Harun Mahmutović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Harun Mahmutović
Arslanagić će vjerovatno upasti jer nemamo puno rješenja na pleju ali DUrak baš nema potrebe da igra. Tu imamo rješenja finih.
Ja ne vidim nijednog od njih dvojice,jer vec imas cetvoricu boljih na kecu od pomenutog..Gegic,Aleksic,Nikolic i Saric,a da ne pricamo ako bi kojim slucajem i Hujic dosao..zaboljisportuBiH je napisao/la:Arslanagić će vjerovatno upasti jer nemamo puno rješenja na pleju ali DUrak baš nema potrebe da igra. Tu imamo rješenja finih.
Lotus slazem se sa tobom, samo ako mislis na Nemanju Nikolica, ne znam koliko je spreman fizicki da izdrzi to sve, nije dovoljno brz a i losa mu je odbrana da bi nam on donio rezultat a i 98 jeLotus je napisao/la:Ja ne vidim nijednog od njih dvojice,jer vec imas cetvoricu boljih na kecu od pomenutog..Gegic,Aleksic,Nikolic i Saric,a da ne pricamo ako bi kojim slucajem i Hujic dosao..zaboljisportuBiH je napisao/la:Arslanagić će vjerovatno upasti jer nemamo puno rješenja na pleju ali DUrak baš nema potrebe da igra. Tu imamo rješenja finih.

Da mislim na njega,sve je to tako sto si napisao, ali je veci potencijal od Arslanagica koji je oko 170 visok i igranje u juniorima mu je plafon.Ne volim pisat i otpisivat nikog jer igraci,rodbina,prijatelji svi citaju forum,al moramo bit realni i gledat dugorocno ko ima vise sanse u buducnosti.Sad ti vidi Gegic i Aleksic su sigurni u juniorima,znaci trazice se treci putnik po meni Nikolic,a kad bi se biralo izmedju Sarica i Arlsanagica po meni bi Saric imao prednost.meho2 je napisao/la:Lotus slazem se sa tobom, samo ako mislis na Nemanju Nikolica, ne znam koliko je spreman fizicki da izdrzi to sve, nije dovoljno brz a i losa mu je odbrana da bi nam on donio rezultat a i 98 jeLotus je napisao/la:Ja ne vidim nijednog od njih dvojice,jer vec imas cetvoricu boljih na kecu od pomenutog..Gegic,Aleksic,Nikolic i Saric,a da ne pricamo ako bi kojim slucajem i Hujic dosao..zaboljisportuBiH je napisao/la:Arslanagić će vjerovatno upasti jer nemamo puno rješenja na pleju ali DUrak baš nema potrebe da igra. Tu imamo rješenja finih.)
Da mislim na njega,sve je to tako sto si napisao, ali je veci potencijal od Arslanagica koji je oko 170 visok i igranje u juniorima mu je plafon.Ne volim pisat i otpisivat nikog jer igraci,rodbina,prijatelji svi citaju forum,al moramo bit realni i gledat dugorocno ko ima vise sanse u buducnosti.Sad ti vidi Gegic i Aleksic su sigurni u juniorima,znaci trazice se treci putnik po meni Nikolic,a kad bi se biralo izmedju Sarica i Arlsanagica po meni bi Saric imao prednost.[/quote]
Saric 35 poena protiv celika, 8 skokova,8 asistencija, uz odlican procenat suta iz igre, trojke 5/10
Saric 35 poena protiv celika, 8 skokova,8 asistencija, uz odlican procenat suta iz igre, trojke 5/10

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo ga opet počinje show. Harun dao korektan intervju gdje navodi sve probleme i nesuglasice. Juka nije poslao nalaze a Mirzi nije bio problem osiguranje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A zasto show,ako je covjek iznio istinu? Nije li sad logicno da ga svi podrzimo??
glupan ponovo raspiruje vatru
nista konkretno,manje vise sve poznato
djedovic, svako tko imalo pameti ima , zna da je izgubljen ukoliko ne vrati bh pasos
ne znam sto se vise skrece paznja na te stvari
nurkic, teletovic - periodi oporavka od povrede
djedovic, svako tko imalo pameti ima , zna da je izgubljen ukoliko ne vrati bh pasos
ne znam sto se vise skrece paznja na te stvari
nurkic, teletovic - periodi oporavka od povrede
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Covjek je sve objektino iznio.Evo najavio je i odlazak tako da uvrijedjeni i svabo mogu bez problema igrati sledece kvalifikacije,ako im slucajno opet neko ne zasmeta 

Fakat je veliki gospodin ovaj Harun.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
po cemu potpiruje vatru?baglama je napisao/la:glupan ponovo raspiruje vatru
siguran sam da on ima toliko toga da isprica, a da ne slaze... al nece
i ne mora. jer mu vecina ne bi vjerovala
Normalna i objektivna izjava, bez patitke kojoj je nerijetko sklon.
Jusuf je bio povrijedjen, to je cinjenica, kao sto je cinjenica da nije na fer nacin to dao do znanja savezu, igracima i navijacima jer je odbio doci na pregled. Ali on je vruca mlada glava, i sa njim ne treba praviti probleme gdje ih objektivno nema. Jusuf je patriota i nastupace za ovu drzavu, njegove bubice treba istrpiti radi buducnosti u kojoj ce nam biti glavni igrac. Svako normalan bi tako uradio.
Za Mirzu ne znam sta da kazem. Odabrao je karijeru ispred reprezentacije u trenutku kad mu se sve lomilo. To mogu razumjeti jer ipak su licna egzistencija i uspjeh jako bitni u zivotu i tesko je to zrtvovati radi bilo koga. Isto tako, mogu razumjeti one koji mu taj postupak osporavaju jer imaju svoje razloge za to.
Nihada nabijem na qrac.
Jusuf je bio povrijedjen, to je cinjenica, kao sto je cinjenica da nije na fer nacin to dao do znanja savezu, igracima i navijacima jer je odbio doci na pregled. Ali on je vruca mlada glava, i sa njim ne treba praviti probleme gdje ih objektivno nema. Jusuf je patriota i nastupace za ovu drzavu, njegove bubice treba istrpiti radi buducnosti u kojoj ce nam biti glavni igrac. Svako normalan bi tako uradio.
Za Mirzu ne znam sta da kazem. Odabrao je karijeru ispred reprezentacije u trenutku kad mu se sve lomilo. To mogu razumjeti jer ipak su licna egzistencija i uspjeh jako bitni u zivotu i tesko je to zrtvovati radi bilo koga. Isto tako, mogu razumjeti one koji mu taj postupak osporavaju jer imaju svoje razloge za to.
Nihada nabijem na qrac.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne valja kad se zataškava, ne valja kad se iznosi u javnost. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Harun Mahmutović
Ima on moju podršku, mislio sam generalno na show, jer će sad njegov manager odgovoriti pa onda Mirzina supruga reci kako nije vidjela Mirzu 10 dana itd... taj show mislim.NEZALAGANJE je napisao/la:A zasto show,ako je covjek iznio istinu? Nije li sad logicno da ga svi podrzimo??
Harun ako ode, e tek smo onda nayebali
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jel ima neko link za intervju?
Hvala
Hvala
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ma haj malo umara više priča oko sve trojice. To je bilo, ne možemo vratiti vrijeme. Dosadno i čitati uvijek istu priču.
Hajmo Harune, hajmo Saveze pred nama je mnogo toga u narednim mjesecima. Povećanje budžeta (može li se to čudo desiti), pripreme za za napad na SP U-17 i EP -U-18, kakvi su nam novi kadeti, a da ne govorim oko selektora seniora i generalno uvođenja mladih igrača. Ta me pitanja zanimaju, a ne sada opet vrtiti istu priču oko Teletovića, Nurkića ili Đedovića.
Hajmo Harune, hajmo Saveze pred nama je mnogo toga u narednim mjesecima. Povećanje budžeta (može li se to čudo desiti), pripreme za za napad na SP U-17 i EP -U-18, kakvi su nam novi kadeti, a da ne govorim oko selektora seniora i generalno uvođenja mladih igrača. Ta me pitanja zanimaju, a ne sada opet vrtiti istu priču oko Teletovića, Nurkića ili Đedovića.
U pravu si. Samo naprijed gledat u pustit g**na da smrde
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je to !ljubiteljsporta je napisao/la:Ma haj malo umara više priča oko sve trojice. To je bilo, ne možemo vratiti vrijeme. Dosadno i čitati uvijek istu priču.
Ajmo pripremati kadete za SP

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.