To je oametno..neka klub napravi finansira eto i naplacuje stream koliko i kartu na Tusnju..za mene i nas u dinaspori moze koliko god svako ce uzeti placati to ..tako je imao Velez i ima sad Zeljo nesto slicno..samo na nista dzaba ..znaci nece uticat na posjetu jer ce cijena biti kao ulaz na stadion , ali ko ne moze da dodje plati tu i gleda tako da je klub opet na dobitkuTuzlak04 je napisao/la:Za eventualni stream, plaćanje svima ko hoće. Dijaspori to neće biti puno, a ovim našim domaćim, ko je "lud" nek plaća . . .
. . problem bi bio kako ograničit stream samo na određenu IP adresu bez da se "kod" širi na net-u, jer sve ovo ne bi imalo smisla . . . kad bi postojala mogućnost, ekstra stvar, jer imaš tuzlansku dijasporu i protivničke navijače koji nisu spremni doći na Tušanj i odgledati tekmu . . .
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Coraco je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Kakav Saša, pa Slobodu gura samo Tuzla i Tuzlacizlajci je napisao/la:
Sasa gospodauradio vise od ovih uticajnih Tuzlaka za nas klub..
![]()
gdje je onaj što se izofirao s ovom izjavom![]()
Ti kao da ne kužiš suštinu o čemu sam pisao. . . .nego kako objašnjavaš, zašto u tvojoj mahali ima više navijača Želje i Sarajeva, nego Slobode.Da li je to prirodno i normalno.To je suština o čemu zapravo pišem. Onaj ko je shvatio moje riječi, nije mi ni replicirao jer zna gdje je problem. Problem je u glavi Tuzlaka, jer mi svjesno dopuštamo to. Ja znam navijača iz ZE-DO kantona koji voli Slobodu kao da je rođeni Tuzlak i u zadnjih godinu dana bio je više na Tušnju, nego onaj iz Tušnja, Batve (stadion pred nosom), ali navijači odakle je on ne navijaju za Slobodu. To je suština.
Tebi svaka čast i nemoj da se nađeš uvrijeđen jer očito ne mislimo na isto. . .
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne znam zasto vise ni TVTK ne prenosi, hvata se u TK-u dobar signal te televizije. Kad su prenosili svaku domacu, Tusanj i Mejdan, i tad je sve bilo puno. Danas se jos bolji fudbal igra, tako da bi to bio odlican marketing za one kojima je Tusanj daleko.
Ma sve to stoji drug, ali necemo se valjda zadovoljit sa malim pomacima, dosta je vise luzerskog mentaliteta, trebamo koracat krupnim koracima u ovom dijelu upravljanja i rukovodjenja klubom, jer on donosi novac i popularnost. Zbog toga mislim da ovdje trebamo poharat barem sad kad imamo i rezultate, jer kad smo losi onda ni dzaba ljudi nece da gledaju utakmice, samo se sjetite posjete prosle godine kad je bio besplatan ulaz.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam, meni je opet bolji ovaj pristup kako sad rade
da se rjesavaju elementarne stvari poput sezonskih ulaznica, sloboda tv, medijske propracenosti kluba, plakatiranja grada, pa onda ove tehnicke donacije sto je napravilo UG, nove zastave, male zastave itd itd.
taj postepeni pristup gdje se grade temelji je po meni puno bolji i bitniji...prosle godine nismo imali je.enih plakata po gradu, da odatle krenemo, da ne pricamo o prisutnosti Slobode u medijima
ako pogledamo gdje smo sad i gdje smo bili prije godinu dana -sve se samo kaze
Zato treba prepisivat od drugih ono sto valja, to nije sramota,, a ovo sa djecom je najbolja stvar. recimo najuspjesnija skola prosle godine po sportskim rezultatima dobije nagradu da prva dodje pratit besplatno utakmicu Slobode nprm svi od 5-8 razreda. a onda svaku utakmicu neka druga, a po kojim zaslugama to neko pametniji moze slislit. I ovaj prijedlog sa domom za nezbrinutu djecu je extra.
JEDNO JE JASNO, MORAMO ŠTO PRIJE POČET KORISTIT OVU POZITIVNU SITUACIJU KOJA SE STVORILA OKO KLUBA
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kazne za 7. i 8. kolo izrečene a nigdje ne vidjo Slobode 
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Osam kola iz nas, a nijedna kazna na nasu adresu nije stigla. 
- hule_barca
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da nas nisu kaznili za pirotehniku na Grbavici i na Tušnju, te za utrčavanje navijača protiv Veleža.
Mes Que Un Club
Sto se tice pirotehnike na Tusnju jedna bakljica zapaljena mozda je nisu ni vidjeli
a utrcavanje je bilo na atletsku nije na teren ,nista strasno
.
Uglavnom 8 kola a marke im dali nismo
.
Uglavnom 8 kola a marke im dali nismo
Pa je l' moguće ovo...hule_barca je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da nas nisu kaznili za pirotehniku na Grbavici i na Tušnju, te za utrčavanje navijača protiv Veleža.
Vjerovatno da ne mislimo na isto, al ti si ovdje na forumu osramotio prvo sebe, pa onda Slobodu, predsjednika Azmira i upravu, i na kraju nas ostale navijače i simpatizere van Tuzle. Stari moj, vrati se i pročitaj dobro šta si napisao, ljudi ti nisu replicirali jer ti nemaju šta odgovoriti na tako glupu izjavu. Vjerovatno si pisao u afektu, pa te prenijelo.Tuzlak04 je napisao/la:Ti kao da ne kužiš suštinu o čemu sam pisao. . . .nego kako objašnjavaš, zašto u tvojoj mahali ima više navijača Želje i Sarajeva, nego Slobode.Da li je to prirodno i normalno.To je suština o čemu zapravo pišem. Onaj ko je shvatio moje riječi, nije mi ni replicirao jer zna gdje je problem. Problem je u glavi Tuzlaka, jer mi svjesno dopuštamo to. Ja znam navijača iz ZE-DO kantona koji voli Slobodu kao da je rođeni Tuzlak i u zadnjih godinu dana bio je više na Tušnju, nego onaj iz Tušnja, Batve (stadion pred nosom), ali navijači odakle je on ne navijaju za Slobodu. To je suština.
Ne možemo mjeriti koliko koji tim ima navijača (i koristi od njih) na osnovu podgrupa. To što iz moje mahale ima neka podgrupa navijača, ne znači da oni više doprinose "svom" klubu, to nije nikakvo mjerilo. Imaš dovoljno navijača Slobode u Živinicama da naprave podgrupu, a jel to potrebno ? Ako Sloboda inkasira lupam 1000 KM na ime ulaznica navijača iz moje mahale, valjda je to korisnije nego što u Sarajevo ode 15 navijača iz podgrupe, i uz to upale koju baklju.
Nemoj da te zavarava jedan transparent na ogradi, i da ti to bude mjerilo koliko ko ima navijača.
- hule_barca
- Kontakt:
Možda su nam ljudi malo progledali zbog ove situacije sa Azmirom, da ne stavljaju so na ranu 
Mes Que Un Club
Samo vi budite optimisti, pa kad na pauzi dodje 50 000 kazne 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
mene golica jedna stvar
imamo ovakvu ekipu Slobode, dobre igre, dobri rezultati, navijači prezadovoljni, kako i nećemo biti, nismo navikli, štaš
zatim dođe predsjednik i kaže: "dođite na Tušanj i svojim prisustvom pomozite na nezadrživom stvaranju jake Slobode"
strah me pomislit' kakva i koliko jaka će to Sloboda biti, u svakom smislu, igračkom, organizacionom, navijačkom! kao što reče predsjednik na jednoj od sjednica: "sve što sam do sada uradio za Slobodu, nije ni 20% od onoga što mogu da uradim"
Azmir Husić, babuka naš
imamo ovakvu ekipu Slobode, dobre igre, dobri rezultati, navijači prezadovoljni, kako i nećemo biti, nismo navikli, štaš
strah me pomislit' kakva i koliko jaka će to Sloboda biti, u svakom smislu, igračkom, organizacionom, navijačkom! kao što reče predsjednik na jednoj od sjednica: "sve što sam do sada uradio za Slobodu, nije ni 20% od onoga što mogu da uradim"
Azmir Husić, babuka naš
Znam tačno šta sam napisao i opet ću ako treba i gdje treba. Gdje si bio kad se ovdje 10 stranica pisalo o tome. Baš na ovom ovdje PDF. Da li si se tad javio i replicirao svima da nije tačno, ili si šutio iza ćoška. Mogao je to čitati ko je htio i misliti šta hoće, ali problem je tu. Ko je ba osramotio mene, Slobodu, Azmira . . . samo balavci koji su od jučer počeli pratiti PL i oni koji nemaju pojma kako šta kod nas funkcioniše, ne može shvatiti ovo što sam napisao. U ostalom smanji doživljaj, jeebeš forum i šta misli forumska mahala.Coraco je napisao/la:Vjerovatno da ne mislimo na isto, al ti si ovdje na forumu osramotio prvo sebe, pa onda Slobodu, predsjednika Azmira i upravu, i na kraju nas ostale navijače i simpatizere van Tuzle. Stari moj, vrati se i pročitaj dobro šta si napisao, ljudi ti nisu replicirali jer ti nemaju šta odgovoriti na tako glupu izjavu. Vjerovatno si pisao u afektu, pa te prenijelo.Tuzlak04 je napisao/la:Ti kao da ne kužiš suštinu o čemu sam pisao. . . .nego kako objašnjavaš, zašto u tvojoj mahali ima više navijača Želje i Sarajeva, nego Slobode.Da li je to prirodno i normalno.To je suština o čemu zapravo pišem. Onaj ko je shvatio moje riječi, nije mi ni replicirao jer zna gdje je problem. Problem je u glavi Tuzlaka, jer mi svjesno dopuštamo to. Ja znam navijača iz ZE-DO kantona koji voli Slobodu kao da je rođeni Tuzlak i u zadnjih godinu dana bio je više na Tušnju, nego onaj iz Tušnja, Batve (stadion pred nosom), ali navijači odakle je on ne navijaju za Slobodu. To je suština.
Ne možemo mjeriti koliko koji tim ima navijača (i koristi od njih) na osnovu podgrupa. To što iz moje mahale ima neka podgrupa navijača, ne znači da oni više doprinose "svom" klubu, to nije nikakvo mjerilo. Imaš dovoljno navijača Slobode u Živinicama da naprave podgrupu, a jel to potrebno ? Ako Sloboda inkasira lupam 1000 KM na ime ulaznica navijača iz moje mahale, valjda je to korisnije nego što u Sarajevo ode 15 navijača iz podgrupe, i uz to upale koju baklju.
Nemoj da te zavarava jedan transparent na ogradi, i da ti to bude mjerilo koliko ko ima navijača.
Kakav ba crni transparent, baklja . . !!! Ma ima vas, al u kuurcu (svaka čast pojedinim). Da se razumijemo . .
Ako nastavimo gazit' ovako na polusezoni očekujem bar jedno, za našu ligu nenormalno, pojačanje. Pobježe nam Stevanović, valjda sad' ulovimo nekog'.Chinaglia je napisao/la:mene golica jedna stvar![]()
imamo ovakvu ekipu Slobode, dobre igre, dobri rezultati, navijači prezadovoljni, kako i nećemo biti, nismo navikli, štašzatim dođe predsjednik i kaže: "dođite na Tušanj i svojim prisustvom pomozite na nezadrživom stvaranju jake Slobode"
Azmir Husić, babuka naš
Dobro stari, razilaze nam se stavovi i tu je kraj priče.Tuzlak04 je napisao/la:Znam tačno šta sam napisao i opet ću ako treba i gdje treba. Gdje si bio kad se ovdje 10 stranica pisalo o tome. Baš na ovom ovdje PDF. Da li si se tad javio i replicirao svima da nije tačno, ili si šutio iza ćoška. Mogao je to čitati ko je htio i misliti šta hoće, ali problem je tu. Ko je ba osramotio mene, Slobodu, Azmira . . . samo balavci koji su od jučer počeli pratiti PL i oni koji nemaju pojma kako šta kod nas funkcioniše, ne može shvatiti ovo što sam napisao. U ostalom smanji doživljaj, jeebeš forum i šta misli forumska mahala.Coraco je napisao/la:Vjerovatno da ne mislimo na isto, al ti si ovdje na forumu osramotio prvo sebe, pa onda Slobodu, predsjednika Azmira i upravu, i na kraju nas ostale navijače i simpatizere van Tuzle. Stari moj, vrati se i pročitaj dobro šta si napisao, ljudi ti nisu replicirali jer ti nemaju šta odgovoriti na tako glupu izjavu. Vjerovatno si pisao u afektu, pa te prenijelo.Tuzlak04 je napisao/la:Ti kao da ne kužiš suštinu o čemu sam pisao. . . .nego kako objašnjavaš, zašto u tvojoj mahali ima više navijača Želje i Sarajeva, nego Slobode.Da li je to prirodno i normalno.To je suština o čemu zapravo pišem. Onaj ko je shvatio moje riječi, nije mi ni replicirao jer zna gdje je problem. Problem je u glavi Tuzlaka, jer mi svjesno dopuštamo to. Ja znam navijača iz ZE-DO kantona koji voli Slobodu kao da je rođeni Tuzlak i u zadnjih godinu dana bio je više na Tušnju, nego onaj iz Tušnja, Batve (stadion pred nosom), ali navijači odakle je on ne navijaju za Slobodu. To je suština.
Kakav ba crni transparent, baklja . . !!! Ma ima vas, al u kuurcu (svaka čast pojedinim). Da se razumijemo . .
Rasprava je nepotrebna, držim da je do neke tačke i tačno ovo što @tuzlak04 govori. Možda Sloboda nije bila u nekoj velikoj mjeri favorizirana na nivou kantona, ali niko ne kaže da se to sa rezultatima i možda nekim marketinškim potezima neće promijeniti. Opet u drugu ruku vjerujte da sve više raje dolazi sa strane na utakmice, čak se ljudi sve više zanimaju za Slobodu tako da je ekspanzija baze navijača možda i krenula nesvjesno. Samo sabura, nek' sve ide svojim tokom.
Koji bi ovo debakl bio...
Koji bi ovo debakl bio...
Meni Široki nije mjera ni za šta u našem fudbalu.Ali ti kad govoriš ,iz tebe (a i sam sam takav), govori tipičan navijač Slobode.Mi stalno strahujemo od lošeg događaja.Mi se već tri decenije plašimo skočiti u vodu (izuzimam 1987/88 sezonu).ALI KAKO ĆEMO NAUČITI PLIVAT DOK NE SKOČIMO U VODU? KADA ĆEMO ZAPLIVAT PREMA VRHU I PRESTATI MISLITI O OPSTANKU I GUŠENJU ?Mi već sad umiremo od straha pred gostovanje Mladosti iz Kaknja.Mi se Širokog bojimo više nego Partizana, Hajduka,Zvezde i Dinama.Po meni se ova "trauma"može prevazići samo redovnim dolaženjem na utakmice ,po mogućnosti i treninge i stalnim ponavljanjem u sebi da je ovo sve bila samo ružna prošlost.Ovo važi za nas starije.Mlađi će već uklopiti jer oni žive svoje vrijeme.E zato ja a iz istih razloga kao i ti mislim da nam Kup ne treba i da je to samo nepotrebno opterećenje.staragarda je napisao/la:a ja evo ne vidim...ono sto ja vidim kad pogledam tabelu je to da razlika izmedzu nas i 7. mjesta je 4 boda ili ti jedan kiks kuci...kiksnes kuci,losa atmosfera,odes kroz 3 dana negdje na stranu, nesretno izgubis i hop....eto te na 7. mjestu...e onda ce bit sto lako ispustismo kup...da je odigrano recimo 20.kola i da smo mi 2. sa prednoscu od recimo 5,6,7 bodova u odnosu na 3. mjesto e tu se treba fokusirat..sta sad da zijanis nedao Bog u zenici i ides u siroki gdje realno mozes ispusit...koji cemo bit....odlicni 5. al na nasu zalost to je mjesto za NIGDJE...pricam ako se vec ganja evropa...siroki to radi duuuuugooooooo i namazano..znaci,ni od cega ne odustaju u startu...guraju paralelno i prate razvoj situacije....tek oko 20.kola postavljaju ciljeve i put kojim ce ici prema evropisloboda72 je napisao/la:Nkon 1/4 Lige valjda vidimo gdje nam se otvorilo.staragarda je napisao/la:Kakvo bolan odustajanje od kupa.....jeste li normalni ba. ....mi trebamo kao siroki gurati sto dalje na obadva fronta pa onda na proljece vidjeti gdje ce se otvorit bolje za tu strasnu evropu. ....
Ja volim FK Tuzla City
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel onaj Said jos uvijek ima Audia R8 ? Evo neki pici po gradu ZG tablica .. Nisam dobro vidio ko vozi 
-
samke12345
- Kontakt:
SLOBODA - VELEŽ FK „Velež“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (kršenje čl. 17 Propozicija takmičenja BH T PL BiH-nema prijavljenog licenciranog pomoćnog trenera u zapisniku sa utakmice);
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zestoko- ... car/171614
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/zestoko- ... car/171614
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.