bagrcavi je napisao/la:Buraz vi kad Olimpic, Modriču, Brotnjo, LEOTAR, stignete po broju trofeja dobićete pravo riječi. Do tad ste minijaturna sloboda, slobodicaA i mi smo vas ismijavali, nekad 4 gola, nekad 5, kako kad

Al pazi oni nekog ismijavali

bagrcavi je napisao/la:Buraz vi kad Olimpic, Modriču, Brotnjo, LEOTAR, stignete po broju trofeja dobićete pravo riječi. Do tad ste minijaturna sloboda, slobodicaA i mi smo vas ismijavali, nekad 4 gola, nekad 5, kako kad
MI SMO ZELJO. ...ahahaAjzea je napisao/la:Mi smo Zeljo i normalno je da najavimo titulu, za vas je bauk biti u vrhu tabele par kola. Digli ste se toliko da će vam pad biti bolniji nego što je nama, nego što je pitarima.. Zamislili ste sebe kao nekog vaznog faktora u ligi a za sve ostale ste i dalje još jedan klub iz naše lige koji titule vidio nije nigdje sem na TVu ili pak na slikama raznih portala nakon prosljavljanja titule nekog kluba... Vašeg ne naravno
Pusti njih najavili su od ove sezone pa sve naredne Sarajevo, Sloboda, pa svi ostali daleko iza.Ajzea je napisao/la:Mi smo Zeljo i normalno je da najavimo titulu, za vas je bauk biti u vrhu tabele par kola. Digli ste se toliko da će vam pad biti bolniji nego što je nama, nego što je pitarima.. Zamislili ste sebe kao nekog vaznog faktora u ligi a za sve ostale ste i dalje još jedan klub iz naše lige koji titule vidio nije nigdje sem na TVu ili pak na slikama raznih portala nakon prosljavljanja titule nekog kluba... Vašeg ne naravno
Beduin je napisao/la:Ja se ni ne obazirem vise na svakakve mentole. Oni su Olimpic, nema ih 200 na stadionu da prati klub i smije se necemu samo zato sto posljednjih 2-3 godine su bili malo bolje rangirani. Kad se skrati liga bice u banani totalno, ali neka se ismijava drugoligas, kao da je prvi put da iz kupa ispada losiji tim. Nema garancije ni da ce Sloboda proci.solinas je napisao/la:Neznam stvarno sta je smijesno...
To Sto se daje radnickom sansa za prolazak,ili to Sto vi sebe zamisljate nekim faktorom i bitnim klubom u pl.
Meni ovo drugo...
Olimpic je dosta poslozen Klub,sa jakim igrackim kadrom.
Ali nevidim zasto ismijavate radnicki...
Izuzetno jak Klub na svom terenu,ima veliku podrsku navijaca.svakako imaju veliku sansu protiv vas.
Ne bismo da vam uzimamo tu titulu najtrofejnijeg drugoligaša. Jeste li dobili neki trofej kad ste uzeli federalku ili kako to ide?solinas je napisao/la:Jäh,sila u pm![]()
Jos malo pa najveci i najtrofejniji drugoligas
I dalje ti smijesna koza kao simbol grada? Ubij se, rastereti dunjaluk. I prije suicida, ponovo predlazem da pogledas simbol FC Kelna.bagrcavi je napisao/la:Neko lokomotivu, neko brunde sa motorkama koji bi da poćeraju i kozu![]()
![]()
Ovaj sa kačketom je garant zadužen da je čuva da ne ode na teren![]()
Gdje se pojave tuzlaci tu nema temeZoom088 je napisao/la:A đe je tema?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Useru to mitomani.ko i svaki put.Zoom088 je napisao/la:A đe je tema?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Da je nama bit Keln , na svakoj utakmici preko 30 hiljada gledalaca, a ne na koševu jedva 100 i onakvo navijanje.bagrcavi je napisao/la:Vi i Keln ste baš tu negdje. I oni isto tako vežu simbol grada i kluba za ogradu negdje u ćošku stationa, pa ga još puste i da se pokenja.![]()
![]()
Umjesto fukare mogli ste se komotno zvati stočari.
Ako su ti u dvoristu nomadi, ne moraju u svakom biti.bagrcavi je napisao/la:Vi i Keln ste baš tu negdje. I oni isto tako vežu simbol grada i kluba za ogradu negdje u ćošku stationa, pa ga još puste i da se pokenja.![]()
![]()
Umjesto fukare mogli ste se komotno zvati stočari.