FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
joj kako mi je zao sto ce pred praznim tribinama pa zar nisu danas trebali oni supci zasjedat nadam se zeljinoj pobjedii Željo platio slavi da pobjedi sarajevo tako da zeljo moze uzet sarajevo
sala
svoj ti pos'o !
Zna li se sta je Svraka povrijedio, daj boze da se do subote opravi i bude spreman.
× Plava krv ispod koze ×
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Sejo mogao si ubaciti i onu stranicu s Dzekom...skoro sve je o Zelji 
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
vec je postavljen taj tekst...LIvada je napisao/la:Sejo mogao si ubaciti i onu stranicu s Dzekom...skoro sve je o Zelji
Zglob ja mislim, dobro je pa nije slomio...MaliMemo je napisao/la:Zna li se sta je Svraka povrijedio, daj boze da se do subote opravi i bude spreman.
1996
LIvada je napisao/la:Sejo mogao si ubaciti i onu stranicu s Dzekom...skoro sve je o Zelji
Sad sam pisao na temi Edin Džeko, odakle više stigma da smo ga nazivali klocem i šta sad kao mi blatimo naše igrače??? Baš ono senzacionalistički pišu to i nabijaju nam na nos bez ikakve potrebe...
Ziv i zdrav, mislim da ce igrati za derbi.forza je napisao/la:sta nam je sa Kerlom ??? .....
× Plava krv ispod koze ×
- Ponos Torina
- Kontakt:

Kerla na treningu Kaisera
Posto se nevidi slika cijela za one koji neznaju desni klik wiew image
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 maj 2010, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma to se papci uhvatili par mahalskih...isto kao da kazu da smo sehi psovali sestru a to jedan papak (umro dabogda)...emchoz je napisao/la:Sad sam pisao na temi Edin Džeko, odakle više stigma da smo ga nazivali klocem i šta sad kao mi blatimo naše igrače??? Baš ono senzacionalistički pišu to i nabijaju nam na nos bez ikakve potrebe...LIvada je napisao/la:Sejo mogao si ubaciti i onu stranicu s Dzekom...skoro sve je o Zelji
Nek pisu i nek jedu sebi mala muda kompleksaska...
prascicev nadimak je bio kloc...
Ponos Torina je napisao/la:
Kerla na treningu Kaisera
Posto se nevidi slika cijela za one koji neznaju desni klik wiew image
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da je Kerla blizu potpisa za Kaiser 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako ništa, potrudio se oko kopački. Vidi se željaPonos Torina je napisao/la:Mislim da je Kerla blizu potpisa za Kaiser
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nece biti prenosa derbija, strucni stab Torpeda ne zeli da se utakmica prenosi. (klocevi) :ugeek:
× Plava krv ispod koze ×
Bruka i sramota ! ! !MaliMemo je napisao/la:Nece biti prenosa derbija, strucni stab Torpeda ne zeli da se utakmica prenosi. (klocevi) :ugeek:
ako koga zanima danasnji trening je u 5h
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- bistrikboy
- Kontakt:
Brukaju se papci iz dana u dan...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da Bogda nikad nista ne prenosili...nek prenose odbojku Kakanj-Konjuh Zivinice..
...nisu mogli da te ugase!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.