Ko će kome nego braća braći.messilla je napisao/la:Kao što se i očekivalo, Espanyol se naguzio još prije početka meča i čeka, a najbolji Portugalac univerzuma nabija statistiku
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jao cirkusa. Trpaj te koliko poželite. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Najveca zelja mi je da ovaj Espanyol ispadne iz lige.Realova ofirna filijala.
Pustili nam ljudi
Ali zato nam ovdje neki nahvale Primeru čudo jedno.
Daleko najaca liga svijeta. Ukoliko u iducih pola sata ne izbacis valjan argument da pobijes ovu tvrdnju, bit ces etiketiran kao glupson.
JoeBleck je napisao/la:Najveca zelja mi je da ovaj Espanyol ispadne iz lige.Realova ofirna filijala.

ovi katalonski izrodi i ponizne sluge kraljeve krune su uvijek uživali u poziciji Realovih kučki koje im služe za trpanje i popravljanje gol razlike.
geoxx je napisao/la:Daleko najaca liga svijeta. Ukoliko u iducih pola sata ne izbacis valjan argument da pobijes ovu tvrdnju, bit ces etiketiran kao glupson.

Nego kol'ko nam je ovo Hunaldo tap-inova uvalj'o, nisam pratio utakmicu, jel bar 4 brat bratu ?

Post ti je prijavljen. Sa ovakvim španskim smećem liga daleko najača!?geoxx je napisao/la:Daleko najaca liga svijeta. Ukoliko u iducih pola sata ne izbacis valjan argument da pobijes ovu tvrdnju, bit ces etiketiran kao glupson.

3 + penalRajaz je napisao/la:Nego kol'ko nam je ovo Hunaldo tap-inova uvalj'o, nisam pratio utakmicu, jel bar 4 brat bratu ?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
to i Englezi govore u UCL-uMancini je napisao/la:Jao cirkusa. Trpaj te koliko poželite.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- MisterGuardiola
- Kontakt:
To su penaldove tekme,slabiji timovi
Jos bolilet3 je napisao/la:JoeBleck je napisao/la:Najveca zelja mi je da ovaj Espanyol ispadne iz lige.Realova ofirna filijala.dat ce Bog da ispadnu
![]()
ovi katalonski izrodi i ponizne sluge kraljeve krune su uvijek uživali u poziciji Realovih kučki koje im služe za trpanje i popravljanje gol razlike.
real moze bit u krizi,doc sa 7 igraca na utakmicu protiv espanola ,ma moze se svasta desiti al oni moraju dobiti
pa ja nezz jel ih espanol pobijedio i jedom od kako pratim spanski fudbal od 97/98,
ja se ne sjecam, a bod mozda dva put uzeli slucajno
a mozda nisu ni toliko
pa ja nezz jel ih espanol pobijedio i jedom od kako pratim spanski fudbal od 97/98,
ja se ne sjecam, a bod mozda dva put uzeli slucajno

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Jest jedne sezone na Bernabeu, Sergio Garcia dao pred kraj utakmice gol za 1-2.barca_87 je napisao/la:real moze bit u krizi,doc sa 7 igraca na utakmicu protiv espanola ,ma moze se svasta desiti al oni moraju dobiti
ja se ne sjecam, a bod mozda dva put uzeli slucajnoa mozda nisu ni toliko

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Jao tekme u Vigu
Las Palmas sa igracem manje 70 minuta i nakon 3:1 za Celtu , na kraju izjednaci na 3:3.

Las Palmas sa igracem manje 70 minuta i nakon 3:1 za Celtu , na kraju izjednaci na 3:3.

Re: RE: Re: Primera Division (Liga BBVA)
Strasna. Tri gola s igracem manje,jos dvije opasne kontre su imali "zuti".JoeBleck je napisao/la:Jao tekme u Vigu
Nolito pravo gotivan igrac.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Nolito je kralj!!! Al isto ga Celta zna zasr.t sa 3 primljena gola s igračem više. 

Celta je imala 3:1, igraca vise, kod kuce igrali i u svim tim okolnostima Berrizo je vadio veznjaka i ubacio cetvrtog napadaca. Taj potez mu je bezze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.