PA zato i spominjem da ga treba nagovoriti da se vrati. Ima on to u sebi, zna podići raju, napraviti atmosferu.Jaozinho22 je napisao/la:Pašukan je već jednom prelazio preko svog ponosa kada nas je digao protiv Veleža,treba ovog momka koji vodi podržat(da ga ne imenujem bezveze a svi znate vjerovatno ko je ) Nije ni drogeraš ni kriminalac ni papak ni pjandura,samo mu treba ukazat na neke stvari kao što @Minjore reče da je to sinoć uradio,preuzeo je grupu u najtežim momentima i mi kao navijači ga trebamo podržat samo nek izbaci pjevanje protiv svetinje.
Ne kažem ja da je ovaj kriminalac ili bilo šta od tog što si nabrojao, ali trenutno, po mom mišljenju ne radi dobro. Nema taj neki autoritet baš zbog toga što je odmah počeo kako ne treba. I dok ne prestane pozivati raju na kolektivno vrijeđanje igrača s moje strane neće biti podržan. Nije ni Pašukan bio zlatan da se mi razumijemo, ali barem je nastojao ukloniti stvari koje štete klubu.
I upravo se sjetih utakmice na Koševu kad je Pašukan odustao. Prozovu se sve tribine, svi ustanu i onda ovaj pukne neku pjesmu koju pola raje ne zna. NE kažem da se to ne može popraviti, ali baš zato i stavljam naglasak na to da se i naša mišljenja trebaju saslušati i onda se dogovoriti.
A iskreno mislim za koreografije i takve stvari može se dogovoriti, ali napraviti to da raja zna za to. Možda u dogovoru sa ovima iz zvanične stranice, ili da napravimo neki naš interni forum kojeg će pratiti i vođa i svi koji dolaze da navijaju (s tim da svi bi morali kao dokaz priložiti svoju člansku). Šta znam, tu davati prijedloge, dogovarati se, pokretati akcije, dogovarati se za transparente, davati kritike, savjete. Pa eto i oko čišćenja Grbavice, ima ljudi koji bi to uradili bez ikakve dnevnice. Šta skupi se nas par, za pola sata posao gotov, na utakmici ugođaj veći. Svi se mi moramo trznuti, ali ne ide ništa pojedinačno. Moramo djelovati kao grupa, gdje smo svi za jednog jedan za sve, gdje će svi biti saslušani, prihvaćeni, sa međusobnim poštovanjem, dobronamjernim raspravama i sl.