Nicola Legrottaglie, 33-godišnji obrambeni igrač torinskog Juventusa, teško je prihvatio činjenicu da ga izbornik Italije Marcello Lippi nije postavio na svoj popis nogometaša za SP u Južnoafričkoj Republici.
Legrottaglie je tijekom kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo bio česta Lippijeva opcija u obrambenom redu, no preokret se dogodio u utorak.
- Ovo je klasični udar za mene, vijest je došla kao grom iz vedra neba. Nisam ovo očekivao, jer znam što mi je Lippi govorio i znam da sam trebao biti na popisu putnika na Svjetsko prvenstvo - rekao je igrač Juventusa koji je za reprezentaciju u karijeri odigrao šesnaest utakmica.
- Ružno je ovako nešto doživjeti i vjerojatno je ovo najjači udarac u karijeri koji sam primio. No, iskoristit ću to za jačanje. Mnogi su me prijatelji zvali nakon što su čuli ovu vijest i širili su nevjericu. Kako god bilo, bit ću uz svoje prijatelje iz reprezentacije i iz Italije ću navijati za njih - zaključio je Legrottaglie.
Bolje da je on umjesto bonucija al eto...sta ce bonucci nema dvije jake tekme u nogama
Joj lipija...mogo je bar gamberinija pozvat
al pohvalicu odluku da pozove cassanija....strasnu je sezonu imo....moze dobro odigrat sigurno