Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Lopta bliža golu od svih igrača , fizički nije moguć ofsajd
al ne znam što se žale kad ova sudijska odluka nije bila pogubna po njih . 
- 1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
To jednom godišnje cemo se počastitipasica je napisao/la:Zalili bi se oni, al skupa vam ta zajebancija buraz
Na kraju se ispostavilo da nije al smo svo vrijeme morali strepit i mi a i igraci sve vise igrali u grcu.GROMARON je napisao/la:Lopta bliža golu od svih igrača , fizički nije moguć ofsajdal ne znam što se žale kad ova sudijska odluka nije bila pogubna po njih .
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I opet ne, realno svako kolo neko naj'ebe zbog sudaca idiota. Momčad koja napada mora voditi računa da suparnička momčad ima bar dva igrača (računajući i vratara) između gol-linije i nekog njihovog igrača, ili da svi igrači momčadi koja napada moraju biti iza lopte tako da ona bude bliže gol-liniji od bilo kojeg njihovog igrača. Još pomoćnik kriminalno postavljen ovdje.

-
belosevic28
- Kontakt:
Volio bi da mi neko od ovih Olimpikovaca odgovori; Sta je sa onim Merajicem? Gledam ga za U 21, gledam jucer...i u obje tekme ubjedljivo najlosiji na terenu... Nije provokacija, samo me zanima kako onako limitiran igrac igra za mladu repku, i Klub koji pretenduje na crh PL BiH...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako pogledas sjenu od reflektora vidjet ces da je cist ofsajd, ne znam sto lupasNKMramor je napisao/la:I opet ne, realno svako kolo neko naj'ebe zbog sudaca idiota. Momčad koja napada mora voditi računa da suparnička momčad ima bar dva igrača (računajući i vratara) između gol-linije i nekog njihovog igrača, ili da svi igrači momčadi koja napada moraju biti iza lopte tako da ona bude bliže gol-liniji od bilo kojeg njihovog igrača. Još pomoćnik kriminalno postavljen ovdje.![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Zaboravio sam da se povlači linija od sudca iza gola prema centru.brile je napisao/la:
Ako pogledas sjenu od reflektora vidjet ces da je cist ofsajd, ne znam sto lupas
Kretnja asistenata na premijer ligi je kriminalna. Cak se na kantonu kod nas puno bolje krecu asistenti. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mogu da se sjetim jedne utakmice kada asistent pretrca jedno pet metara na drugu polovicu. Kada vidje da je presao centar pobjeze na svoju polovicu.uNbx je napisao/la:Kretnja asistenata na premijer ligi je kriminalna. Cak se na kantonu kod nas puno bolje krecu asistenti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nista cudno, yebeno je odrzat koncentraciju kad si asistent, a igra se minimalno u tvojoj zoni odgovornosti. U tom slucaju ti ostaje uglavnom da pratis samo zadnjeg igraca odbrane i nerijetko odlutas mislima. On razmislja o tome s kim mu zena pije kafu, sijevne kontra i naravno da kasni i ne bude u liniji, pa na kraju dosudi nepostojeci ofsajd ili mase kad je sve regularno. Koncentracija im je na uzasnom nivou.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zbog toga sam se uvijek na neki način "divio" pomoćnim sudijama, kako i na koji način držati sat i po' koncentraciju gledajući u neku zamišljenu liniju ko je bliži goluuNbx je napisao/la:Nista cudno, yebeno je odrzat koncentraciju kad si asistent, a igra se minimalno u tvojoj zoni odgovornosti. U tom slucaju ti ostaje uglavnom da pratis samo zadnjeg igraca odbrane i nerijetko odlutas mislima. On razmislja o tome s kim mu zena pije kafu, sijevne kontra i naravno da kasni i ne bude u liniji, pa na kraju dosudi nepostojeci ofsajd ili mase kad je sve regularno. Koncentracija im je na uzasnom nivou.
1946
Šta ako ekipa bude u zoni ispadanja a osvoji kup? Igra europu i drugu ligu?
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Logicno da igra.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Da, naravno da bi u tom slucaju igrali..
Pa skoro svake sezone imamo drugoligase koji igraju Europu. Mozes igrat drugu ligu, osvojit kup, a ispast u trecu i opet ces nastupat u Europi. Liga i kup su dva razlicita takmicenja koja nemaju veze jedno s drugim.Duff je napisao/la:Šta ako ekipa bude u zoni ispadanja a osvoji kup? Igra europu i drugu ligu?
Hvala na odgovorima dečki
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Old good times ....Zodiac je napisao/la:
Vremena kad Bayern , Barcelona i Real zajedno nisu mogli dobit nekog u gostima u našoj svemogućoj Premijer ligi .
- 1946
I jos nitko nije odradio sezonu bez gostujuceg poraza. Ne znam jel to igdje ima. I evo, cak i sad, nakon osam kola samo Zrinjski i Radnik nisu porazeni u gostima.
ali svima negativna gol razlikaGROMARON je napisao/la:Old good times ....Zodiac je napisao/la:
Vremena kad Bayern , Barcelona i Real zajedno nisu mogli dobit nekog u gostima u našoj svemogućoj Premijer ligi .
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.