Kurban ga vodi sa sobom garantovano inace 21 gol ukupnoMonolog je napisao/la:8 gol u kupu Senijada Ibričića. Asistencija i gol iz penala.
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije bio loš, daleko od toga da je bio izvanredan, ali kako su ga prije pratili(kombinovano sa ovom utakmicom), mislim da je već na putu za Rusiju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kad nebi bilo Ibre penale bi pucao Vukušić i eto ga.Gorazde11 je napisao/la:Ibro na finalu kupa
Opt gol, u Hajduku se ne bi golova nagledali da nema Ibre
Jest jest dobar si mi, isti bi garant asistiro za go jelde, ih cek nemoze sam sebi jbgMrgood je napisao/la:Kad nebi bilo Ibre penale bi pucao Vukušić i eto ga.Gorazde11 je napisao/la:Ibro na finalu kupa
Opt gol, u Hajduku se ne bi golova nagledali da nema Ibre
--Pametnij popusta--
Jadan je Hajduk ako ode Ibricic. Ljudi nemaju nikakvu igru. Igraju bunker i onda dadnu Ibricicu gol pa sta bude. A vecu klocinu od onog Sharbinia nisam vidio, pitam starog gdje je onaj Sharbini tamo negdje u 80. minuti, a on na terenu od pocetka. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Alfa i omega Hajduka. Vrijeme je za promjenu sredine, to je sad vec svima jasno.Cartman je napisao/la:Jadan je Hajduk ako ode Ibricic. Ljudi nemaju nikakvu igru. Igraju bunker i onda dadnu Ibricicu gol pa sta bude. A vecu klocinu od onog Sharbinia nisam vidio, pitam starog gdje je onaj Sharbini tamo negdje u 80. minuti, a on na terenu od pocetka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zadovoljan nema ništa protiv ako ostane još na Poljudu,eh Ibraga znamo da si faca u Splitu,ali napredak?
ne razmišlja o odlasku čitam danas izjavu,kaže želju posebnu nemam, ima ponuda čak najrealnija je pritisak Kazana .
Ibro gas i bježi
razočaro me 
Ibro gas i bježi
licno ja nebih nikada otisao u rusiju... jeste da su igrali u CHL ligi al nije to vala mjesto za Ibru, bolja je opcija Bundes za njega...
BLUE NATION.
Rusija majka.Kvalitetna liga,odlican klub,evropska takmicenja i to bez kvalifikacija i ucerancija sa Kazanom.
I sto je najbitnije velika para a porez minimalan sve u padje Ibrice.
Ibro satro rekao ne ide mu se ali ako bude Hajduk zadovoljan sa ponudom ide.
Surjak isto kao i Ibro volili bi Ibru i slijedece sezone ali ponuda Kazana je isuvise velika da bi se odbila.
Sto znaci 2+2 nije ostanak u Hajduku vec cetiri.Ili sto znaci kad se Ibro vrati iz pecalbe umjesto Dioklecijanove palace,Splicani prave na istom mjestu Ibrinu palacu
.Hem hadjija hema para nakapala.
A sad sto ne citate izmedju redova,vas problem.
I sto je najbitnije velika para a porez minimalan sve u padje Ibrice.
Ibro satro rekao ne ide mu se ali ako bude Hajduk zadovoljan sa ponudom ide.
Surjak isto kao i Ibro volili bi Ibru i slijedece sezone ali ponuda Kazana je isuvise velika da bi se odbila.
Sto znaci 2+2 nije ostanak u Hajduku vec cetiri.Ili sto znaci kad se Ibro vrati iz pecalbe umjesto Dioklecijanove palace,Splicani prave na istom mjestu Ibrinu palacu
A sad sto ne citate izmedju redova,vas problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva je to CHL liga?Jaydoo82 je napisao/la:licno ja nebih nikada otisao u rusiju... jeste da su igrali u CHL ligi al nije to vala mjesto za Ibru, bolja je opcija Bundes za njega...
Njemu je najbolja opcija Hajduk zasad...zato jos i igra tu.
100% sportski i krajnje opušten potpis
To ti je champions league koliko ja znamRiNo je napisao/la:Kakva je to CHL liga?Jaydoo82 je napisao/la:licno ja nebih nikada otisao u rusiju... jeste da su igrali u CHL ligi al nije to vala mjesto za Ibru, bolja je opcija Bundes za njega...
Njemu je najbolja opcija Hajduk zasad...zato jos i igra tu.
--Pametnij popusta--
Evo ga opet ibro dao go, ali za cudo bozije nije jedini vodi hajduk 4:0 u 87. minutu, fina promjena za razliku od 1:0.
--Pametnij popusta--
Jel' sad ima golova koliko i onaj strasni napadac Mario Mandzukic (14) ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
Da ima, za sada je ispred njega jedino Davor Vugrinec i dijeli mjesto sa jos dvojicomRiNo je napisao/la:Jel' sad ima golova koliko i onaj strasni napadac Mario Mandzukic (14) ?
--Pametnij popusta--
Ma lik sam igra u Hajduku, al' volio bi ga vidjeti u nekom vecem klubu, nebi bas volio u Rusiju i ako Rubin jak klub i igraju LP, vise bi ga volio u BL jer nekako mi se cini da bi se tamo najbolje snasao, ali naravno neam nista protiv da ode u Rubin.
Iz SN: Za Hajduk je ključni posao ovog ljeta transfer Ibričića. Uspiju li Bijeli dobiti 4 do 5 milijuna eura za Ibričića u poslu s Rubinom, onda se Splićani neće upustiti u prodaju ostalih igrača zanimljivih međunarodnom tržištu.
Znaci ipak izgleda napusta Hajduk. Sljedece godine dakle opet mogu zaboravit titulu.
Znaci ipak izgleda napusta Hajduk. Sljedece godine dakle opet mogu zaboravit titulu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Eto ibro kad @yajaga kaze,onda tako mora biti.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ili mi se čini, ili je Ibro opet zabio. Ok, radi se o Sesvetama, ali momak i dalje owna ovu Hrvatsku ligu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.