FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
pitar koji se predstavlja da je Zeljovac
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Je li poceo raditi ovaj nas psiholog?? Pojedincima su neophodne njegove usluge..
BUDI ŽELJO !!!
Jesam li ja taj dio preskocio ili Ogi jos nije produzio ugovor ??
Ne bi smjeli dovodit u pitanje njegov ostanak u ekipi.
Ne bi smjeli dovodit u pitanje njegov ostanak u ekipi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Hadzijalagic je napisao/la:![]()
![]()
Ovakav kriterij povlačenja linija kod ofsajda će se Želji povlačiti, Đelmić je bio u liniji jedino ako sudija nije bio u liniji sa igračima pa mu bilo teško odlučiti, bilo kako bilo tri boda su tu, idemo polahko od utakmice do utakmice, nemojte da unaprijed upisujemo bodove protiv bilo koje ekipe.
Jel protiv Drine u nedjelju ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
nedjelja 16:00 tako ipe rece na drugom forumu ....pa ako nije tacno njega slobodno napadajte

-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Sejtanskog post-a
Salu na stranu i mene interesuje sto se ne produzava sa Djelmicem? Je li on potpisao na godinu ili dvije?
BUDI ŽELJO !!!
U cemu li je fora, ne vidim na mobitelu.Hadzijalagic je napisao/la:Sejtanskog post-a![]()
Salu na stranu i mene interesuje sto se ne produzava sa Djelmicem? Je li on potpisao na godinu ili dvije?
Mislim da njemu ugovor istice sad u januaru ili najdalje na ljeto.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Ogi je bio iza lopte, ukosite jos malo liniju...Velahalve je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovakav kriterij povlačenja linija kod ofsajda će se Želji povlačiti, Đelmić je bio u liniji jedino ako sudija nije bio u liniji sa igračima pa mu bilo teško odlučiti, bilo kako bilo tri boda su tu, idemo polahko od utakmice do utakmice, nemojte da unaprijed upisujemo bodove protiv bilo koje ekipe.
ovo je savezna linija 
Neko reče protiv Olimpica da su naši poslali dopis UEFA-i povodom kazni od saveza, pa sad ne znam ima li istine u tome?
Ma ovi sto pale baklje i bacaju topovske udare, neće oštetiti ni gradića ni petog desetog već samo budžet Želje, to kad shvate bit će nešto od nas. Uprave idu dugovi ostaju na grbači nam voljenog kluba.
Grupa mladih ljudi koji su bili na južnoj tribini stadiona u ponedjeljak, došli su sa jasnim ciljem i planom da klubu nanesu štetu.
Prvo, grubim vrijeđanjem igrača pokušali su uticati na njih da odigraju što slabije i izgube utakmicu...
Drugo, organizirano su i po komandi jednog od njih aktivirali veći broj petardi i drugih eksplozivnih naprava,kako bi klubu nanijeli što veću materijalnu štetu.
I uspjeli su...3000 km.
Prvo, grubim vrijeđanjem igrača pokušali su uticati na njih da odigraju što slabije i izgube utakmicu...
Drugo, organizirano su i po komandi jednog od njih aktivirali veći broj petardi i drugih eksplozivnih naprava,kako bi klubu nanijeli što veću materijalnu štetu.
I uspjeli su...3000 km.
Može li mi neko objasniti kako nama 3000 KM kazne za pirotehniku, a Zrinjskom za isti prekrsaj 1000 KM kazne u cemu je razlika je li u boji petardi ili cemu vec.
Pa do kada ce nasi u klubu sutjeti na ove različite aršine
Puta x Puta...i dođeš do cifre...damirc je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako nama 3000 KM kazne za pirotehniku, a Zrinjskom za isti prekrsaj 1000 KM kazne u cemu je razlika je li u boji petardi ili cemu vec.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ono što su oni bacali je nešto retardirano i malo,nema centimetar u petardi i bilo je više naleta bacanja bar 3-4.FKZ1921 je napisao/la:Puta x Puta...i dođeš do cifre...damirc je napisao/la:Može li mi neko objasniti kako nama 3000 KM kazne za pirotehniku, a Zrinjskom za isti prekrsaj 1000 KM kazne u cemu je razlika je li u boji petardi ili cemu vec.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
svi bi para guzovače.
Odes i kazes im na isti takav nacin, navijaci su bili i bit ce svjetli primjer kluba, za razliku od igraca, uprava, predsjednika i dr., svidjalo se to nekome ili neHadzijalagic je napisao/la:Ponjamke se ja tim, samoprozvanim navijacima, po sred usta balavih.. Obicni placenici bez trunke mozga.. I kad ono, lafo, zove nekoga u kop
pitar u epizodi "ogorčeni ultra navijač". a nije ove godine išao po člansku. bar ne u fk željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, perodeformero, prisonbreak i 48 gostiju.