ElCartel11 je napisao/la:
Ti uzmi kako hoces ali to ti je realna recenica. Ako ti se toliko ne svidja vodjenje nase navijacke grupe, znaci idu ti na zivce pirotehnika, baklje, yebavanje uprave itd., pa tebra kome ces drugom reci da prestanu sa tim nego vodjama? Neces valjda otici Dini i Kusti

a vidim da vas nije malo sto mislite da se sjever sve slabije vodi (gdje se djelomicno i slazem sa vama) tako, da bi sigurno nesto postigli. Samo nemojmo biti kao navijaci Partizana pa, da se tamburamo izmedju sebe
To ti je isto kao u firmi, kad neko nije zadovoljan platom i odnosom, uvijek se zali svojim radnim kolegama a kad mu kazes pa otidji do sefa i reci mu to, on kaze ma ja pa da me izbaci haha

Slobodno svi koji imate problem sa sjeverom i bakljama pošaljite mail u klub, to je jedini pravilan način koji će izroditi riješenje, nemate šta sa "sjeverom" pričat , nije sjeverov klub niti se kod njih kupuju ulaznice ni godišnje, mi idemo na tekme zbog fudbala ko ide zbog pirotehnike ima doktor i za to...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače