NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 14 sep 2015, 15:40

to je bila samo mala šala na račun "najvećeg svih vremena" :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 sep 2015, 15:46

Bilo bi nepravedno da ga dobijem, onda bih imao dva najveca svih vremena u istoj ekipi :D

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 sep 2015, 15:58

Edo Dez Bryant out 6 hefti, nes Edelmana ha? Ahahaha

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 sep 2015, 17:30

tillman je napisao/la:bitno je da ima neke nade za Bearse, vidjet ćemo šta će za tjedan dana biti protiv Arizone

AFC East 1-0 svi imaju...

svakako velika se ondje razlika primjetila u odnosu na zadnje dvije godine u svakom smislu..mi smo protiv Packersa cuvali ofanzivno loptu preko 30 minuta ..jedino je problem jer je opet Cutler po meni puno bacao i ako smo trcali...Forte je juce prekucao odlican je bio i dugo nije onako dobro samo trcao ..OL mu je juce takodjer dobro radila posao , a i on sam je izbjegao nekoliko zamki vjesto ...bice odlican ove godine ko ga ima na fatasy...odbranu ne mogu krivit jer bilo je i situacija gdje je 3 and out za Rodgersa sto nekad nije bio slucaj..uvjek su barem do FG dolazili skoro svaki napad ..jedino tamo CB gdje je onaj iz Jaguarsa sto je stigao branio ali ne moze ubili su ga..cini mi se da su 3 TD na njegovu stranu bila i jos nekoliko kriticnih pasova na 3th down ..dve ostalo je bilo dosta dobro .

Fali ovoj ekipi utakmica zajedno u novom sistemu posebno ofanzivno //vidi se da se jos ni akcije kako treba ne znaju posebno novi reciveri..ovdje bi nam sad Marshall dobro dosao ali sta je tu je ..ni smo ni jednog imali dugo pitanje je bilo hoce li i ova dvojica igrat..Packersi su jednostavno bolja ekipa sa uigranim sistemom i Rodgersom i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 14 sep 2015, 18:36

Phila ce biti ok, samo da im onaj Sam bude zdrav. Jedva cekam Murraya da vidim Murrya u ovom sistemu.

Foles je korektan QB, ne bi Ramsi trebali imati problema sa njim.

Payton je Payton, gledajte i divite se. Ljepota je bilo sinoc gledat odbranu, koje prosle godine nije bilo nikako, gdje im je bukvalno svaka ekipa trpala preko 20. Nema vise toga, jaro! :D
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 sep 2015, 18:50

alemsa je napisao/la:Edo Dez Bryant out 6 hefti, nes Edelmana ha? Ahahaha
U mene ima bolja ponuda :D
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 sep 2015, 20:06

work je napisao/la:Phila ce biti ok, samo da im onaj Sam bude zdrav. Jedva cekam Murraya da vidim Murrya u ovom sistemu.

Foles je korektan QB, ne bi Ramsi trebali imati problema sa njim.

Payton je Payton, gledajte i divite se. Ljepota je bilo sinoc gledat odbranu, koje prosle godine nije bilo nikako, gdje im je bukvalno svaka ekipa trpala preko 20. Nema vise toga, jaro! :D
pa to je to covjek dobije utkamicu i ne treba postici TD ..ja ne znam kad je on zadnji put bio bez TD.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 sep 2015, 21:36

Sinoc Dallas :tokralju: najgore zaspao na poluvremenu, danas gledam highlights, znaci ne vjerujem :urnebes: Kakav finis :clap: Idemo dalje Cowboys !!! :bih:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 14 sep 2015, 22:55

Mig_Mig je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:^Najveca ubleha na QB poziciji od kako se igra ovaj sport.

Bdw. Dobio sam Miga u Fantasyju. :D
Dobio si aktuelnog sampiona, na srecu! Sampioni ocito mogu samo ovako da izgube ! Uzas! I jos nisi dobio, rudolph 2 famble i dobio sam hahah :D
Sreca my ass. Cestitaj slobodno na zasluzenoj pobjedi. :P

Ako bude imao nedaj Boze ta dva fumble, poslat cu mu familiju od snahe na vrata. :D
Postovanje treba zaraditi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2015, 00:22

Slobodno vi meni momci saljite ponude, Watkins i Getara su nezadovoljni kod mene. Zele da igraju u vasim fransizama :)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 sep 2015, 03:21

jak comeback Philly

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 sep 2015, 04:12

Kakva tekma

Uze Atlanta

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 sep 2015, 04:20

Sjeba kiker Philly. Atlante nigdje u 2gom polu. Kao sto Philly nije bilo na mapi u prvom. Ali su zato u drugom izgledali veoma dobro u oba smjera. Bio sam uvjeren da ce dobiti ovo sa 2min. i timeoutom do kraja, ali eto rookieju kroz ruke lopta prodje, odbi se od kacigu i INT.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 sep 2015, 05:08

Ahaha dragi Bridgewater, pored toliko prostora ti u svog igraca se zabi. Uzasan je do sada. Ni Kapernik nista bolji.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 sep 2015, 05:30

kad_kako je napisao/la:Ahaha dragi Bridgewater, pored toliko prostora ti u svog igraca se zabi. Uzasan je do sada. Ni Kapernik nista bolji.
Ma ono je bio pass interference, TD im uzese

kad_kako
Moderator
Kontakt:

NFL

Post Postao/la kad_kako » 15 sep 2015, 06:03

alemsa je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Ahaha dragi Bridgewater, pored toliko prostora ti u svog igraca se zabi. Uzasan je do sada. Ni Kapernik nista bolji.
Ma ono je bio pass interference, TD im uzese
Utakmica je za klinca. Jos je gorom prave ovi komentatori.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 sep 2015, 06:49

vi ganjajte Pitersona za RB, a dado ce Hayde koji grize :)

ovu sam na fantasy izgubio jer sam nekompletan 2 RB mi out obadva bi mi startali danas Bell i Spiller ..da sam njih imao moj protivnik bi danas bio bez sansi :)....vjerujem da bi ova dvojica uzeli ove p[oene koliko ja zaostajem

hendikep mi je bio Chris Johnson kao drugi RB igra, pa zatim Olson bio katastrofa, zatim Torey Smith taraba , Tate takodjer niko mi od recivera nije donjeo nista ovu heftu u pm, ali bez obzira da su mi dva RB bli tu spremni opet bi mogo ovo uzeti

edit:

doduse jest Allen Keenan prekuco ali nije imao TD ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 sep 2015, 09:22

tuzlak1987 je napisao/la:Slobodno vi meni momci saljite ponude, Watkins i Getara su nezadovoljni kod mene. Zele da igraju u vasim fransizama :)
:mrgreen:

P.S. jeko Getara?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2015, 10:33

jestamaji je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Slobodno vi meni momci saljite ponude, Watkins i Getara su nezadovoljni kod mene. Zele da igraju u vasim fransizama :)
:mrgreen:

P.S. jeko Getara?
Antonio Gates, odradi jos tri utakmice kazne i onda svaku sedmicu ima da ide 10+ poena :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2015, 10:38

SaltCityAttack je napisao/la:vi ganjajte Pitersona za RB, a dado ce Hayde koji grize :)

ovu sam na fantasy izgubio jer sam nekompletan 2 RB mi out obadva bi mi startali danas Bell i Spiller ..da sam njih imao moj protivnik bi danas bio bez sansi :)....vjerujem da bi ova dvojica uzeli ove p[oene koliko ja zaostajem

hendikep mi je bio Chris Johnson kao drugi RB igra, pa zatim Olson bio katastrofa, zatim Torey Smith taraba , Tate takodjer niko mi od recivera nije donjeo nista ovu heftu u pm, ali bez obzira da su mi dva RB bli tu spremni opet bi mogo ovo uzeti

edit:

doduse jest Allen Keenan prekuco ali nije imao TD ebiga :)
E jbg Dado imao sam i ja probleme. U pola utakmice mi izbaceni Gore i Hilton zbog povreda... :) da su nastavili uzeli bi jos 15 poena..

Kod tebe Rivers, Hyde, odbrana i Allen prekucali.. Kod mene odbrana, Kelce, Hopkins, a Lacy solidan onako.. Znaci ravnopravno je bilo s obzirom da je kod mene Eli uz Gorea bio ocajan :rol: Najefikasniji duel kola bio..

Biti ces prejak sa Bellom i Hydeom kada se upare, Hyde ce biti iznenadjenje sezone sigurno :tokralju: :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.