FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidim svi sanjali, da nije neko bio kod vidovie Dzemile

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Otvoren ce i zapad biti, cijena karte je 7KM.
- modusvivendi
- Kontakt:
Pobjeda nam je potrebna zbog milion stvari, ne trebam ja sada pametovati oko toga kada je sve jasno. Jos uvijek sam prozet tugom, ali i bijesom zbog ponasanja pojedinaca iz uprave prema Odi, ali nebitno. Sretno Vladi, prijatelji smo, znam ga od malena, ali imam osjecaj da ce i on biti potrosen kao i Oda. Volio bih vise nego ista da uspije i da donese i nama, a i sebi mnogo radosti. Podrska je potrebna i ekipi, a i Vladi jer ne smije on ispastati zbog proteklih desavanja.
Deremo ih 0:1 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Hocel biti prenos?
Moja tv prenosi
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hajde ŽELJOOOOOOOO

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Moj san je ipak najrealniji, sanjao sam da nam je pomišten čist go. 
- jaludovolimte
- Kontakt:
Dobra kvota na Želji
Imperativ je još veći!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
0:2 Tiago i Damir Sadikovic 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
bogami cemo tesko do pbjede ali opet jedva cekam da se zaputim pa i na onaj lavorMerhaba je napisao/la:0:2 Tiago i Damir Sadikovic
Isti sam takav...mislim da je 2000 ljudi plafon danas
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Strah me je malo ove utakmice danas iskren da vam budem.Iako je tradicija na nasoj strani trenutna nasa forma nam i ne ide na ruku bas,ne znam ni koliko je Vlado uspio sagledati situaciju u ova 2 i pol dana koliko je tu,a imeprativ pobjede veci neko ikad..
Sta je sa Beganovicem,Kosoricem i Memijom? Oni se vracaju danas jelde!?
Kako god sretno Zeljo,nastavi tradiciju,unatoc svemu,protiv Olimpica i pokreni novi niz..
Sta je sa Beganovicem,Kosoricem i Memijom? Oni se vracaju danas jelde!?
Kako god sretno Zeljo,nastavi tradiciju,unatoc svemu,protiv Olimpica i pokreni novi niz..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ovo dobijamo glatko, igrači su postali svjesni šta ih čeka sljedeću na Grbavici ako ovo ne dobiju. I sami vide da je vrag odnio šalu, vjerujem da borbenosti neće nedostajati a toga nam je najviše falilo. Imaće dobar teren, vrijeme i to je to. Ja sam dvicu odigrao.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ma nije mene toliko strah. Znam da ova ekipa moze pobjedit svakoga ovdje. Valjda ih je Vlado psihicki podigao i vratio im volju i zelju. Danasnja pobjeda bi puno znacila.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nista Vlado nije mogao da uradi za dva dana i ko god misli da ce on nesto znacajno promijeniti grdno se vara. Sudeci po sastavu u novinama igrat ce opet Beganovic koji nije u formi, Joco vjerovatno klupa. Jedino dobro sto se vraca Kosoric pa ce nam zadnja linija biti sigurnija. Bice zajebano danas, cisto sumnjam da cemo pobjediti. Daj Boze da pogrijesim.
ali su se mogla gospoda odlučiti da igraju. ne moraju radi nas ako nas ne vole, ali dosadašnjim partijama neće negdje gdje je bolje.
Zato ce vjerovatno Djelmic put pod noge, jedini koji se bori i igra. Generalno raja vise ne vjeruje ovoj ekipi, a sad da li je to dobro ili ne vidjet cemo. Sigurno je dobro zato sto ce razocaranje biti manje.
Ajmo vjerovat u taj pozitivni sok promjenom trenera, eno i kone i siroki su su tako dobili i kazu da su bili dobri.
Joco ne bi trebao na klupu da se ja pitam jer se vidi da se bori trazi loptu morat ce ga procepit.
Joco ne bi trebao na klupu da se ja pitam jer se vidi da se bori trazi loptu morat ce ga procepit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.