Razlika nije velika, psiha cini ogromnu stvar, koliko onaj samo pusti da idu stvari tokom toliko Roger svojim razmišljanjem, premišljanjem i glupošću da Novaku pobjedu, te minimalne razlike..
To je ono sto najvise i zaboli kod poraza, sto si tako blizu, imas u rukama sansu, a ako je ne iskoristis vamo te ceka kazna iz prve i to najgore svojom greskom sebe kazni...
Tesko je gledati pogtovo kad se srcem navija, yebi ti mene ak ja dodjem u normalu 2-3 dana, tužno je yebemu i gorko prosto gorko kad nesto možeš al ne ucis na greskama vec preslikavas isti mec dvaput u godini..
Djokovic je trenutno jednostavno nepobjediv u mecevima na 3 dobijena (osim protiv Wawrinke kad ovaj udje u ono svoje pucacko ludilo). Previse je dobar za citav tour.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.