HHH ma gdje cu spavati...cestitke Novaku...pametniji pobjediojurisicduska je napisao/la:A delinjo otišao spavati.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Odg: RE: Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Re: Grand Slam
Ma jako je teško dobiti kada čovjek ovako igra u najvažnijim momentima.
Ovaj put ravnodušno s moje strane. Očekivao sam jedan ovakav rasplet.
Ko nije gledao i ne mora. U biti preslikan meč sa WB-a, ali je ovaj put Roger bio bolji, međutim nedovoljno za titulu.
Ovaj put ravnodušno s moje strane. Očekivao sam jedan ovakav rasplet.
Ko nije gledao i ne mora. U biti preslikan meč sa WB-a, ali je ovaj put Roger bio bolji, međutim nedovoljno za titulu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bravo majstore, 10 and counting!!! 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jedan 6/13 brejk sanse,drugi 4/23.Where the match was won.
Ma Amerikanci su seljacine!chily-rz je napisao/la:Sjajno,.Ova publika je zaslužila Novakovu pobjedu,sad nek "proslave" sve te silne Noletove neforsirane i servis greške do duboko u noc.
Cetri velika finala u godini,tri titule. Nema jaceg rodjaci,jbg,nema..
Ne vole ni Francuzi Noleta, pa se ne raduju kada napravi servis gresku.
Federer sjeban, odavno nije izgledao ovako potisteno. Al svaka cast, borio se do kraja.
Nole ipak zasluzeno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Da se razumijemo, ovdje Djokovic nije nista posebno odigrao, jednostavno je majstorski radio ono sto je potrebno i dosta rutinski savladao zaloznog Rogera koji je samo na trenutke podsjecao na onu masinu kad se sprdao s teniskim svijetom. Inace danasnja konkurencija u tenisu je zalosna, Djokovicu su najveci rivali pimpler Murray, Federerova sjena i Stan "kad mi se digne igram dobro" Wawrinka. Mogao bi Djokovic vrlo lako Nadala stic po broju GSova u narednih par godina.
Ovaj mi je poraz pao dosta teže nego Wibmi. Realno, na Wimbiju nakon drugog seta nije uradio ništa vrijedno spomena, a ovdje nije bio ništa lošiji iako je izgubio 2 seta po 6-4.
Da nema ovu mentalnu barijeru imao bi nekih 30 GSova dosad.
Da nema ovu mentalnu barijeru imao bi nekih 30 GSova dosad.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma i presticii ce ga vjerovatno ako ne bude povreda
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
- suptilnirocker21
- Kontakt:
a i ovih 7 sto je spasio nijedna mu u konacnici nije nista znacila jer je novak svaki put uzeo break kada je imao break sansudarker10 je napisao/la:Jedan 6/13 brejk sanse,drugi 4/23.Where the match was won.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Cestitke Novakovim fanovima.
I Rogerovim koji nece vise pogledati ni jedno finale GSa, pa makar ih bilo jos 10. Ovo je jedno previse za mene.
I Rogerovim koji nece vise pogledati ni jedno finale GSa, pa makar ih bilo jos 10. Ovo je jedno previse za mene.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bas momacki od Federera.Cak i dize ovaj tanjir.Mislim da je njemu samo bitno da ga Nadal ne pobjedjuje 
Ako kojim slucajem dodje do finala Aus. opena,a velika je vjerovatnoca da hoce s obzirom na prosjecnost svih ostalih,to sigurno necu gledat.Dosta je vise.
Ako kojim slucajem dodje do finala Aus. opena,a velika je vjerovatnoca da hoce s obzirom na prosjecnost svih ostalih,to sigurno necu gledat.Dosta je vise.
-
<<<PreddatoR>>>
- Kontakt:
To je to. Na kraju 20-ak winnera više, ali i skoro toliko neprisiljenih više.darker10 je napisao/la:Jedan 6/13 brejk sanse,drugi 4/23.Where the match was won.
Čestitke Novaku u svakom slučaju.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Babuka zgužen
Laku noć
Laku noć
- jurisicduska
- Kontakt:
Kako je lijepo kad imaš s kim podijeliti emocije a ne ko Roger. On svoju ni ne spomenu.
ppppp je napisao/la:Babuka zgužen
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bice zanimljivo vidjet da li Djokovic moze ponovit ovo i sljedece godine.Federer izgleda predaleko sa 17,morao bi ponovit ovakvu godinu jos dva ili tri puta,a sljedece godine mu je vec 29 ljeta.Nadala ce svakako moci uhvatiti u naredne dvije godine ukoliko se ne pojavi neko super talentovano dijete.
Valjalo se izboriti sa demonima kod 5-4 u četvrtom setu, kapa dole.
Ono su mnogo zayebane situacije.
Federer je propustio odličnu šansu u ovom meču, pitanje je hoće li ikad imati ovakvu priliku da osvoji 18. Grand slam.
Novaku svaka čast, spasio je 19 od 23 brejk lopte sa kojima se suočio.
Tu se dobijaju ovakvi mečevi.
http://****/dokovic-u-fantasticnom ... am-trofej/
Federer je propustio odličnu šansu u ovom meču, pitanje je hoće li ikad imati ovakvu priliku da osvoji 18. Grand slam.
Novaku svaka čast, spasio je 19 od 23 brejk lopte sa kojima se suočio.
http://****/dokovic-u-fantasticnom ... am-trofej/
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Noleta samo neka teza povreda moze sprijeciti da i sljedece sezone uzme barem 3 GS-a. Konkurencija je zaista losa, tako da Novak i ne mora svaki put da pruzi svoj maksimum. Dovoljno je da radi ono sto protivniku ne odgovara i dobit ce mec. Bas kao sto je neko prije napisao, takticki mozda i najsavrseniji igrac ikad.
Posvetio se tenisu maksimalno i oko sebe okupio tim ljudi koji takodjer rade veliki posao. Trenutno je u primeu i to bi moglo jos potrajati. Tesko je reci da li ce se za 2-3 godine pojaviti neki mladi teniser koji ce moci da udje u sami vrh tenisa, ali prema onome sto sada vidimo Nole ce jos dugo dominirati. Murray mu ne moze biti prijetnja jer ima komad bukve u glavi, Federer ulazi u godine i sumnjam da ce ikad vise dobiti Novaka na GS-u, Nadal je svoje sa ozbiljnim tenisom zavrsio, dok se Wavrinka cini kao jedini moguci konkurent na velikim turnirima.
Posvetio se tenisu maksimalno i oko sebe okupio tim ljudi koji takodjer rade veliki posao. Trenutno je u primeu i to bi moglo jos potrajati. Tesko je reci da li ce se za 2-3 godine pojaviti neki mladi teniser koji ce moci da udje u sami vrh tenisa, ali prema onome sto sada vidimo Nole ce jos dugo dominirati. Murray mu ne moze biti prijetnja jer ima komad bukve u glavi, Federer ulazi u godine i sumnjam da ce ikad vise dobiti Novaka na GS-u, Nadal je svoje sa ozbiljnim tenisom zavrsio, dok se Wavrinka cini kao jedini moguci konkurent na velikim turnirima.
Re: RE: Re: Grand Slam
Nacionalisto,ima svicaraca na forumu.ppppp je napisao/la:Babuka zgužen
Laku noć
710 Apperances
186 Goals
186 Goals

U prethodnih kalendarskih godinu dana, Djoković je ispao pre finala na 2 turnira (Shanghai2014 i Doha2015) od 16 koliko ih je igrao.
Ukupno ih je osvojio 10, a izgubio 4 finala.
To mu je donelo apsolutno najveći ATP points total ikada ostvaren - 16145 bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.