Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Eurobasket 2015
Kvalifikacioni turnir će sam po sebi biti težak, Kanada, Novi Zeland, Meksiko pa i Puerto Riko ako poslože ekipu. Afričke i Azijske ekipe na tom turniru teško da mogu dohakati Evropljanima.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- alan_kardec
- Kontakt:
Afrikanci uopšte nisu za podcjeniti
. 2006. Nigerija je na sp u Japanu šokirala tada SCG, Nigerijci su napravili još jednu senzaciju, mislim na prošlom kvlaifikacionom turniru za OI, dobili su Grke, na prošlom sp Senegal je pobijedio Hrvatsku... možda ima još pokoji skalp afričkih repki, ali ova tri sam zapamtio. Svaka afrička ekipa sada ima ponekog nba ili koledž igrača, Nigerija i najviše, ali srećom po Evropljane Nigerija se već kvalifikovala na oi.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JohnCleese
- Kontakt:
Vidim da nas je 80% za Spanulisa i druzbu. Forza Hellas. Inace sam na ovom turniru za talijanske smekere ali ovu tekmu sam uz Grcku ( odlicna odbrana, uigrani kod pozicionih napada i manji su cigani od Spanaca)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
I meni naumpade Senegal, Bogdanović promaši odlučujuću trojku.alan_kardec je napisao/la:Afrikanci uopšte nisu za podcjeniti. 2006. Nigerija je na sp u Japanu šokirala tada SCG, Nigerijci su napravili još jednu senzaciju, mislim na prošlom kvlaifikacionom turniru za OI, dobili su Grke, na prošlom sp Senegal je pobijedio Hrvatsku... možda ima još pokoji skalp afričkih repki, ali ova tri sam zapamtio. Svaka afrička ekipa sada ima ponekog nba ili koledž igrača, Nigerija i najviše, ali srećom po Evropljane Nigerija se već kvalifikovala na oi.
Ali opet sam ubijeđen da većina ovih Evropskih reprezentacija koje odu na taj turnir mogu pobjediti te 2-3 Afričke reprezentacije, kod azijata to je Kina i Filipini, ostali nula bodova, možda se Libanon kako progura gdjegod.
IDEMO GRČKA !!
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Idemo Heleni do pobjede.
Grčka-Italija finale.

Grčka-Italija finale.

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Koliko su ljudi zavolili Italiju , zbog njihove atomske kosarke, pa to je nevjerovatno 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
tesko mogu da kazem da navijam za Spanjolce,vise nekako za Madridjane i Gasola a i Grci mi nisu uopste draga ekipa tako da spadam u ovih 20% 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Lamonica, sminker 
Imam osjecaj da ce ovo spanci uzeti...

Imam osjecaj da ce ovo spanci uzeti...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Spanci su podigli formu,uzimaju ovu.
Nadam se da španski napad može izvući maksimum iz grčke odbrane, kao i obrnuto.
Volio bih da Španija prođe dalje. Nekako su ih od starta svi otpisali iz borbe za zlato, ne bez razloga naravno, ali i dalje mislim da mogu iznenaditi, pogotovo ako Gasol nastavi sa sjajnim igrama.
Volio bih da Španija prođe dalje. Nekako su ih od starta svi otpisali iz borbe za zlato, ne bez razloga naravno, ali i dalje mislim da mogu iznenaditi, pogotovo ako Gasol nastavi sa sjajnim igrama.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Gasol

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- legenda reala
- Kontakt:
odlična košarka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iznenadjuje me brza kosarka, to bi moglo kostati Grcku
Kakva prva četvrtina
Nadam se da pobjednik ove utakmice ide u finale

Nadam se da pobjednik ove utakmice ide u finale

Pau

- djoleprijedor
- Kontakt:
Mnogi prizivaju finale Grcka-Italija,al meni se cini da ih necemo vidjeti ni u borbi za medalju.Ni jedne ni druge.
Mens sana in corpore sano.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kakvu odbranu je Scariolo postavio. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- alan_kardec
- Kontakt:
macmacamac
macmacamac

L'Avvocato je napisao/la:
macmacamac

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sergiji prelako trce , Grcka igra premekano i Spanci su u svom ritmu.
Rudi ofanzivno nece doprinosit puno al u odbrani je kljucan.
Rudi ofanzivno nece doprinosit puno al u odbrani je kljucan.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.