BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Lijepa Damirova fotka na sluzbenoj ATP stranici, kao i kratki zapis i izjave nakon pobjede.
http://www.atpworldtour.com/en/atp-challenger-tour
Aldin fantastičan 
Aldin nastavio s sramotnim izdanjima. Ni seta nije otkinuo Nijemcu koji osim serve nema skoro nista.
U Banja Luci Tomo igra na terenu broj 5 danas!? Gospodi prece da pred kamerama na court 1 igra Ceh Pospisil nego teniser iz BiH!!? Dabogda im se Vrbas izlio i potopio sve terene.
U Banja Luci Tomo igra na terenu broj 5 danas!? Gospodi prece da pred kamerama na court 1 igra Ceh Pospisil nego teniser iz BiH!!? Dabogda im se Vrbas izlio i potopio sve terene.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naši teniseri u BL su sve samo ne domaći teniseri. Takva politika, žalosno ali istinito.Biki je napisao/la:Aldin nastavio s sramotnim izdanjima. Ni seta nije otkinuo Nijemcu koji osim serve nema skoro nista.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Redovno pratim nase tenisere pa samim tim i chalengere ali ja za ovog Masura nikad cuo nisam, bravo Aldine, za tebe nista drugo nije osim peskira i Antalije.
Nije vala momak ništa lošiji od Aldina, štaviše
analizirajući ovaj današnji meč, naravno
analizirajući ovaj današnji meč, naravno
Vasilevski-Ledovskikh
S druge strane je u najmanju ruku sramota da ne postoji niti 1 CH turnir u Sarajevu ili bilo kojem drugom gradu gdje bi nasi teniseri mogli dobijati priliku i WC a ne srbi...Unofficialpage je napisao/la:Naši teniseri u BL su sve samo ne domaći teniseri. Takva politika, žalosno ali istinito.Biki je napisao/la:Aldin nastavio s sramotnim izdanjima. Ni seta nije otkinuo Nijemcu koji osim serve nema skoro nista.
Mah i u Sarajevu ti je WC išao na Đokovića 
imali smo onaj Futures, to je zamjena za challenger čini mi se
imali smo onaj Futures, to je zamjena za challenger čini mi se
“I hope to come back to Alphen but I hope that my ranking doesn't bring me to Alphen next year.”Biki je napisao/la:Lijepa Damirova fotka na sluzbenoj ATP stranici, kao i kratki zapis i izjave nakon pobjede.
hahah kralja
Šetkića iznenadio Masur u prvom kolu u Istanbulu

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ja stvarno ne znam ali dvojac aldin / tomo nisu zapoceli mec sa sigurnim servisom vec poal godin evo tomo na prvi game je imao vec 3 BL
Kad će Damir ispast iz 100gonzales je napisao/la:Šetkića iznenadio Masur u prvom kolu u Istanbulu
![]()
I Damir i Mirza počinju za par minuta, idemo po lagane pobjede
Nemoj druže da budeš nestrpljiv, polako 
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir zijanio prvi gem, sramota
Nek se ubije odma
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Iskupio je se, uzeo je break
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ali je izgubio opet poen, ne valja ovo ništa, ne smije gema više zijaniti ako misli da se u potpunosti iskupi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.