FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kokot na iskustvo, stari lisac
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kakvo iskustvo, ovo nas Bog pogledao.AsharaK je napisao/la:Kokot na iskustvo, stari lisac

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kod mene gol jos nije pao, sad ce ... 

Ha, ha koga god pojedinci napljuju taj ga zavuče 

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Sad ce 2:0 idemo 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
cemu ovo igrajte p**** 

-
- Kontakt:
Ranije daj tu loptu Joco
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
Ti bi cini mi se volio da ne padneKGB je napisao/la:kod mene gol jos nije pao, sad ce ...
Hahhaa ofsajd
?? stopa link coece jos i kasnifanaticZeljin je napisao/la:Ti bi cini mi se volio da ne padneKGB je napisao/la:kod mene gol jos nije pao, sad ce ...

Pa linija i to prava da se povuce
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Neka savez povuce liniju 

Jesam ja jedini koji misli da je malo previše ovoliko prozivati igrače sa ovim "plave dame" i "igrajte pi*ke"?
Uredu ono poslije utakmice, ali mi je malo previše. Još vode.
Uredu ono poslije utakmice, ali mi je malo previše. Još vode.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- manijakgotti
- Kontakt:
sramota za ovo navijanje
Ovo navijanje je stvarno degutantno.
Pa evo cim nasi pocese normalno navijati oni se povukose 

Neka im hebu sve redom, dugo se trpilo, i podrzavalo, sjetite se tekmi i tekmi prije, pljeskalo, podrzavalo, tu su da igraju za klub i navijace, ovo psovanje uostalom nije nista u poredjenju sa nekim drugim stvarima.
Sta im imas psovati samo im veci pritisak stvaras.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bolje i to nego da ih sacekivaju poslije treninga, da im razbijaju auta, samaraju i sl., i igraju ko p**** i vuku se ko p***, cast izuzecima od utakmice do utakmiceElegant je napisao/la:Sta im imas psovati samo im veci pritisak stvaras.